Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 328 άτομα (0 μέλη και 328 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ζητω ο πικερισμος! Κατω ο γαμος! Στεγνο δωσιμο στους παντρεμενους!

Σε μια εκκλησια γινοταν γαμος. Στο τελος της τελετης ο παπας εδωσε συμβουλες στα ηδη παντρεμενα ζευγαρια που λογω καθημερινοτητας μπορει μπλα μπλα βασικα καταλαβαινε οτι ο θεσμος ειναι αποτυχημενος. Και τους λεει να πετυχετε το βασικο σκοπο του γαμου που ειναι να φτασετε μαζι στη βασιλεια των ουρανων. Χαχαχαχα! Το κερατο συννεφο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
η μεγαλη συμμαχια ξεκινησε και οι πικεριστες ειναι μαζι μας
το 2017 ο πικερ τοτε με προφιλ τασος78 τιμησε το θρεντ μας και μας βοηθησε πολυ
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=269593.1485]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=269593.1485[/url]
τωρα 2019 οι αξιοι μαθητες του συνεχιζουν και τιμουν την συμμαχια μας που μετραει 3 χρονια αριστων σχεσεων
:heavymetalbig: :heavymetalbig:
ζητω η συμμαχια
:heavymetalbig: :heavymetalbig:
(στην συμμαχια συμμετεχουν και αλλες ομαδες του σαιτ)

Αλήθεια που χάθηκε η κατά φαντασία πόρνη; έδωσε την εργασία της και δεν χρειάζεται τη συμμετοχή των μελών;

Επισκέπτης
Προτεινω να απαγορευεται η εισοδος στους οικους ανοχης των ανω των 50 ετων. Να πανε με βιζιτες αν θελουν. Τα μπουρδελακια ειναι για την ελευθερη νεολαια.

Αυτο δε μπορει να θεσμοθετηθει νομοθετικα, αλλα μπορουν να αρχισουν να το εφαρμοζουν μονες τους καποιες πορνες ή καποιοι οικοι. ο,τι χασουν απο πελατεια γερων, θα το εισπραξουν σε πελατεια νεων πολλαπλασιο.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Προτεινω να απαγορευεται η εισοδος στους οικους ανοχης των ανω των 50 ετων. Να πανε με βιζιτες αν θελουν. Τα μπουρδελακια ειναι για την ελευθερη νεολαια.

Αυτο δε μπορει να θεσμοθετηθει νομοθετικα, αλλα μπορουν να αρχισουν να το εφαρμοζουν μονες τους καποιες πορνες ή καποιοι οικοι. ο,τι χασουν απο πελατεια γερων, θα το εισπραξουν σε πελατεια νεων πολλαπλασιο.

να γαμας πισω απο πακιδες δεν σε χαλαει?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656

Κάποιος πρέπει να σε πληροφορήσει για τα εξής.
1ον. Κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει σε άλλο άτομο την αγορά παροχής υπηρεσιών
2ον. Αν γίνει δεκτό εξ αιτίας σου και το μάθουν οι νταβάδες, ότι εσύ τους μείωσες τα κέρδη, θα αντιμετωπίσεις μεγάλο πρόβλημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Οι Πακιστανοι και οι Αφγανοι δεν σε πειραξανε, σε ενοχλουνε οι 50ρηδες απιθανε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Οι Πακιστανοι και οι Αφγανοι δεν σε πειραξανε, σε ενοχλουνε οι 50ρηδες απιθανε

Ντσού!

Απλώς οι πακιστανοί και οι αφγανοί, ούτε διαβάζουν, ούτε γράφουν στο Bou, ούτως ώστε να ανοίξουν πολεμική, για να βρει ο Φαν Πόρδεν πάτημα να γράφει τις τρολοπαπαριές του.

Οι έλληνες πενηντάρηδες όμως;  :)

Επισκέπτης
Ντσού!

Απλώς οι πακιστανοί και οι αφγανοί, ούτε διαβάζουν, ούτε γράφουν στο Bou, ούτως ώστε να ανοίξουν πολεμική, για να βρει ο Φαν Πόρδεν πάτημα να γράφει τις τρολοπαπαριές του.

Οι έλληνες πενηντάρηδες όμως;  :)
εσυ να μιλησεις οταν αναφερθω στους ενενηνταρηδες

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356

Δακτυλιος στα μπουρδελα τυπε;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
εσυ να μιλησεις οταν αναφερθω στους ενενηνταρηδες

Δύσκολο να δείς ενενηντάρη σε μπουρδέλο ή σε στούντιο.

Περπατάμε με δυσκολία. πόσο μάλλον να μπορούμε να ανεβοκατέβουμε σκάλες.

Ούτως, καλούμε τις βίζιτες και έρχονται αυτές σε εμάς.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Η τελευταία φορά που πήγα σε τσαρδί μετά από πολλές δεκαετίες, ήταν επί τούτου, και για να σκίσω την Κορίνα. :)

Όταν μπήκε στο δωμάτιο, της ανέμισα έξτρα 10ρικο για πρωκτικό. Αρνήθηκε και μου ζήτησε 50ρικο. Τελικά τα βρήκαμε στο 30άρι και έστησε κώλο. :)

Έσκουζε επειδή την πόναγε πολύ η γέρικη χοντρή ψωλή μου, και μου σκάτωσε και τον πούτσο η καριόλα. :)

Άξιζε όμως τον κόπο, γιατί ενώ ο Πίκης βρισκόταν γονατιστός απέναντι από το τσαρδί και έκλαιγε από έρωτα, εγώ του ξεκώλιαζα την γκόμενα. :)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Η τελευταία φορά που πήγα σε τσαρδί μετά από πολλές δεκαετίες, ήταν επί τούτου, και για να σκίσω την Κορίνα. :)
Όταν μπήκε στο δωμάτιο, της ανέμισα έξτρα 10ρικο για πρωκτικό. Αρνήθηκε και μου ζήτησε 50ρικο. Τελικά τα βρήκαμε στο 30άρι και έστησε κώλο. :)
Έσκουζε επειδή πόναγε, και μου σκάτωσε και τον πούτσο η καριόλα. :)
Άξιζε όμως τον κόπο, γιατί ενώ ο Πίκης βρισκόταν γονατιστός απέναντι από το τσαρδί και έκλαιγε από έρωτα, εγώ του ξεκώλιαζα την γκόμενα. :)
:rockon:  :hi:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Κατω ο γαμος!
Σε μια εκκλησια γινοταν γαμος. Στο τελος της τελετης ο παπας εδωσε συμβουλες στα ηδη παντρεμενα ζευγαρια που λογω καθημερινοτητας μπορει μπλα μπλα βασικα καταλαβαινε οτι ο θεσμος ειναι αποτυχημενος. Και τους λεει να πετυχετε το βασικο σκοπο του γαμου που ειναι να φτασετε μαζι στη βασιλεια των ουρανων. Χαχα! Το κερατο συννεφο.
Δεν τους είπε ο πάτερ ότι η μονογαμία φέρνει με τον καιρό την αγαμία, την βαρεμάρα και την γκρίνια;  :sunglasses:

Επισκέπτης

Έσκουζε επειδή την πόναγε πολύ η γέρικη χοντρή ψωλή μου, και μου σκάτωσε και τον πούτσο η καριόλα. :)

και μετα ξυπνησες κατουρημενος στο κρεβατι σου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Όταν ήμουν μεσόκοπος και είχα περισσότερες αντοχές, το αγαπημένο μου χόμπυ, ήταν να πηδάω τα γκομενάκια κάτι λιγούρηδων, σαν κι εσένα και τον Πίκη.

Τα ξεκωλιάσματα που τους έχω κάνει, εσύ δεν τα έχεις δεί ούτε πιτσιρικάς στα πιό υγρά σου όνειρα. :)

Επισκέπτης
Όταν ήμουν μεσόκοπος και είχα περισσότερες αντοχές, το αγαπημένο μου χόμπυ, ήταν να πηδάω τα γκομενάκια κάτι λιγούρηδων, σαν κι εσένα και τον Πίκη.

Τα ξεκωλιάσματα που τους έχω κάνει, εσύ δεν τα έχεις δεί ούτε πιτσιρικάς στα πιό υγρά σου όνειρα. :)
γελαω με τα λιγουρικα βλεμματα οταν κυκλοφοραω τα γκομενακια μου

Αυτο ησουν κι εσυ. Ενας λιγουρης που εβλεπε και δεν αγγιζε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
γελαω με τα λιγουρικα βλεμματα οταν κυκλοφοραω τα γκομενακια μου

Αυτο ησουν κι εσυ. Ενας λιγουρης που εβλεπε και δεν αγγιζε

Αντελήφθην. Σου αρέσει να τα βλέπεις όλα οχυρωμένος πίσω από τις αυταπάτες που έχεις χτίσει, και να δρας προστατευμένος πίσω από μία οθόνη. :)

Πόσο όμως μπορείς να αντέξεις θαμμένος μέσα στην ψευδαίσθηση σου; :)

Θα έρθει σίγουρα κάποια στιγμή, που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τον πραγματικό κόσμο. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom