Τελικά, είναι πιθανότερο το να είσαι γυναίκα ή έστω πολύ θηλυκοποιημένος άντρας. Από την αυγή της Ιστορίας, οι γυναίκες επιβιώνουν χάρη στους άντρες. Οι άντρες επιβίωσαν έχοντας μάθει να χειρίζονται το περιβάλλον, οι γυναίκες επιβίωσαν έχοντας μάθει να χειρίζονται τους άντρες. Υπήρξε μία και μόνη επιλογή γι αυτές. Lie or Die. Επιβίωσαν μόνο όσες έλεγαν καλά ψέμματα, τεχνική την οποία πέρασαν στις κόρες τους και τσουπ, ο τύπος της Δώρας. Ξεκινάς υποτιμώντας με κι αλλάζοντας το όνομά μου με αποκαλείς μπρόκολο (με την ευκαιρία είναι Super Food), προσπαθώντας να με εκνευρίσεις. Συνεχίζεις με την πιο δοκιμασμένη τεχνική, το Shame - Blame, ότι και καλά ανήκω στην τελευταία θέση της Κοινωνικής Διαστρωμάτωσης, κι αν μου δώσεις σημασία θα νιώσω άβολα. Οι MGTOW σαν την αφεντιά μου, γνωρίζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ όλα τα κόλπα σας και δεν εντυπωσιάζονται από αυτά. Πιάνουν στους S.I.M.P.S. (Suckers Idolizing Mediocre Pussy) και στους Manginas, κι όχι σε όσους έχουν καταπιεί το κόκκινο χάπι. Κι αφού έχεις ξεκατινιαστεί προσπαθώντας να με υποτιμήσεις, δηλώνεις ότι είμαι ο καλός σου!!!!!! Πόσο περισσότερη υποκρισία να χωρέσει σε μια και μόνο πρόταση; Σου υπενθυμίζω ότι εγώ ανήκω στο φύλο που με ένα λίθινο τσεκούρι αντιμετώπισε τον Μαχαιρόδοντα τίγρη οι κυνόδοντες του οποίου είχαν μήκος 18 cm και με μια λίθινη λόγχη κυνήγησε και σκότωσε τα Μαμούθ που ξεπερνούσαν τους 6 τόνους, για να σας προστατέψουμε και να φέρουμε κρέας στον καταυλισμό. Κι εσύ ανήκεις στο φύλο που όταν βλέπει θρίλερ πέφτει τρομοκρατημένο στην αγκαλιά μας, όταν δει κατσαρίδα αρχίζει και ουρλιάζει, κι άμα δει ποντίκι μπορεί και να λιποθυμίσει. Ποτέ καμία γυναίκα δεν μπόρεσε να επιβιώσει μόνη της αν δεν την προστάτευαν οι άντρες του περιβάλλοντός της ή δομές που έφτιαξαν, επάνδρωσαν κι εξέλιξαν άνδρες (αστυνομία, στρατός, πυροσβεστική). Και ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι θα με κάνεις να νιώσω άσχημα!!!!!!! Στο ρόλο της διασκεδάστριας πάντως, δεν πας κι άσχημα, συνέχισε να φαντασιώνεσαι την υπεροχή σου. Και σε πληροφορώ ότι κάποτε ο Έριχ Φρομ έγραψε. Οι Οικονομικά και Πολιτιστικά στερημένες ομάδες έχουν μόνο το παραφουσκωμένο είδωλο του εαυτού τους. Και δεν περιμένω απάντηση, ίσως πάλι να δοκιμάσεις κάποιο από τα λογικά σφάλματα του Ad Hominem, όπως συνηθίζεις, ή του Red Herring