Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
τα παντρεμενα λαμογια τζοβενα νοικοκυραιοι σε αγαστη συνεργασια με τους λαθρομεταναστες

αυτον που εχουν βαλει στο στοχαστρο ειναι ο αυτοχθων λευκος ανδρας

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εύγε τύπε!!!! Αυτό είναι το τέλος των πικεριστών....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η τελευταία φορά που πήγα σε τσαρδί μετά από πολλές δεκαετίες, ήταν επί τούτου, και για να σκίσω την Κορίνα. :)

Όταν μπήκε στο δωμάτιο, της ανέμισα έξτρα 10ρικο για πρωκτικό. Αρνήθηκε και μου ζήτησε 50ρικο. Τελικά τα βρήκαμε στο 30άρι και έστησε κώλο. :)

Έσκουζε επειδή την πόναγε πολύ η γέρικη χοντρή ψωλή μου, και μου σκάτωσε και τον πούτσο η καριόλα. :)

Άξιζε όμως τον κόπο, γιατί ενώ ο Πίκης βρισκόταν γονατιστός απέναντι από το τσαρδί και έκλαιγε από έρωτα, εγώ του ξεκώλιαζα την γκόμενα. :)

Επισκέπτης
Πρεπει να καταλαβετε οτι το ελληνικο μπουρδελο ειναι ξεχωριστη περιπτωση στον αγοραιο ερωτα. Ο μικρος χρονος που αναλογει στον καθε πελατη, το γεγονος οτι ουτε εμεις, ουτε τα κοριτσια μετα τον καθενα μας δεν πλενονται, οτι τα σεντονια δεν αλλαζουν, η μυρωδια απο τα χυσια ολονων στο καλαθακι, ακομα και το στησιμο του μπουρδελου που ακους τα βογγητα απο το διπλα δωματιο.... Στην πραγματικοτητα ολοι εμεις που καθομαστε στο σαλονι κανουμε μια ελαφρως ετεροχρονισμενη παρτουζα. Αυτο δεν ισχυει πουθενα αλλου. Λογικο επομενως να ισχυουν διαφορετικοι κανονες.

Οποιος δε διαθετει εμφανιση-προδιαγραφες για παρτουζα δε θα πρεπει να πηγαινει στα μπουρδελακια.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πρεπει να καταλαβετε οτι το ελληνικο μπουρδελο ειναι ξεχωριστη περιπτωση στον αγοραιο ερωτα. Ο μικρος χρονος που αναλογει στον καθε πελατη, το γεγονος οτι ουτε εμεις, ουτε τα κοριτσια μετα τον καθενα μας δεν πλενονται, οτι τα σεντονια δεν αλλαζουν, η μυρωδια απο τα χυσια ολονων στο καλαθακι, ακομα και το στησιμο του μπουρδελου που ακους τα βογγητα απο το διπλα δωματιο.... Στην πραγματικοτητα ολοι εμεις που καθομαστε στο σαλονι κανουμε μια ελαφρως ετεροχρονισμενη παρτουζα. Αυτο δεν ισχυει πουθενα αλλου. Λογικο επομενως να ισχυουν διαφορετικοι κανονες.

Οποιος δε διαθετει εμφανιση-προδιαγραφες για παρτουζα δε θα πρεπει να πηγαινει στα μπουρδελακια.

Τι σχέση έχεις με τις παρτουζες; αφού ούτε καν μια κανονική γυναίκα δεν γαμάς...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι σχέση έχεις με τις παρτουζες; αφού ούτε καν μια κανονική γυναίκα δεν γαμάς...
μην λες υπερβολες
μην φτανεις στο επιπεδο της πουστιας του σουκερ και του βανορντεν και του πικερ.

εμεις θα λεμε την αληθεια οπως ειναι.

ειναι μπαησεξουαλ,

εχει παει και με αντρα και με γυναικα και του αρεσουν και τα δυο.

οσο δηλωνει αντρας αλλο τοσο ειναι δηλωμενος πουστης, ομοφυλοφιλος και αδερφαρα εν γενει.

οπως και ο αρχηγος του ο πικερ δηλωνει φανατικος ετεροφυλοφιλος ΑΛΛΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
μην λες υπερβολες
μην φτανεις στο επιπεδο της πουστιας του σουκερ και του βανορντεν και του πικερ.

εμεις θα λεμε την αληθεια οπως ειναι.

ειναι μπαησεξουαλ,

εχει παει και με αντρα και με γυναικα και του αρεσουν και τα δυο.

οσο δηλωνει αντρας αλλο τοσο ειναι δηλωμενος πουστης, ομοφυλοφιλος και αδερφαρα εν γενει.

οπως και ο αρχηγος του ο πικερ δηλωνει φανατικος ετεροφυλοφιλος ΑΛΛΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ
εκανες κανα ματς με κανα τραβελι  το καλοκαιρι ;

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Ενδιαφέρεται ο Αχμέτ να σου σχίσει τον κωλο Πουστρακι...εγώ δεν γάμο αντρικούς κώλους .. τουλάχιστον αυτός δεν είναι αλλοδαπός από το Πακιστάν όπως είσαι εσύ γύφτο!! ;) :cheesy:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ενδιαφέρεται ο Αχμέτ να σου σχίσει τον κωλο Πουστρακι...εγώ δεν γάμο αντρικούς κώλους .. τουλάχιστον αυτός δεν είναι αλλοδαπός από το Πακιστάν όπως είσαι εσύ γύφτο!! ;) :cheesy:
μαριε αλβανε ....δεν θα γινεις Ελληνας  ποτε .....

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
μαριε αλβανε ....δεν θα γινεις Ελληνας  ποτε .....
Mου αρκεί πουστάρα που γαμάω εσένα όπου βρω...και λεγε με αλβανο ,πακιστανο η και άραβα...πούστης σας εσένα και γύφτος μαζί ειναι συνδυασμός που καλύτερα πηγαινε   ψόφα  :2funny: :birdman:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
Χωρις τον πικερ ειναι αδιαφορο το νημα :-

Stories

Νέο!

Stories