Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ε ναι!
Άλλωστε προτιμάτε να εξυπηρετείτε τους κοπρολάγνους.
Σας εξυπηρετησα και δε το θυμάμαι; Τόσο αδιάφορη εμπειρία ήσασταν; Μισό ,να ελέγξω τις σημειώσεις μου .
Ε ναι!
Άλλωστε προτιμάτε να εξυπηρετείτε τους κοπρολάγνους.
σεξ δεν σου ζηταει κανεις καημενοαλικο?Χμ , ενδιαφέρον. Ουρολαγνεια . Δε σε είχα για τόσο προχωρημένο ,με εντυπωσιάζεις όπως πάντα . Έχω αρκετά μηνύματα που μου ζητούν ,θα τους παραπέμπω σε σένα .
σεξ δεν σου ζηταει κανεις καημενοαλικο?
μαλακια αυτο που εγραψα γυρναει αυτογκολ ευκολα..Στο χέσιμο την έχουν.
Δηλωστε τα πολιτικά σας φρονήματα ,αρχικά ,να γνωρίζουμε αν είστε εχθρός η φίλος. Πικεριστης; Αντιπικεριστης;
Αααα ,οκ μόλις θυμήθηκα τη συνάντηση μας. Είστε ο ευγενεστατος κύριος που μου είχε ζητήσει να ντυθώ άντρας ,να φέρω στραπ ον και να με φωνάζετε Βαγγέλη. Μα πως σας ξέχασα;
εκπροσωπος της εθνικοσοσιαλιστικης πλατφορμας του πικερισμου απο εποχης Yukio Mishima !!!
δεν θυμασαι φιλτατη ;
Κωλοδακτυλιασμενο πουστρακι που τον ταιζει η μαμα και κανει το κοκορακι σε σαι για πουτανες...να λες την αληθεια μωρη λουγκρα!!!
Να ελπίζετε κατά τον ίδιο τρόπο που ελπίζετε ότι θα σας τον καρφώσω.
Το Ντόρα τι ακριβώς είναι ;
Έλειψα καιρό απ'ότι φαίνεται.
Χμ , ενδιαφέρον. Ουρολαγνεια . Δε σε είχα για τόσο προχωρημένο
σ[size=70pt]μαγκια μου που ειμαι κλωνος[/size].
Oι πικεριστες γαμαμε μερα παρα μερα αρα δεν γινεται να ειμαστε κατα φαντασιαν γαμιαδες.Καλώς την κατα φαντασίαν πουτάνα, που φαντασιωνεται επαφες με κατα φαντασιαν γαμιαδες.
τι σουργελα!ρε βλαξ ... εσυ εισαι τελειως ντιπ για ντιπ χαζο ....
ναι ο πικερ ειμαι βλακα ..
Δυστυχώς ,έλειπα εκτός Αθηνών και έχω χάσει τα ίχνη του δασκάλου. Υπάρχει κάποιο καλό παιδί εδώ πέρα ,που μπορεί να με ενημερώσετε αν συχνάζει ακόμα στο γνωστό σημείο ; Με αντάλλαγμα την αγάπη και την εκτίμηση μου , βέβαια .
που εισαι εσυ ρε Δωρα που χάθηκες