Επισκέπτης
ase mas kaimeneΤύπε μηπως να τελειωνει καποτε αυτη η κοροιδια?
Τις προαλλες γραφτηκε οτι ο δασκαλος σου ειναι αντιθετος στην αποχη.
Τωρα μας λες οτι του την πεσανε κιολας επειδη συμμετεχει στην αποχη?
Ρε ειστε για δεσιμο
ase mas kaimeneΤύπε μηπως να τελειωνει καποτε αυτη η κοροιδια?
Ρε ειστε για δεσιμο
γραψτο στα καλιαρντα
μιαμιση μερα το σκεφτοσουν αυτο;Αλλοτριώθηκες τόσο πολύ από τις τραβελόπουτσες που κατασπαράζεις, που δεν καταλαβαίνεις πια την καθομιλουμένη;
μιαμιση μερα το σκεφτοσουν αυτο;
ναι φαινεται οτι εχεις πολλες ασχολιεςΌχι. Προ ολίγου το είδα.
Δεν είμαι ψυχασθενής κολλημένος σαν και εσένα για να περνάω όλο μου τον χρόνο εδώ μέσα.
ξυπνα βασιλη...Τύπε μηπως να τελειωνει καποτε αυτη η κοροιδια?
Ρε ειστε για δεσιμο
ξυπνα βασιλη...
ο δασκαλος εχει ποσταρει την φατσα του φορα παρτιδα και εδω και στον νομο στο φουμπου
τον ξερουν τσατσαδες νταβαδες πουτανες κλπ στο μεταξι
εννοειται οτι πρεπει να ειναι κατα της αποχης
ναι..και τι σημασια εχει αυτο ? απλα μπορει να μην πηγαινει για καποιο διαστημα οσο κρατα η αποχη !
τι θα του λεγανε γιατι δεν ηρθες να μας δωσεις το παραβολο τοσο καιρο ? χαχαχαχα
ναι φαινεται οτι εχεις πολλες ασχολιες
μηπως σου τον φερμαρουν τα τσιντσιλα;Έχω να αλλάξω εφημερίδα στους πάτους από τα κλουβιά των καναρινιών μου, και να αλλάξω άμμο στα τσιντσιλά.
μηπως σου τον φερμαρουν τα τσιντσιλα;
Εισαι ανωμαλαρα μεγαλη!Έχεις αγγίξει ποτέ τσιντσιλά;
Εισαι ανωμαλαρα μεγαλη!
Εισαι ανωμαλαρα μεγαλη!
Ηρθε η ωρα να τοποθετηθουμε πολιτικα. Πολλοι φοβουνται, και οχι αδικα, οτι ειναι ωριμος ο καιρος για διωξεις κατα της πορνειας που θα στοχοποιησουν τους πελατες.
Ο Πικερ φοβαται τη φεμινιστικη αριστερα, εγω ομως θεωρω πιθανοτερο ενα τετοιο μετρο να εφαρμοστει απο τη συντηρητικη δεξια. Ηδη φανταζομαι τον Αδωνη να τσιριζει.
Σαν μπουρδελιαρηδες δε γινεται να ειμαστε ουτε συντηρητικοι, ουτε πατριωτες, ουτε σοσιαλιστες. Η φυσικη μας θεση βρισκεται κοντα στον ακραιο ατομισμο. Γευομαστε τους καρπους που η ασυδοσια του καπιταλισμου μας προσφερει.
Το συμφερον μας ειναι μακρια απο τα κομματα που απευθυνονται στον ηθικισμο και το λαικισμο και διπλα στα κομματα που πρεσβευβουν το κερδος τη φιλοδοξια και την ευκαιρια.
Πρωτο δειγμα γραφης θα δωσει ο Μπακογιαννης. Θα ξεκινησει με σκουπες και ελςγχους της δημοτικης αστυνομιας. Ο κοσμος θα πει μπραβο, ηρθε η δεξια και καθαρισε η περιοχη. Αυτο θα ειναι το πατημα για να πουν οτι η κοινωνια ζηταει σουηδικο μοντελο. Και ποιος μπουρδελιαρης θα βγει δημοσια να πει οχι δεν το θελουμε;Αν ακολουθήσουν το Σουηδικό μοντέλο, η μόνη λύση είναι να βρούμε στανταράκια και να έχουμε εκτόνωση με αυτές. Αλλιώς τη βάψαμε. Καλού - κακού ας ξεκινήσουμε από τώρα. Την τελευταία στιγμή θα είναι δύσκολο να ψάξουμε
Πρωτο δειγμα γραφης θα δωσει ο Μπακογιαννης. Θα ξεκινησει με σκουπες και ελςγχους της δημοτικης αστυνομιας. Ο κοσμος θα πει μπραβο, ηρθε η δεξια και καθαρισε η περιοχη. Αυτο θα ειναι το πατημα για να πουν οτι η κοινωνια ζηταει σουηδικο μοντελο. Και ποιος μπουρδελιαρης θα βγει δημοσια να πει οχι δεν το θελουμε;
Τα νέα σου ΤζιμιΤζιμακο...Θα φτιάξεις κανένα κλώνο της προκοπής να ηρεμήσουμε λιγάκι ή θα τη βγάλουμε με ξαναζεσταμενο φαγητό;