Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
oταν λειπει η γατα χορευουν τα ποντικια, αυτουν κανουν ο σουκερ και ο πητερ βαν νορτεν. αλλιωνουν παραποιουν τον νομο του πικερ.
ποτε εγραψε ο αρχηγος για εθνικοσοσιαλισμο η για ειδωλολατρια ? ο πικερ είναι αθεος, φιλελεύθερος, αντιρατσιστης και ο νομος του δεν εχει καμια σχεση με τις μαλακιες που αραδιαζουν ο πητερ βαν νορτεν και ο σουκερ. Εχει να κανει με τους αγνους και μονους πουτανιαριδες και κωλομπαραδες που γαμαμε πουτανες και τραβελια :rockon: :rockon:
παρακαλω να επιστρεψει ο πικερ στο σιτε ώστε να αποκαταστησει την φημη του και να απομακρυνει οσους μιλουν για λογαριασμο του.
τους συγκεκριμένους μπορειτε αφοβα να τους ψηφίζεται και μαλακες της χρονιας

ζητω ο πικερισμος και ο εθνικογαμησμος :rockon:

Επισκέπτης
oταν λειπει η γατα χορευουν τα ποντικια, αυτουν κανουν ο σουκερ και ο πητερ βαν νορτεν. αλλιωνουν παραποιουν τον νομο του πικερ.
ποτε εγραψε ο αρχηγος για εθνικοσοσιαλισμο η για ειδωλολατρια ? ο πικερ είναι αθεος, φιλελεύθερος, αντιρατσιστης και ο νομος του δεν εχει καμια σχεση με τις μαλακιες που αραδιαζουν ο πητερ βαν νορτεν και ο σουκερ. Εχει να κανει με τους αγνους και μονους πουτανιαριδες και κωλομπαραδες που γαμαμε πουτανες και τραβελια :rockon: :rockon:
παρακαλω να επιστρεψει ο πικερ στο σιτε ώστε να αποκαταστησει την φημη του και να απομακρυνει οσους μιλουν για λογαριασμο του.

που κολλανε οι κωλομπαραδες τωρα; τι αναγκη εχετε εσεις, κωλοι αντρικοι υπαρχουν σε αφθονια! Εμεις γιναμε πικερς για να μη γινουμε βιαστες. Ο Νομος θα επεκταθει σε ολη την κοινωνια ως την ολοκληρωτικη απαλειψη της πηγης δυστυχιας που λεγεται οικογενεια.

Επισκέπτης
ΜΟΝΟ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

Επισκέπτης
Περιστατικο: Περασμενη ωρα στην Αποστολου Παυλου. Εξω κατσει στο τοιχακι μονος μου. Απο την πλαγια ακουγονται βογγητα.  :fuck2:

Αφγανος ψιλομαστουρωμενος κατηφοριζει. Ερχεται κοντα μου. Εχεις τσιγαρο μου λεει. Οχι του λεω. Καλα εισαι μου λεει. Ρε σαλτα γαμησου του απανταω. Μου λεει τι κανεις εσυ εδω; Ακου θρασος! Ελεγχο θα μου κανεις του λεω, αη στο διαολο φυγε απο δω! Ερχεται ακομα πιο κοντα. Τι κανεις εσυ εδω; Βαζω το χερι στην τσεπη, πιανω το κερατο και του λεω κοιταζοντας τον δολοφονικα: Σκοτωνω μουσουλμανους.

Πηρε δρομο κι εφυγε προς την Ακροπολη. Η αστυνομια αφαντη. Εχει αφησει Πακιστανους Αφγανους να αλωνιζουν, για να μην τους πουν ρατσιστες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

επισης γαμαει τον κωλο του με δάκτυλα, να τα λεμε όλα για τον πουστη που κωλοδακτυλιαζεται και βγαζει στο ιντερνετ τον κωλο του για να βρει πελατες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν ξεχναμε στον ετησιο διαγωνισμο ψηφιζουμε μαυριζουμε στεκα νικ και ολους τους αντιπικεριστες και λοιπα λαμογια

και τωρα ενα συνθημα που ολους μας ενωνει

σπαμε στεκες και μπιλιαρδα γομες τσοχες και δοκαρια
και τον στουκα τον πεταμε στου καιαδα τη πηγαδα :heavymetalbig: :heavymetalbig:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Λοιπόν πριν λίγες μέρες πέτυχα τον λεγόμενο picker σε μια παράλια ...στην αρχή  δεν τον γνώρισα καθόταν λίγα μετρά ποιο πέρα (εγώ ημουν με γκομενακι) άρχισα να τον παρατηρώ ώσπου να ημουν σίγουρος ότι ήταν αυτός τον αναγνώρισα από την φώτο στο fb, μάλιστα κάποια στιγμή φώναξα στο ξεκάρφωτο picker και γύρισε ,ήταν  παρέα με έναν άλλον και έτριβε  ο έναν τον άλλον βάζοντας λάδι...με απαλές κινήσεις...ο τυπάκος ειναι περίπου  1.65   καμιά 60 κιλά με φάτσα σαν (τέλος πάντων όπως φαίνεται  στην φώτο στο fb ) μαλλον του αρέσουν τα αγοράκια! :grin: όποτε ο νόμος και καλά πάει περιπατώ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οταν λεει μην δινετε στις γκομενες κσμμια σημασία πως σου φαινεται ; Υπαρχει περιπτωση 100% ετεροφυλοφιλος να μην δινει σημασια σε γκομεμες;;

Χώρια που το εχει παραδεχτει πολλες φορες οτι του αρεσει να του ανοιγουν τον πουστροκωλο του

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656
Οταν λεει μην δινετε στις γκομενες κσμμια σημασία πως σου φαινεται ; Υπαρχει περιπτωση 100% ετεροφυλοφιλος να μην δινει σημασια σε γκομεμες;;

Χώρια που το εχει παραδεχτει πολλες φορες οτι του αρεσει να του ανοιγουν τον πουστροκωλο του

Ναι μεγάλε. Αν καταφέρουμε και δεν καρφωνόμαστε, και δεν κάνουμε συνέχεια λάικ σε κάθε φωτογραφία τους, και τις αγνοούμε επιδεικτικά ενώ αυτές κυκλοφοράνε μισόγυμνες, κάτι θα καταφέρουμε. Όσο βλέπουν ότι έχουν δεκάδες επιλογές, τόσο περισσότερο ψωνισμένες είναι. Εδώ και λίγους μήνες τις αγνοώ επιδεικτικά. Χρησιμοποιώ τα όπλα τους. Όταν διασταυρώνομαι με κάποια προσποιούμαι ότι κοιτάω το κινητό μου και προχωράω ακάθεκτος επάνω τους. Αναγκάζονται και παραμερίζουν, σε άλλες περιπτώσεις έχουν την απαίτηση να το παίξεις ιππότης. Κι έχω δει την υγειά μου. Να είναι καλά οι σεξεργάτριες

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.203
Πόντοι
506
Αφγανος ψιλομαστουρωμενος κατηφοριζει. Ερχεται κοντα μου. Εχεις τσιγαρο μου λεει. Οχι του λεω. Καλα εισαι μου λεει. Ρε σαλτα γαμησου του απανταω. Μου λεει τι κανεις εσυ εδω; Ακου θρασος! Ελεγχο θα μου κανεις του λεω, αη στο διαολο φυγε απο δω! Ερχεται ακομα πιο κοντα. Τι κανεις εσυ εδω; Βαζω το χερι στην τσεπη, πιανω το κερατο και του λεω κοιταζοντας τον δολοφονικα: Σκοτωνω μουσουλμανους.

Πηρε δρομο κι εφυγε προς την Ακροπολη.
εκει θελει uppercut, μια στο σαγονι απο κατω και καθαρισες....

TYSON VS FRAZIER JUNIOR
26 July 1986 in Glen Falls, New York

Mike Tyson
1.80
98kg (217 pounds)
Reach: 180cm
Fight statistic before the fight: Wins 24 / Loss 0 / Knockouts 22

Marvis Frazier
1.84
96kg (211 pounds)
Reach: 193cm
Fight statistic before the fight: Wins 16 / Loss 1 / Knockouts 7

Επισκέπτης
Kατακοκκινο το φεγγαρι. Πεφτουνε κατι γαμισια τωρα στις παραλιες!

Επισκέπτης
Δασκαλε σκεφτηκα το ακολουθο. Παντα οι γυναικες ηταν αυτες που με την αρνηση τους μας εμποδιζαν να εχουμε μια υγιη σεξουαλικη ζωη.

Τι γινεται ομως οταν σε μια κοινωνια οι γυναικες αρχισουν να απελευθερωνονται σεξουαλικα ενω οι αντρες αντιστροφα αρχισουν να μαμουχαλευουν;

Οταν αντι να θελουν να γαμησουν και να παρτουζωσουν ονειρευονται εκκλησιες και στεφανα για να αποκατασταθουν και να νιωσουν οτι πετυχαν στη ζωη τους; :2funny:

Τοτε οι γυναικες αναγκαζονται να γαμιουνται με τουριστες για να καλυψουν το κενο τεστοστερονης στην κοινωνια.

Κατι τετοιο εχει συμβει στην Ελλαδα (ισως και για βιολογικους λογους, παχυσαρκια, πλαστικα ποτηρια, μολυνση). Σε ενα γυναικειο σαιτ μια συζητηση για το σεξ ειναι μια πονηρη συζητηση για το σεξ.

Σε ενα αντρικο σαιτ μια συζητηση για το σεξ γρηγορα εκφυλιζεται σε συζητηση για κλησιες, οικογενεια, μωρα κλπ. Μουνουχισμος φουλ.

Τα μπουρδελα γινονται η κρυφη διεξοδος εκεινων που θελουν να γαμανε λιγο και οκνηρα, που δε μπορουν να ανταπεξελθουν σεξουαλικα στις ορεξεις των γυναικων ή που τους φοβιζει η μοντερνα πολυγαμικη νοοτροπια τους.

Ποσο σοφος ησουν οταν ορισες συχνοτητα σεξ μερα παρα μερα και μας ξεχωρισες απο τους ανεπαρκεις που γαμανε μια φορα το μηνα και αν...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δασκαλε σκεφτηκα το ακολουθο. Παντα οι γυναικες ηταν αυτες που με την αρνηση τους μας εμποδιζαν να εχουμε μια υγιη σεξουαλικη ζωη.

Τι γινεται ομως οταν σε μια κοινωνια οι γυναικες αρχισουν να απελευθερωνονται σεξουαλικα ενω οι αντρες αντιστροφα αρχισουν να μαμουχαλευουν;

Οταν αντι να θελουν να γαμησουν και να παρτουζωσουν ονειρευονται εκκλησιες και στεφανα για να αποκατασταθουν και να νιωσουν οτι πετυχαν στη ζωη τους; :2funny:

Τοτε οι γυναικες αναγκαζονται να γαμιουνται με τουριστες για να καλυψουν το κενο τεστοστερονης στην κοινωνια.

Κατι τετοιο εχει συμβει στην Ελλαδα (ισως και για βιολογικους λογους, παχυσαρκια, πλαστικα ποτηρια, μολυνση). Σε ενα γυναικειο σαιτ μια συζητηση για το σεξ ειναι μια πονηρη συζητηση για το σεξ.

Σε ενα αντρικο σαιτ μια συζητηση για το σεξ γρηγορα εκφυλιζεται σε συζητηση για κλησιες, οικογενεια, μωρα κλπ. Μουνουχισμος φουλ.

Τα μπουρδελα γινονται η κρυφη διεξοδος εκεινων που θελουν να γαμανε λιγο και οκνηρα, που δε μπορουν να ανταπεξελθουν σεξουαλικα στις ορεξεις των γυναικων ή που τους φοβιζει η μοντερνα πολυγαμικη νοοτροπια τους.

Ποσο σοφος ησουν οταν ορισες συχνοτητα σεξ μερα παρα μερα και μας ξεχωρισες απο τους ανεπαρκεις που γαμανε μια φορα το μηνα και αν...
συνεχιζεις παντου την μαλακια.
Πρωτον πλαστικα ποτηρια, μολυνση, αν και μάλλον εννοεις ρύπανση, και παχυσαρκία εχουν σε ολη την ευρωπη και την βορειο αμερικη και πολυ παραπανω σε αρκετες χωρες πχ σουηδια που πιστευεις εχουν μεινει σε πιο αγρια κατασταση επειδη λιγουρευεσαι τους αντρες τους πουστρακο.

Δευτερον το πικερ την ελεγε σε εμας οχι γιατι γαμαμε σπανιοτερα την γυναικα μας αλλα γιατι την γαμαμε συχνότερα

Επισκέπτης
Ολοι γουσταρουν να βλεπουν τσοντα μια μουναρα να τη γαμαει ενας ωραιος. Κανενας δε θελει να δει μια μουναρα να τη γαμας εσυ.

Αυτο δεν ειναι ομοφυλοφιλια. Αν καποιοι νιωθουν ενοχες γι αυτο φταιει η πλυση εγκεφαλου απο την ελληνοχριστιανικη ηθικη.

Η εξηγηση βρισκεται στην εξελιξη του ανθρωπινου ειδους. Για εκατονταδες χιλιαδες χρονια ζουσαμε σε μικρες ομαδες κυνηγων τροφοσυλλεκτων. Δεν υπηρχαν τοτε ουτε ζευγαρια, ουτε γαμοι, ουτε ιδιωτικα δωματια γαμιστρωνες. Ολοι μαζι τρωγανε, ολοι μαζι πηδουσαν, ολοι μαζι γλεντουσαν.

Πανω στην παρτουζα κανεις δεν ηθελε κοντα του τον δυσμορφο γιατι μπορει να κουβαλουσε ασθενειες θανατηφορες. Ολοι ηθελαν κοντα τους τον ευρωστα ομορφο γιατι ηταν υγιης. Δεν ειχαν τη γνωση να το σκεφτουν, αλλα η φυση τους προικησε με αυτα τα ενστικτα που κληρονομησαμε εμεις.

Ομοφυλοφιλια ειναι οι αηδιαστικες φωτογραφιες που εχεις ποσταρει στο θρεντ, το να αλοιφεις λαδια τον κολλητο σου και να τριβεστε στηθος με στηθος χωρις να υπαρχει γυναικα αναμεσα, και το να λιγορευεσαι τον τριχωτο κωλο του Πικερ.

Η ομοφυλοφιλια ως πραξη και οι ομοφυλοφιλοι οι ιδιοι σε καποιες περιπτωσεις, παρεκκλινουν απο τα αισθητικα ενστικτα που εχουμε κληρονομησει απο την προιστορικη εποχη, με αποτελεσμα να αδικουνται και να υφιστανται διακρισεις σαν να ηταν αρρωστοι.

Γι αυτο σαν ομαδα αλλοτε συμπορευονται με προοδευτικα κινηματα, αλλοτε με συντηρητικα. Ποτε δε νιωθουν τελειως ανετα στην κοινη θεα, αν και φυσικα θα ηθελαν. Ξερουν οτι υπαρχουν αυτοι που θα τους κοιταξουν περιεργα. Νομιζουν οτι με τα πραιντ και την προβολη, θα μπορεσουν να αλλαξουν τα αισθητικα προτυπα, αλλα εγω νομιζω οτι οι ανθρωποι παντα θα θελουν να βλεπουν τσοντες με ωραιους νεους και νεες και οχι με αδερφες και ατομα σαν τον νικ1410.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ολοι γουσταρουν να βλεπουν τσοντα μια μουναρα να τη γαμαει ενας ωραιος. Κανενας δε θελει να δει μια μουναρα να τη γαμας εσυ.

Αυτο δεν ειναι ομοφυλοφιλια. Αν καποιοι νιωθουν ενοχες γι αυτο φταιει η πλυση εγκεφαλου απο την ελληνοχριστιανικη ηθικη.

Η εξηγηση βρισκεται στην εξελιξη του ανθρωπινου ειδους. Για εκατονταδες χιλιαδες χρονια ζουσαμε σε μικρες ομαδες κυνηγων τροφοσυλλεκτων. Δεν υπηρχαν τοτε ουτε ζευγαρια, ουτε γαμοι, ουτε ιδιωτικα δωματια γαμιστρωνες. Ολοι μαζι τρωγανε, ολοι μαζι πηδουσαν, ολοι μαζι γλεντουσαν.

Πανω στην παρτουζα κανεις δεν ηθελε κοντα του τον δυσμορφο γιατι μπορει να κουβαλουσε ασθενειες θανατηφορες. Ολοι ηθελαν κοντα τους τον ευρωστα ομορφο γιατι ηταν υγιης. Δεν ειχαν τη γνωση να το σκεφτουν, αλλα η φυση τους προικησε με αυτα τα ενστικτα που κληρονομησαμε εμεις.

Ομοφυλοφιλια ειναι οι αηδιαστικες φωτογραφιες που εχεις ποσταρει στο θρεντ, το να αλοιφεις λαδια τον κολλητο σου και να τριβεστε στηθος με στηθος χωρις να υπαρχει γυναικα αναμεσα, και το να λιγορευεσαι τον τριχωτο κωλο του Πικερ.

Η ομοφυλοφιλια ως πραξη και οι ομοφυλοφιλοι οι ιδιοι σε καποιες περιπτωσεις, παρεκκλινουν απο τα αισθητικα ενστικτα που εχουμε κληρονομησει απο την προιστορικη εποχη, με αποτελεσμα να αδικουνται και να υφιστανται διακρισεις σαν να ηταν αρρωστοι.

Γι αυτο σαν ομαδα αλλοτε συμπορευονται με προοδευτικα κινηματα, αλλοτε με συντηρητικα. Ποτε δε νιωθουν τελειως ανετα στην κοινη θεα, αν και φυσικα θα ηθελαν. Ξερουν οτι υπαρχουν αυτοι που θα τους κοιταξουν περιεργα. Νομιζουν οτι με τα πραιντ και την προβολη, θα μπορεσουν να αλλαξουν τα αισθητικα προτυπα, αλλα εγω νομιζω οτι οι ανθρωποι παντα θα θελουν να βλεπουν τσοντες με ωραιους νεους και νεες και οχι με αδερφες και ατομα σαν τον νικ1410.

δεν με λενε μπιγκ νικ.
Η φιονα τελευταια φαινεται να εχει αλλαξει ποστο και εμφανιζεται σε καθετο της Γιαννιτσών, απεναντι απο την σταση που εβγαιναν γυφτισες η καθετος που ειναι το φιβερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom