Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ολοι γουσταρουν να βλεπουν τσοντα μια μουναρα να τη γαμαει ενας ωραιος. Κανενας δε θελει να δει μια μουναρα να τη γαμας εσυ.

Αυτο δεν ειναι ομοφυλοφιλια. Αν καποιοι νιωθουν ενοχες γι αυτο φταιει η πλυση εγκεφαλου απο την ελληνοχριστιανικη ηθικη.

Η εξηγηση βρισκεται στην εξελιξη του ανθρωπινου ειδους. Για εκατονταδες χιλιαδες χρονια ζουσαμε σε μικρες ομαδες κυνηγων τροφοσυλλεκτων. Δεν υπηρχαν τοτε ουτε ζευγαρια, ουτε γαμοι, ουτε ιδιωτικα δωματια γαμιστρωνες. Ολοι μαζι τρωγανε, ολοι μαζι πηδουσαν, ολοι μαζι γλεντουσαν.

Πανω στην παρτουζα κανεις δεν ηθελε κοντα του τον δυσμορφο γιατι μπορει να κουβαλουσε ασθενειες θανατηφορες. Ολοι ηθελαν κοντα τους τον ευρωστα ομορφο γιατι ηταν υγιης. Δεν ειχαν τη γνωση να το σκεφτουν, αλλα η φυση τους προικησε με αυτα τα ενστικτα που κληρονομησαμε εμεις.

Ομοφυλοφιλια ειναι οι αηδιαστικες φωτογραφιες που εχεις ποσταρει στο θρεντ, το να αλοιφεις λαδια τον κολλητο σου και να τριβεστε στηθος με στηθος χωρις να υπαρχει γυναικα αναμεσα, και το να λιγορευεσαι τον τριχωτο κωλο του Πικερ.

Η ομοφυλοφιλια ως πραξη και οι ομοφυλοφιλοι οι ιδιοι σε καποιες περιπτωσεις, παρεκκλινουν απο τα αισθητικα ενστικτα που εχουμε κληρονομησει απο την προιστορικη εποχη, με αποτελεσμα να αδικουνται και να υφιστανται διακρισεις σαν να ηταν αρρωστοι.

Γι αυτο σαν ομαδα αλλοτε συμπορευονται με προοδευτικα κινηματα, αλλοτε με συντηρητικα. Ποτε δε νιωθουν τελειως ανετα στην κοινη θεα, αν και φυσικα θα ηθελαν. Ξερουν οτι υπαρχουν αυτοι που θα τους κοιταξουν περιεργα. Νομιζουν οτι με τα πραιντ και την προβολη, θα μπορεσουν να αλλαξουν τα αισθητικα προτυπα, αλλα εγω νομιζω οτι οι ανθρωποι παντα θα θελουν να βλεπουν τσοντες με ωραιους νεους και νεες και οχι με αδερφες και ατομα σαν τον νικ1410.

στις τσοντες ουτε καν δειχνουν την μαπα του αντρα

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Λοιπόν πριν λίγες μέρες πέτυχα τον λεγόμενο picker σε μια παράλια ...στην αρχή  δεν τον γνώρισα καθόταν λίγα μετρά ποιο πέρα (εγώ ημουν με γκομενακι) άρχισα να τον παρατηρώ ώσπου να ημουν σίγουρος ότι ήταν αυτός τον αναγνώρισα από την φώτο στο fb, μάλιστα κάποια στιγμή φώναξα στο ξεκάρφωτο picker και γύρισε ,ήταν  παρέα με έναν άλλον και έτριβε  ο έναν τον άλλον βάζοντας λάδι...με απαλές κινήσεις...ο τυπάκος ειναι περίπου  1.65  καμιά 60 κιλά με φάτσα σαν (τέλος πάντων όπως φαίνεται  στην φώτο στο fb ) μαλλον του αρέσουν τα αγοράκια! :grin: όποτε ο νόμος και καλά πάει περιπατώ...

Σουργελο souker τι έχεις να πεις γιαυτό;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
πετυχες τον πικερ στη παραλια? :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ομοφυλοφιλια ειναι οι αηδιαστικες φωτογραφιες που εχεις ποσταρει στο θρεντ,

Η ομοφυλοφιλια ως πραξη και οι ομοφυλοφιλοι οι ιδιοι σε καποιες περιπτωσεις, παρεκκλινουν απο τα αισθητικα ενστικτα που εχουμε κληρονομησει απο την προιστορικη εποχη,

με αδερφες και ατομα σαν τον νικ1410.
οχι βλακα, ομοφυλοφιλια ειναι οταν εσυ γευεσαι τον δυνατο πουτσο της βικης.

Και για χιλιοστη φορα πουσταρα σε διαψεύδω δεν εχω αλοιφθει λάδια ουτε εχω τριφτει σε αντρα

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Η ομοφυλοφιλια ως πραξη και οι ομοφυλοφιλοι οι ιδιοι σε καποιες περιπτωσεις, παρεκκλινουν απο τα αισθητικα ενστικτα που εχουμε κληρονομησει απο την προιστορικη εποχη, με αποτελεσμα να αδικουνται και να υφιστανται διακρισεις σαν να ηταν αρρωστοι.
δεν ισχυει αυτο.
η ομοφυλοφυλια πολεμηθηκε απο τις μονοθειστικες θρησκειες κυριως χριστιανισμο  και ισλαμ.
τα παλιοτερα χρονια αυτα που λεμε αρχαια, δηλαδη προ Χριστου τα πραγματα ηταν διαφορετικα οχι μονο στον ελλαδικο χωρο αλλα και στην ανατολη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το οτι τριβεται ο πικερ με λαδια με αντρες ειναι το λιγοτερο. Εδω γαμαει τον κωλο του και τον διαφημιζει για πελατες και οι οπαδοί του τα κανουν γαργαρα και τον υποστηριζουν ως προτυπο ανδρος. Ποιον; Τον πουστη!!!!

Επισκέπτης
δεν ισχυει αυτο.
η ομοφυλοφυλια πολεμηθηκε απο τις μονοθειστικες θρησκειες κυριως χριστιανισμο  και ισλαμ.
τα παλιοτερα χρονια αυτα που λεμε αρχαια, δηλαδη προ Χριστου τα πραγματα ηταν διαφορετικα οχι μονο στον ελλαδικο χωρο αλλα και στην ανατολη
δεν ειμαι τοσο σιγουρος γι αυτο. Σιγουρα υπηρχε μεγαλυτερη ανοχη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν ειμαι τοσο σιγουρος γι αυτο. Σιγουρα υπηρχε μεγαλυτερη ανοχη.
εσενα που γλυφεις τραβελικες ψωλες στην Αθήνα δεν θα σε αφηναν να μιλησεις και δεν θα ειχες πολιτικα δικαιώματα  . Στην Σπάρτη μπορει να σε ειχαν ριξει στον Καιάδα

Επισκέπτης
εσενα που γλυφεις τραβελικες ψωλες στην Αθήνα δεν θα σε αφηναν να μιλησεις και δεν θα ειχες πολιτικα δικαιώματα  . Στην Σπάρτη μπορει να σε ειχαν ριξει στον Καιάδα
ενω εσυ ολη μερα στην παλαιστρα να τριβεσαι με λαδια θα ησουν

Επισκέπτης
Σας ποναει που οδηγει τη νεολαια στο αυριο.

Εσεις τι εξυπνο και αληθινο γραψατε ποτε που επηρεασε αλλους;

Επισκέπτης
Ειμαι τοσο πικεριστης που εχω βαλει ορο οποια θελει να γινει γκομενα μου πρωτα να γινει πουτανα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σας ποναει που οδηγει τη νεολαια στο αυριο.

Εσεις τι εξυπνο και αληθινο γραψατε ποτε που επηρεασε αλλους;
στο να πουλαει τον κωλο της τον γαμημενο στο ίντερνετ δεν ειναι αυριο.

Ειναι απλα πουστια
Και ομοφυλοφιλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom