Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γελαει ο κοσμος οντως. Κανε μια βολτα στα πορνο-site να δεις ποιος θεωρειται ομοφυλοφιλος πορνοσταρ. Ο Rocco Siffredi που δεχεται κωλοδαχτυλο απο γυναικα η οι μπινεδες που γαμανε τραβελια;  :uglystupid:
δεν ειπαμε ποτέ οτι ειναι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ Ο ΣΙΦΡΕΝΤΙ.

οτι ειναι ΠΟΥΣΤΗΣ ειπαμε ξεκολα και σταματα μνα ταυτιζεις τις λεξεις πουστης και ομοφυλοφιλος.

ΠΟΥΣΤΗΣ=ΚΩΛΠΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ισχυουν αυτα αλλα εχω δικαιολογια. Εκεινη τη μερα ειχε προσπαθησει να με βιασει ο τσατσος του Φ99 σπρωχνοντας με βιαια σε ενα σκοτεινο καμαρακι με δυνατα χουφτωματα. Τελευταια στιγμη ξεφυγα και βρισκομουν ακομα σε σοκ οταν επιταθηκε το ρακος νο14. Αλλοι μπαινουν μονοι τους στο καμαρακι ή γελανε ανεμελα με το κωλοχουφτωμα, ισως τους αρεσει.

Πως του ξεφυγες?
Του πηρες μια πιπα και σε αφησε??

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Eσύ ψάχνεις να δεις πούτσα από τραβέλι αλλά έχασες, κομμένα τα υδραυλικά, ψάξε αλλού. Εκτός αν σου αρκεί μόνο το δάχτυλο.

μπαρουκο κοψε τις σοκολατες

H καμπάνια της L.c.a με τα ομόφυλα ζευγάρια προκαλεί παροξυσμό στα social media - Δείτε τα καλύτερα tweets

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
picker τρύπια ξεκωλιασμένη πουσταδρέλα πόσα δάχτυλα έφαγες σήμερα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΠΙΚΕΡ κωλογαμημενε,
σου αφιερωνω το σημερινο ακαποτο πρωκτικο κρεμπιε,
κατοπιν 45 λεπτων με το ρολοι στο κρεβατι,
εσυ βεβαια 45 λεπτα σεξ κανεις σε... 9 συνευρεσεις σε 20 μερες, η διαδφορα μας μεγαλωνει πουσταρα, τωρα πρεπει να σταματησω να γαμαω και εσυ να γαμας με τον ιδιο ρυθμο μεχρι τα 107  :2funny: :2funny:

και απαραιτητη διευκρινηση εγω ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΓΑ

οχι οπως εσυ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
:think:
τσαρκα στην πιατσα ωρα 1.30 πμ υπο τους ηχους του παρακατω ρομαντικου τραγουδιου που χορευε πριν 19 χρονια στο παλιο πλατινουμ του παγοδρομιου η χριστινα η πιο ψηλη ψανθια χορευτρια.
το βραδυ είμαι στην πιατσα σε λιγοτερο από 10 λεπτα. την ημερα λογω αυτοκινητων με πιανουν περισσοτερα φαναρια και να κανω και 25 για να φτασω. στην Αθήνα παλι εμενα 10 λεπτα από την συγγρου, στα πετραλωνα και ημουν μεσα στην νυχτα βολταδορος ρομαντικος να χαζεύω τα εκει τραβεστί και την μοναδικη γυναικα που εβγαινε στο τελος του παραδρομου προς την θαλασσα.
στο τουντεης μαζι με την χοντρη τρανς παρεα και η προεδρινα η κριστι και η ντιανα η ντιτζεη της που δεν εχει καμμια σχεση πλεον με το καλο ξεκίνημα της πριν 10 και χρονια. αναρωτιέμαι τρανς σαν την χοντρη ή παρομοια χαλια σταυρωσαν ποτε πελατη ή κατεβαινουν στην πιατσα να πιουν ένα καφε, να τα λενε 7 ωρες και να γυρνανε σπιτι απλα χαζεύοντας την μαρια να μαζευει το χαρτι?
στον ΟΠΑΠ μονη η νικολ με το κορμακι της σε κοκκινο φορεμα.
η φιονα το τρενο με ασπρο φορεμα και τα βυζια φορα παρτιδα στην θεση της.
λιγο πιο κατω ξανθια με γυαλια και μπορντω ρενω παλιοτερα εβγαινε με βολκςβαγκεν μπλε και γυαλια μελαχροινη τοτε, σημερα πολύ πιο αδυνατισμενη, τρανς, σονια αν δεν κανω λαθος το ονομα.
2 γυφτακια στο φαναρι σιτυγκεητ με γιαννιτσων.
βουτυρα οι κρος στα σκοταδια.
στην μοναστηριου εκπληξη μια σκινυ μελαχροινη ευρωπαια, με κοκκινο φορεμα και αυτή με στρας, κατω των 30 ισως, αλλα ολιγο λειωμενη από ναρκ ηξερε μονο αγγλικα "σπικ ινγκλις? σεξ αντ μπλοτζοπ" χαου ματς της κανω εγω "τουεντυ ουερος" ε αμα είναι δινουμε αλλα 10 και παμε σε κρεβατι με γυναικα πιθανον ελεγμενη ιατρικα και με προσεγμενη εμφανιση στα μαγαζια της περιοχης
α και δεν πετυχα στο ποστο της την νινα, απουσια και σε 10 μερες με τον κηδεμονα για να την δικαιολογησει
Τι έγινε ρε Νικ;;;
Τον μυρίζεις και εσύ τον "κρίνο", και μετά βγάζεις το τραβελοχυμένο προφυλακτικό από τον πάτο σου, και βαράς τους πουστοπικεραίους γιατί είναι πουστηδες;;;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.463
Πόντοι
566
Η ψυχίατρος κατάλαβε πως είσαι ελαττωματικός και πως κοπέλα ΠΟΤΕ δεν θα έχεις, οπότε σου είπε να πηδάς, έστω για 2-3 λεπτά.

Και δεν τρολάρω για την ψυχίατρο. Σου λέω ακριβώς αυτό που μου είπε. Έτσι ακριβώς μου είπε: "ΠΗΔΑΣ;" Δεν μου είπε: "Έχεις κοπέλα;" Μου είπε: "ΠΗΔΑΣ;" Ακριβώς αυτό. Γιατί αυτή είναι η ουσία: ΝΑ ΠΗΔΑΣ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Στουκα σε παντοφλιασε σημερα το ετερον ημισυ;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.463
Πόντοι
566
Με λιγο παζαρι ο κωλος του πικερ είναι δικός σας  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Parakmiakos δεν θα φτάσω ποτέ σε αυτό το επίπεδο. Αν σφίξουν κι άλλο οι κώλοι θα προτιμήσω να δώσω τον κώλο μου σε κάποιον απεγνωσμένο πυρφόρο που δεν του φτάνουν τα 10 λεπτά για να γαμήσει στο μπουρδέλο. Θα του κάνω καλή τιμή.  :-*

Την μαλακια εκοψε, οχι τον κώλο του και τον δίνει αβέρτα .... :gay: :gay: :gay:

Dude φυσικά και θα προτιμούσα να δώσω τον κώλο μου από το να τραβήξω μαλακία. Τη μαλακία την έχω κόψει μια και για πάντα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.463
Πόντοι
566
Στουκα σε παντοφλιασε σημερα το ετερον ημισυ;

Ελα τζώνυ όλος δικός σου  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Έχω υποσχεθεί ότι θα κάνω τα πάντα για να αποφύγω το κωλογαμήσι. Αν όμως δεν μπορώ να βρω αλλιώς λεφτά για να γαμάω μέρα παρά μέρα θα αναγκαστώ να το κάνω. Δεν με πειράζει τόσο το να υποταχθώ σε κάποιον άλλο άντρα. Αρκεί να υποτάσσω για πάντα το ασθενές φύλο.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.463
Πόντοι
566
...και αναλογίες μοντέλου ο πικερ!  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Είμαι 1,77 και 67 κιλά με λεπτό σκελετό, σχεδόν γυναικείο. Ειλικρινά, αν ήμουν CD μπορεί και να με μπέρδευαν με γυναίκα.  :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.463
Πόντοι
566
... αν δεν γαμάει ο φίλος σας, εσείς τι κάνετε;

Δειτε τι κανει ο Πικέρ....  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Noctilucent εγώ είμαι καυλιάρης και γαμάω και χύνω στα 5 λεπτά. Πολλοί όμως δεν μπορούν. Άμα τον βλέπεις τον φίλο σου μόνο και δυστυχισμένο - εσύ να γαμάς συνέχεια και αυτός να μη μπορεί - δεν θα του προτείνεις να γαμήσει εσένα ο καημένος;  :grin:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ΠΙΚΕΡ κωλογαμημενε,
σου αφιερωνω το σημερινο ακαποτο πρωκτικο κρεμπιε,
κατοπιν 45 λεπτων με το ρολοι στο κρεβατι,
εσυ βεβαια 45 λεπτα σεξ κανεις σε... 9 συνευρεσεις σε 20 μερες, η διαδφορα μας μεγαλωνει πουσταρα, τωρα πρεπει να σταματησω να γαμαω και εσυ να γαμας με τον ιδιο ρυθμο μεχρι τα 107  :2funny: :2funny:

και απαραιτητη διευκρινηση εγω ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΓΑ

οχι οπως εσυ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ

ποσα σου  πηρε  η φιονα για 45 λεπτα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποσα σου  πηρε  η φιονα για 45 λεπτα;
πουστρακο πονας.

κωλογαμημενοι πικεριστες ποναει ο κωλος σας.

σκουιρτερ μιλφ με γαλανα ματια και ξανθια μαλλια 53 κιλα γαμαω αυτον τον καιρο,

σας δακτυλιαζει κανενα μαιμουδακι ή βγαζετε γουστα με μαυρους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom