Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
224
Πόντοι
21
Τύπε μηπως να τελειωνει καποτε αυτη η κοροιδια?

Τις προαλλες γραφτηκε οτι ο δασκαλος σου ειναι αντιθετος στην αποχη.

Τωρα μας λες οτι του την πεσανε κιολας επειδη συμμετεχει στην αποχη?

Ρε ειστε για δεσιμο
Φίλε μου κοιμάσαι όρθιος.Η αποχή αφορά τη Φυλής,αφενός.Αφετέρου ο Ποκοπίκος τι απαιτήσεις να έχει όταν χύνει στο πεντάλεπτο και αποκλειστικά σε μια στάση.
Έχουν ειπωθεί επανειλημμένα αυτά.Κάνε και κανένα συνειρμό στην κεφάλα σου. 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256

Ισως η παραταξη του μπουρδελιαρη. Χρειαζονται περισσοτερες ευκαιριες μεταναστευσης σε ξενες φιλελευθερες γυναικες και λιγοτερες σε αντρες.

Ρε μαλακα ΤζιμιΤζιμακο κανε κανενα καινουριο κλωνο να γελασουμε λιγακι....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656
υπαρχουν πολλων ειδων βιζιτες
1,οι μοντελες ηθοποιοι παρουσιαστριες που το δινουν μονο σε ποδοσφαιριστες τραγουδιστες γνωστους πλουσιους κλπ
2,οι μοντελες παρουσιαστριες κλπ που πανε απο στομα σε στομα και πρεπει να ξερεις τον μανατζε που θα τις δωσει σε γερα πορτοφολια
3,οι μπαργουμεν μοντελες που παιζουν σε κλειστο κυκλο η σε γραφεια και στελνουν σε μυκονο σε πλουσιους αραβες κλπ κλπ
4,οι βιζιτες σε γραφεια που βρισκεις και στο σαιτ τα κολ γκιρλ που λεμε
5,οι ανεξαρτητες βιζιτες που δουλευουν μονες τους
6,τα στουντιο
5,τα μπουρδελα σε φυλλης μεταξι κλπ
6,η ελευθερη πιατσα στο δρομο
λοιπον εσυ ψωνιζεις απο το 6 και μαλιστα οχι απο τη καλη πιατσα που και αυτη σαπια ειναι στην ποσειδωνος αλλα στην ακομα πιο σαπια στο τριγωνο με το 80% να ειναι κρος τραβελια τοξικοεξαρτημενες και μαυρουλες που φοβουνται οτι  θα κανουν βουντου στις οικογενειες τους αν δεν δουλεψουν
και μου λες εσυ μετα απο ολα αυτα οτι πηδας τις ιερειες της αφροδιτης ενω εισαι στην τελευταια κατηγορια???
περισσοτερη ιερεια θα εβρισκες στα μοντελαδικα στη φυλλης η σε αλλες τσουρκες παρα εκει που ισχυριζεσαι οτι πας
και συνεχιζω να πιστευω οτι με μηδεν κριτικες και μερικες φωτο που μπορει να στις εδωσε και φιλος σου ΔΕΝ Πηδας οσο λες

Αφιερωμένο, στον Μουνοβαγώνη, κι αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μου το έδωσε φίλος μου. Περιμένω δικιά σου εργασία, με καλύτερη πρωταγωνίστρια από τη δικιά μου που χαρακτηρίζεις σάπια. Αν συμμετέχει η Δώρα, ακόμα καλύτερα.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Οι πρωταγωνιστές του εν λόγω βίντεο, βρίσκονται και οι δύο σε ηλικία μεγαλύτερη των 21 ετών. Η πρωταγωνίστρια είναι σεξεργάτρια, η οποία αμοίφθηκε εύλογα, και η οποία δέχεται την εν λόγω διαδικασία πολύ ευχάριστα, άλλωστε αντλεί ικανοποίηση απο  την πράξη. Αδιάψευστος μάρτυρας οι χυμοί που εκκρίνει στο τέλος κάθε συνεδρίας. Ο πρωταγωνιστής είναι ταυτόχρονα παραγωγός και εικονολήπτης. Δεν προτείνει ούτε προτρέπει οποιοδήποτε άτομο να επαναλάβει την ίδια, ή κάποια παρόμοια, βασισμένη στο εν λόγω βίντεο, πράξη. Επίσης, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ την αναμετάδοση / αναπαραγωγή ολόκληρου ή κομματιών του εν λόγω βίντεο ή φωτογραφιών από αυτό, σε άτομα ηλικίας μικρότερης από την νόμιμη, έστω και μέσα από καθρέφτη και χωρίς τη συναίνεσή τους. Απολαύστε υπεύθυνα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656
Σιχαινομαι να δω το βιντεο του Μποκολου.

Αυτό είναι διαπασών. Το χρησιμοποιούμε για να κουρδίσουμε την κιθάρα. Όποιοι είναι ανήσυχα πνεύματα, βρήκαν και άλλες χρήσεις. Οι εν λόγω χρήσεις, δεν είναι δυνατόν να επιχειρηθούν από άλλα άτομα που δεν έχουν τη θέληση ή την ικανότητα να πειραματιστούν

Συνημμένα

• ΔΙΑΠΑΣΩΝ.jpg
    ΔΙΑΠΑΣΩΝ.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 38

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ΤζιμιΤζιμακο οργανωσε κανενα κινημα αποχης απο τα μπουρδελα ρε συ....επειδη εισαι μαλακοκαυλης και δεν μπορεις να γαμησεις κοψε το γαμησι και στους αλλους.

σε  γαμαει και ο τζιμης ..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
Αφιερωμένο, στον Μουνοβαγώνη, κι αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μου το έδωσε φίλος μου. Περιμένω δικιά σου εργασία, με καλύτερη πρωταγωνίστρια από τη δικιά μου που χαρακτηρίζεις σάπια. Αν συμμετέχει η Δώρα, ακόμα καλύτερα.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Οι πρωταγωνιστές του εν λόγω βίντεο, βρίσκονται και οι δύο σε ηλικία μεγαλύτερη των 21 ετών. Η πρωταγωνίστρια είναι σεξεργάτρια, η οποία αμοίφθηκε εύλογα, και η οποία δέχεται την εν λόγω διαδικασία πολύ ευχάριστα, άλλωστε αντλεί ικανοποίηση απο  την πράξη. Αδιάψευστος μάρτυρας οι χυμοί που εκκρίνει στο τέλος κάθε συνεδρίας. Ο πρωταγωνιστής είναι ταυτόχρονα παραγωγός και εικονολήπτης. Δεν προτείνει ούτε προτρέπει οποιοδήποτε άτομο να επαναλάβει την ίδια, ή κάποια παρόμοια, βασισμένη στο εν λόγω βίντεο, πράξη. Επίσης, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ την αναμετάδοση / αναπαραγωγή ολόκληρου ή κομματιών του εν λόγω βίντεο ή φωτογραφιών από αυτό, σε άτομα ηλικίας μικρότερης από την νόμιμη, έστω και μέσα από καθρέφτη και χωρίς τη συναίνεσή τους. Απολαύστε υπεύθυνα.
και η δωρα να το δει το βιντεακι που ειρωνευεται συνεχεια

δωρα δες το..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom