οικονομικα στοιχεια ειναι αυτα ..την ρωταγε μεσα στο φορουμ ποσο παει η επισκεψη στο σπιτι/.
και ο νικολακης 1434433409010 ρωταει που εχει γκει σαουνες ...............................
οικονομικα στοιχεια ειναι αυτα ..την ρωταγε μεσα στο φορουμ ποσο παει η επισκεψη στο σπιτι/.
α δηλ στην περιπτωση του νικ που ρωταει αρα ενδιαφερεται,αρα παει κτλ...στην περιπτωση του νορντεν δεν ισχυει...ετσι σας συμφερει..καλα λεω εγω οτι η μαλακια παει συννεφο.οικονομικα στοιχεια ειναι αυτα ..
και ο νικολακης 1434433409010 ρωταει που εχει γκει σαουνες ...............................
α δηλ στην περιπτωση του νικ ρωταει αρα ενδιαφερεται,αρα παει κτλ...στην περιπτωση του νορντεν δεν ισχυει...ετσι σας συμφερει..καλα λεω εγω οτι η μαλακια παει συννεφο.
το οτι ο νορντεν εχει αποψη για πουτσους γνωστων τρανσ στην Αθηνα κ συμμετεχει σε ολα τα κωλομπαραδικα θρεντ ,τι εχεις να πεις?θα βγουν και οι δυο επισημως και θα μας δηλωσουν επακριβως τι εννοουν ..
το οτι ο νορντεν εχει αποψη για πουτσους γνωστων τρανσ στην Αθηνα κ συμμετεχει σε ολα τα κωλομπαραδικα θρεντ ,τι εχεις να πεις?
σοβαρα?τρολλαρει ρεσυ ..
σοβαρα?
κ μεις τρολαρουμε τοτε.... :S
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.( δίνω αξία στον πάτο μου τον πουλάω 5000 για όποιον θέλει να τον σκίσει) ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ( ξεροχύνουμε όταν μας βαζουν κωλοδάχτυλο στα μπουρδέλα πρίν προλάβουμε να τον χώσουμε και απο πάνω πληρώνουμε και για αυτό και είμαστε και περήφανοι)ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ( η μαλακία εχει γίνει δευτερη φύση μας αλλά δεν το λέμε.)ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ( είμαστε τα σύγχρονα ναυάγια της ζωής με αμέτρητες χυλόπιτες στο ενεργητικό μας ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ( είμαστε οι γαμιάδες κοκορίκοι του λεπτού )
metaxas themos
ο κολλητος σου ο νορτεν που καθεσαι κ τον υποστηριζειςδηλαδη η πιπα στο φ99 ειναι τρολλια ;
Ισχυουν αυτα αλλα εχω δικαιολογια. Εκεινη τη μερα ειχε προσπαθησει να με βιασει ο τσατσος του Φ99 σπρωχνοντας με βιαια σε ενα σκοτεινο καμαρακι με δυνατα χουφτωματα. Τελευταια στιγμη ξεφυγα και βρισκομουν ακομα σε σοκ οταν επιταθηκε το ρακος νο14. Αλλοι μπαινουν μονοι τους στο καμαρακι ή γελανε ανεμελα με το κωλοχουφτωμα, ισως τους αρεσει.
πριν λιγο καιρο ζηταγε να δειξει πουτσα η Τανια..τι να μας πει ο τραβελολιγουρης ρε μαντο οτι ο νορντεν εχει αποψη για πουτσους γνωστων τρανσ στην Αθηνα κ συμμετεχει σε ολα τα κωλομπαραδικα θρεντ ,τι εχεις να πεις?
αν εχει ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ας βγει κ ας πει οτι ειναι ο γαμημενος Δουκας νουκεμ κ τωρα γραφει με κλωνο σαν Νορντεν...ακριβως τις ιδιες μαλακιες που εγραφε τοτε,κανει ακομη κ σημερα...δεν εχει που αλλου να με χτυπησει κ εχει πιαστει απο ενα ποστ μου κ θελει να τουμπαρει την κατασταση.πριν λιγο καιρο ζηταγε να δειξει πουτσα η Τανια..τι να μας πει ο τραβελολιγουρης ρε μαν
αγαπητε τσεκουροφορε σου εχω πει την αποψη μου...ασε τα ναυαγια να βουλιαξουναν εχει ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ας βγει κ ας πει οτι ειναι ο γαμημενος Δουκας νουκεμ κ τωρα γραφει με κλωνο σαν Νορντεν...ακριβως τις ιδιες μαλακιες που εγραφε τοτε,κανει ακομη κ σημερα...δεν εχει που αλλου να με χτυπησει κ εχει πιαστει απο ενα ποστ μου κ θελει να τουμπαρει την κατασταση.
Για τοσο γαμημενο ατομο μιλαμε..κωλοφαρα.
το εχει παρατραβηξει,θα παμε μεχρι τελουςαγαπητε τσεκουροφορε σου εχω πει την αποψη μου...ασε τα ναυαγια να βουλιαξουν
το εχει παρατραβηξει,θα παμε μεχρι τελους
προφανως ναι...δε εξηγειται αλλιως...Η αλήθεια είναι οτι διψάνε για τρελό ξεκώλιασμα όλες οι ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ οι ΠΙΚΕΡΙΣΤΕΣ, το έχουν μεγάλη ανάγκη και δεν το βρίσκουν εκεί έξω, ζούνε για το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ.
Πριν απο 1 ωρα στο Μεταξι:
- Koλωνου 15 βαθος αριστερα: Λαρισα, νεο (πληρως ερασιτεχνικο) μωρο. :-*
Στην ξεσκισμενη κωλαρα της πουσταρδελας κωλο-barock που κανει χρονια πιατσα στα σινεμα. Γαμιεσαι μωρη κωλομπινα.
Η αλήθεια είναι οτι διψάνε για τρελό ξεκώλιασμα όλες οι ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ οι ΠΙΚΕΡΙΣΤΕΣ, το έχουν μεγάλη ανάγκη και δεν το βρίσκουν εκεί έξω, ζούνε για το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ.
ο κολλητος σου ο νορτεν που καθεσαι κ τον υποστηριζεις
για ρωτησε τον τι γυρευε εκει.