Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν γουστάρω να γράφω σε ένα forum που οι περισσότεροι βλέπουν τα μπουρδέλα σαν κάτι ευκαιριακό τη στιγμή που για μένα αποτελούν τρόπο ζωής. Δεν γουστάρω να δίνω πληροφορίες για πουτάνες στον σχεσάκια που τις θεωρεί σκουπίδια.

Επισκέπτης
Όπως υποφέραμε εμείς έτσι υπέφεραν και αυτές. Είμαστε φτιαγμένοι από τον ίδιο πόνο. Δεν είναι κατώτερες αλλά ισότιμές μας λόγω ακριβώς του πόνου αυτού. Είναι οι μόνες γυναίκες που σεβόμαστε γιατί έχουν νιώσει την ταπείνωση στο πετσί τους.

Επισκέπτης
είναι αλήθεια μύστη μου ...απο το "μη" και "μη" μέχρι το "γδαρε με" και το "σκίσε με " έχει τεράστια διαφορά
και στην τελική αν έχεις άγχος για να έχεις στύση υπο τις αντίξοες συνθήκες του μπουρδελου με την αντιστροφη μέτρηση
καλύτερα να τραβηξεις μια ωραια μαλακία σπιτι σου να το φχαριστηθείς ...
η αντιθετη αποψη

Επισκέπτης
Προσπαθώ κι αγωνίζομαι να θέσω τους πιο ρεαλιστικούς όρους στη ζωή και την ιδεολογία του αληθινού μπουρδελιάρη. Χθες μου έγινε έμμεση πρόταση γάμου από κοπέλα που θέλει να αφήσει τη δουλειά αλλά εγώ την απέρριψα για εσάς.

Επισκέπτης
Κάναμε υπομονή μέχρι που καταλάβαμε ότι δεν πήγαινε άλλο. Αποφασίσαμε ότι η λύση δεν είναι η αυτοκτονία αλλά η εκδίκηση. Και ο τρόπος ήταν οι πουτάνες. Βάλαμε σκοπό της ζωής μας να μην πεθάνουμε αν πρώτα δεν τα γαμήσουμε όλα.
βαλε στοχο να κατεβεις υποψηφιος. θα μιλησεις για το νομο στα καναλια

Επισκέπτης
Περάσαμε πολλά, αργήσαμε να καταλάβουμε πώς λειτουργεί το σύστημα σε αυτή τη γαμημένη χώρα. Ήμασταν ειλικρινείς και αθώοι, νομίζαμε ότι το να βρεις κάποια να κάνεις έρωτα θα ήταν τόσο απλό όσο το να βρεις κάτι να φας.
Δυστυχώς κάναμε λάθος. Αυτό μπορεί να είναι ο κανόνας σε χώρες όπως η Αγγλία, η Σουηδία, η Ολλανδία όχι όμως και στην καθυστερημένη Ελλάδα. Εδώ ζούμε ακόμα στον Μεσαίωνα, εδώ ο Διαφωτισμός στην ουσία δεν έφτασε ποτέ.
Μια κομπλεξική κοινωνία που θεωρεί ότι αυτός που γαμιέται είναι πάντα χαμένος, που μεγαλώνει τα κορίτσια με την αντίληψη ότι αν πάνε με πολλούς άντρες θα είναι τσούλες, που βρίζει χυδαία κάθε Κυριακή στα γήπεδα τις πουτάνες.
Μια χώρα με 95% θρησκόληπτους που προσκυνούν το "Άγιο Φως", ένας λαός που νηστεύει τις μισές μέρες του χρόνου. Πώς θα μπορούσαν οι γυναίκες να είναι αλλιώς; Όποιος έχει ζήσει στη Δύση ξέρει πόσο πιο εύκολο είναι το σεξ εκεί.

Επισκέπτης
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης είναι υπεράνθρωπος, δεν έχει ανάγκη την οικογένεια και τα παιδιά. Την εθνική ασφάλεια τη γράφει στα αρχίδια του. Το αν γίνει πόλεμος και χάσει η Ελλάδα το μισό Αιγαίο το γράφει στα αρχίδια του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γαμάει χωρίς να χρειάζεται να λέει ψέματα ή να παρακαλάει.
Χαχαχαχαχα! Α ρε φασιστόμουτρα, σας γλεντάει ο Picker. Γαμώ την εθνικιστική δεξιά σας και γαμώ τη φεμινιστική αριστερά. Όλες οι γυναίκες θα γίνουν πουτάνες και θα τις γαμάμε στα μπουρδέλα με 10 ευρώ. Ζήτω ο φιλελευθερισμός!

Ποσοι απογοητευμενοι νεοι δε θα ταυτιζονταν με αυτες τις αποψεις;

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker   :headbaning1:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.188
Πόντοι
25.467
Παππουλη έχεις ερωτευτεί ποτέ;

Βεβαίως!!!

Τον Παναθηναϊκό, μια Horex Regina που είχα στην κατοχή μου όταν ήμουν νεαρός, το αρνάκι φρικασέ που έφτιαχνε η θεία μου η Κούλα...

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Βεβαίως!!!

Τον Παναθηναϊκό, μια Horex Regina που είχα στην κατοχή μου όταν ήμουν νεαρός, το αρνάκι φρικασέ που έφτιαχνε η θεία μου η Κούλα...
Απαιτητικός και με υψηλή αισθητική ο Άγιος.
Σε καταλαβαίνω Δώρα μου που είσαι τσιμπημένη μαζί του :)
Αλίμονο, εμείς σου προσφέρουμε τριαντάφυλλα και εσύ προτιμάς αυτόν που σου δίνει (διαδυκτιακά) χαστούκια, τελικά δεν είσαι φεμινίστρια, σόρρυ κιόλας αλλά να λέμε αλήθειες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.188
Πόντοι
25.467
βαλε στοχο να κατεβεις υποψηφιος. θα μιλησεις για το νομο στα καναλια

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=571137;image[/img[/URL]]

Να μιλάει με τον κώλο του, που είναι πιο φωτογενής. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.188
Πόντοι
25.467

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=571137;image[/img[/URL]]

Να μιλάει με τον κώλο του, που είναι πιο φωτογενής. :)

[/quote]για να βγαζει φώτο μόνο κωλο, το πιάσαμε το υπονούμενο.. θελει να βγει να το φωνάξει με λατρεία..

Επισκέπτης
Ο Δασκαλος δεχτηκε πεσιμο απο νταβαδες για την αναμιξη του στην επανασταση κατα της ξεπετας. Φυσικα απαντησε οτι αυτα ειναι εργα των ζηλωτων και οτι η βασιλεια γιαα την οποια μιλαει δεν ειναι αυτου του κοσμου. Επρεπε να απαντησει ετσι,... Ολοι οι μαθητες Του πρεπει να ειμαστε σε επιφυλακη να τον προστατευσουμε. Οταν τον βλεπουμε στους δρομους του Μεταξιου ας τον ακολουθουμε διακριτικα λιγα μετρα. Ας κοντοσταθουμε οταν μπει σε ενα σπιτι μεχρι να ξαναβγει. Λιγα δευτερολεπτα επιφυλακης ειναι αρκετα.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστη ετοιμαζομουν να χλαπακιασω και μου εκοψες την ορεξη?
Ο Δασκαλος δεχτηκε πεσιμο απο νταβαδες για την αναμιξη του στην επανασταση κατα της ξεπετας... Ολοι οι μαθητες Του πρεπει να ειμαστε σε επιφυλακη να τον προστατευσουμε. Οταν τον βλεπουμε στους δρομους του Μεταξιου ας τον ακολουθουμε διακριτικα λιγα μετρα... Λιγα δευτερολεπτα επιφυλακης ειναι αρκετα.
Τελικα τι γινεται με τον Πικερ, Ζει η Δεν Ζει? Βρεθηκε σε χαντακι κωλο χαραδρα τυπου Γκραν Κανυον?
υγ.
Καλα οι Πικεριστες κοιμουνται στην πλατεια Αυδη? Ειδατε τι εγινε για να περιπολειτε μονο στην φυλης?
Και πως θα ξεχωρισουμε τον Πικερ ρε μεγαλε? θα φοραει περιβραχιωνιο?
Εαν θελετε να προστατευτει...βγαλτε μασκες με το προσωπο του και να τις φορανε ολοι οσοι πανε στο μεταξουργειο. V for Piker.
υγ.2
Κριμα που απερριψε το γαμο! Θα γαμουσε και θα χε και λεφτα!

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
Ο Δασκαλος δεχτηκε πεσιμο απο νταβαδες για την αναμιξη του στην επανασταση κατα της ξεπετας. Φυσικα απαντησε οτι αυτα ειναι εργα των ζηλωτων και οτι η βασιλεια γιαα την οποια μιλαει δεν ειναι αυτου του κοσμου. Επρεπε να απαντησει ετσι,... Ολοι οι μαθητες Του πρεπει να ειμαστε σε επιφυλακη να τον προστατευσουμε. Οταν τον βλεπουμε στους δρομους του Μεταξιου ας τον ακολουθουμε διακριτικα λιγα μετρα. Ας κοντοσταθουμε οταν μπει σε ενα σπιτι μεχρι να ξαναβγει. Λιγα δευτερολεπτα επιφυλακης ειναι αρκετα.

γιατι δεν εκατσε να τους εξηγησει τους νομους του ! να φυγουν τρεχωντας ! χαχαχαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ο Δασκαλος δεχτηκε πεσιμο απο νταβαδες για την αναμιξη του στην επανασταση κατα της ξεπετας.
Τύπε μηπως να τελειωνει καποτε αυτη η κοροιδια?

Τις προαλλες γραφτηκε οτι ο δασκαλος σου ειναι αντιθετος στην αποχη.

Τωρα μας λες οτι του την πεσανε κιολας επειδη συμμετεχει στην αποχη?

Ρε ειστε για δεσιμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom