pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Εγω παντως χαιρομαι που γυρισες
Εγω παντως χαιρομαι που γυρισες
το ξερω
Υποκλινομαστε, για αλλη μια φορα, στον Δασκαλο.
ετσι ξεχωριζει ομως ο πικερ κ ειναι ο πριγκιπας του μεταξιου
οι ψυχες μας θα ζησουν για παντα στον Κεραμεικο.O πραγματικός μπουρδελιάρης είναι φιλελεύθερος, άθρησκος, αντιδραστικός. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για θρησκεία, μίλησα απλά για Θεό. Υπάρχει μία απροσδιόριστη θεία δύναμη που ταυτίζεται με τη φύση, η οποία και συχνά εκδικείται.
Καλώς ήρθες σύντροφε βαγκον. Εύχομαι αυτή τη φορά να θριαμβεύσει η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου και να παραμείνεις στη παρέα μας .
Ως προς τους υπόλοιπους της παρέας μια υπενθύμιση από τον Γκάμπριελ
κοίτα μην πεθάνεις χωρίς να δοκιμάσεις τι θαύμα είναι να γαμάς από έρωτα!
Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης είναι ευθύς και ειλικρινής και γι' αυτό λατρεύει τις πουτάνες. Αγαπάει τις πουτάνες και τους το λέει κάθε στιγμή. Και αν μερικές παρεξηγούν την αγάπη του, αυτός και πάλι τις αγαπάει πολύ.
Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης είναι φαλλοκράτης, βλέπει τις γυναίκες καθαρά σεξουαλικά. Γι' αυτό και δεν τον νοιάζει να διατηρεί σχέσεις μαζί τους. Γι' αυτό λατρεύει τις πουτάνες, επειδή του δίνουν ακριβώς αυτό που θέλει χωρίς τα περιττά.
μπολντη τα νεα σου
Το τραγούδι της ημέρας:
Οι πουτάνες είναι οι γυναίκες μας, τις γαμάμε και το λέμε παντού χωρίς να το κρύβουμε λες και είναι ντροπή. Όσοι δεν έχουν τα αρχίδια να λένε στα ίσια ότι γαμάνε πουτάνες δεν μπορούν να θεωρούνται γνήσιοι μπουρδελιάρηδες. Αν δεν μπορείς να το πεις είναι σαν να μην το κάνεις. Δεν θεωρούμε την πορνεία επάγγελμα αλλά εναλλακτικό τρόπο ζωής.
Ελπίζω να μην έκανε καμιά τρέλα. Μετά όμως κάθισα και σκέφτηκα για νιοστή φορά ποιο είναι αλήθεια το νόημα της ζωής. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένα νόημα αλλά και πάλι είμαι κατά της αυτοκτονίας. Μου αρέσει η φυσική εξέλιξη της ζωής.
Κάθε φορά που κάποιος μιλάει για γαμήσια τρικούβερτα και ατελείωτα η φωνή της λογικής μου λέει ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα σε όλα αυτά. Ο νόμος του Picker εκπορεύεται από την υπερηφάνεια του μοναχικού άντρα και όχι από την ανάγκη για σεξ.
Ναι ενώ με την γκομενα θα εισαι γεματος στο πορτοφολι δεν θα έχεις κάθε λιγο και λιγάκι εκδρομες και τσάρκες. Αμα προσέξεις στα μεσα που ανεβάζουν φωτογραφιες οι μισοι πάνε μια φορα το μηνα εκδρομουλα. Ετοιμαζε πορτοφολι.
Το γαμήσι δεν έχει καμία σχέση με τον έρωτα. Είναι δυο πράγματα ασύμβατα μεταξύ τους. Ο έρωτας είναι η προσωποποίηση της αυταπάρνησης, ενώ το γαμήσι εγωισμός.
χεστον τωρα κοιμηθηκεΠαππουλη έχεις ερωτευτεί ποτέ;
και στο λεσβιαδικο παω καμια φορα αυτο που ειναι στη γωνια μπροστα στις γραμμες
πολυ καλος κοσμος και οι τζιβιτζιλουδες εξοχες
χεστον τωρα κοιμηθηκε