alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι ρε τύπε, πηγες να γαμησεις και σου εκανε σαλοναρισμα ο Χαρδαβελας?δε γουσταρω στα μπουρδελα φατσες σαν του Χαρδαβελα
Γιατι ρε τύπε, πηγες να γαμησεις και σου εκανε σαλοναρισμα ο Χαρδαβελας?δε γουσταρω στα μπουρδελα φατσες σαν του Χαρδαβελα
δε γουσταρουμε σαλιαριδες μικροαστους στα μερη μας ρε .Γιατι ρε τύπε, πηγες να γαμησεις και σου εκανε σαλοναρισμα ο Χαρδαβελας?
Εσυ τι εισαι, μεγαλοαστος?δε γουσταρουμε σαλιαριδες μικροαστους στα μερη μας ρε .
ενδιαφερεσαι ;Εσυ τι εισαι, μεγαλοαστος?
Τις βγάζεις απο τις τσέπες φίλε;γελαω με τα λιγουρικα βλεμματα οταν κυκλοφοραω τα γκομενακια μου
Η τελευταία φορά που πήγα σε τσαρδί μετά από πολλές δεκαετίες, ήταν επί τούτου, και για να σκίσω την Κορίνα.
Όταν μπήκε στο δωμάτιο, της ανέμισα έξτρα 10ρικο για πρωκτικό. Αρνήθηκε και μου ζήτησε 50ρικο. Τελικά τα βρήκαμε στο 30άρι και έστησε κώλο.
Έσκουζε επειδή την πόναγε πολύ η γέρικη χοντρή ψωλή μου, και μου σκάτωσε και τον πούτσο η καριόλα.
Άξιζε όμως τον κόπο, γιατί ενώ ο Πίκης βρισκόταν γονατιστός απέναντι από το τσαρδί και έκλαιγε από έρωτα, εγώ του ξεκώλιαζα την γκόμενα.
Γιατι ρε τύπε, πηγες να γαμησεις και σου εκανε σαλοναρισμα ο Χαρδαβελας?
Πρεπει να καταλαβετε οτι το ελληνικο μπουρδελο ειναι ξεχωριστη περιπτωση στον αγοραιο ερωτα. Ο μικρος χρονος που αναλογει στον καθε πελατη, το γεγονος οτι ουτε εμεις, ουτε τα κοριτσια μετα τον καθενα μας δεν πλενονται, οτι τα σεντονια δεν αλλαζουν, η μυρωδια απο τα χυσια ολονων στο καλαθακι, ακομα και το στησιμο του μπουρδελου που ακους τα βογγητα απο το διπλα δωματιο.... Στην πραγματικοτητα ολοι εμεις που καθομαστε στο σαλονι κανουμε μια ελαφρως ετεροχρονισμενη παρτουζα. Αυτο δεν ισχυει πουθενα αλλου. Λογικο επομενως να ισχυουν διαφορετικοι κανονες.
Οποιος δε διαθετει εμφανιση-προδιαγραφες για παρτουζα δε θα πρεπει να πηγαινει στα μπουρδελακια.
μην λες υπερβολεςΤι σχέση έχεις με τις παρτουζες; αφού ούτε καν μια κανονική γυναίκα δεν γαμάς...
εκανες κανα ματς με κανα τραβελι το καλοκαιρι ;μην λες υπερβολες
μην φτανεις στο επιπεδο της πουστιας του σουκερ και του βανορντεν και του πικερ.
εμεις θα λεμε την αληθεια οπως ειναι.
ειναι μπαησεξουαλ,
εχει παει και με αντρα και με γυναικα και του αρεσουν και τα δυο.
οσο δηλωνει αντρας αλλο τοσο ειναι δηλωμενος πουστης, ομοφυλοφιλος και αδερφαρα εν γενει.
οπως και ο αρχηγος του ο πικερ δηλωνει φανατικος ετεροφυλοφιλος ΑΛΛΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ
οχι πηγα με δυο γκομενες και 14 πουτανες, ολες γυναικες οπως παντα πουστρακοεκανες κανα ματς με κανα τραβελι το καλοκαιρι ;
Ενδιαφέρεται ο Αχμέτ να σου σχίσει τον κωλο Πουστρακι...εγώ δεν γάμο αντρικούς κώλους .. τουλάχιστον αυτός δεν είναι αλλοδαπός από το Πακιστάν όπως είσαι εσύ γύφτο!! ;)ενδιαφερεσαι ;
μαριε αλβανε ....δεν θα γινεις Ελληνας ποτε .....Ενδιαφέρεται ο Αχμέτ να σου σχίσει τον κωλο Πουστρακι...εγώ δεν γάμο αντρικούς κώλους .. τουλάχιστον αυτός δεν είναι αλλοδαπός από το Πακιστάν όπως είσαι εσύ γύφτο!! ;)
τη φιονα δεν την πηγες στη παραλια ;οχι πηγα με δυο γκομενες και 14 πουτανες, ολες γυναικες οπως παντα πουστρακο
Mου αρκεί πουστάρα που γαμάω εσένα όπου βρω...και λεγε με αλβανο ,πακιστανο η και άραβα...πούστης σας εσένα και γύφτος μαζί ειναι συνδυασμός που καλύτερα πηγαινε ψόφαμαριε αλβανε ....δεν θα γινεις Ελληνας ποτε .....
σύμφωνο ευτυχώς που υπάρχει και γυφτοπουσταρας.... souker για να σπάμε πλάκα !!Χωρις τον πικερ ειναι αδιαφορο το νημα :-
Μονο ο αρχηγος μετραεισύμφωνο ευτυχώς που υπάρχει και γυφτοπουσταρας.... souker για να σπάμε πλάκα !!