barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.970
- Πόντοι
- 5.506
σκασε επιτελους μωρη καταπιεσμενη .
Θα σου βιάζω τα όνειρα γιατί εκτός από 100% ΣΤΡΕΙΤ ΠΟΥΣΤΗΣ είσαι και ΠΟΥΣΤΡΑ στη συμπεριφορά.
σκασε επιτελους μωρη καταπιεσμενη .
Θα σου βιάζω τα όνειρα γιατί εκτός από 100% ΣΤΡΕΙΤ ΠΟΥΣΤΗΣ είσαι και ΠΟΥΣΤΡΑ στη συμπεριφορά.
Πριν απο 1 ωρα στο Μεταξι:
- Koλωνου 15 βαθος αριστερα: Λαρισα, νεο (πληρως ερασιτεχνικο) μωρο. :-*
Στην ξεσκισμενη κωλαρα της πουσταρδελας κωλο-barock που κανει χρονια πιατσα στα σινεμα. Γαμιεσαι μωρη κωλομπινα.
προς το παρων εσενα βιαζουν οι γεροι μερακλιδες στο αβερωφ μωρη κολομπινα ....
λεγε μωρη πουσταρα ξεφωνημενη ... γλειφεις και τα τυρια απο τις γερικες ψωλες;;;;;;;;;
Έτσι μωρή ΠΟΥΣΤΡΑ, όσο δε βγάζεις ούτε μια απόδειξη για όσα λες παραμένεις μια ξεσκισμένη αδερφή, αυτό που λέμε ΠΟΥΣΤΙΚΗ συμπεριφορά.
οκ , αποτι φανηκε δεχτηκε επιθεση την οποια απεκρουσε!
εκανε κατι αλλο στο 99 ;
εσυ ειπες οτι κανατε πιπα .
κλαψε κι αλλο ομοφυλοφιλε σε αρνηση θα σε παμε κωλοφεραντζα καθε μερα χειροτερα απο τα γκει σινεμα ..
βρωμοπουστα που γλειφεις γερικες ψωλες .
ασε λιγες τριχες να φαινεται πιο αληθινο το μουνι σου .
εσυ αυτο καταλαβες απο αυτο που εβαλα?
τι γυρευε εξαρχης σε ενα οικο σαν τον 99 ο φιλος σου ο νορντεν?
τι γυρευει στο αγκυρας 1 οπου εχει παρε δωσε με την Βικυ κ ζωζω.?
τι δουλεια εχει να μπαινει στο θρεντ της Τανιας κελυ κ να ζηταει να δει πουτσα?
για πες.
δε πειραζει εγω θα τα λεωΚαλά, περίμενε να βγάλεις άκρη με την πούστρα την πικεριστού εσύ.
εσυ αυτο καταλαβες απο αυτο που εβαλα?
τι γυρευε εξαρχης σε ενα οικο σαν τον 99 ο φιλος σου ο νορντεν?
τι γυρευει στο αγκυρας 1 οπου εχει παρε δωσε με την Βικυ κ ζωζω.?
τι δουλεια εχει να μπαινει στο θρεντ της Τανιας κελυ κ να ζηταει να δει πουτσα?
για πες.
Και για του λόγου το αληθές, που σουλατσάρει η πούστρα η σουκερίτσα. Όπου δει τραβέλι από κοντά.
κ γω μπουρδελοτσαρκα εκανα. κ δεν ειμαι καν στην Αθηνα,ενω ο κολλητος σου μενει διπλα Btw...κανε αναγωγες.εκανε μπουρδελοτσαρκα ρε συ .
πηγε ποτε στο αγκυρας 1 ;
για το τριτο δεν ξερω θα τον ρωτησω .
τσαααααακ τσιμπησες ...χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
κ γω μπουρδελοτσαρκα εκανα. κ δεν ειμαι καν στην Αθηνα,ενω ο κολλητος σου μενει διπλα Btw...κανε αναγωγες.
δεν εκανα δρομο για τον τραβελο,πηγαινα για Αλιονα δεν την βρηκα κ τα περασα ολα τα σπιτια νουμερατζα.
δηλαδη εκανες τοσο δρομο ρε φιλε για να σου παρει πιπα το τραβελι ;;;
απο που ερχεσαι ;
πουτσες γερικες θωρρεις ... στο αβερωφ θα τις βρεις ......Eσύ ψάχνεις να δεις πούτσα από τραβέλι αλλά έχασες, κομμένα τα υδραυλικά, ψάξε αλλού. Εκτός αν σου αρκεί μόνο το δάχτυλο.
δεν εκανα δρομο για τον τραβελο,πηγαινα για Αλιονα δεν την βρηκα κ τα περασα ολα τα σπιτια νουμερατζα.
Απο Επαρχια ειμαι.
απο Διδυμου,το γκρανυ που κανει τελειωτικο τσιμπουκι κ αυτη.ποια ειναι αυτη η αλιονα επιτελους ;;;
απο Διδυμου,το γκρανυ που κανει τελειωτικο τσιμπουκι κ αυτη.
ειναι γνωστη.
νομιζω το 18 ειναι/ποιο νουμερο ειναι ;