barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.954
- Πόντοι
- 5.506
Το κωλοδαχτυλο δεν πιανεται για γαμησι πουτανας γιε. Εσυ οταν βαζεις δαχτυλο σε καποια λες οτι τη γαμας; Ετσι γαμας μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ;
Ντροπή Πίκερ.
Το κωλοδαχτυλο δεν πιανεται για γαμησι πουτανας γιε. Εσυ οταν βαζεις δαχτυλο σε καποια λες οτι τη γαμας; Ετσι γαμας μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ;
Ντροπή Πίκερ.
Eνα μπαν επιτελους σε αυτο το σιχαμα δεν θα πεσει; Που με λεει πουστη επειδη εχω δεχτει κωλοδαχτυλο απο 2 γυναικες;;;
μου πηρε πιπα κ την εχυσα στο στομα.
ουτε τον κωλο μου γαμησα ,ουτε τσιμπουκια πηρα.
μην ακουσεις για δακτυλο αμεσως ποστ
Πηγες με αντρα. Ειχε πουτσα. Αυτο ειναι 100 φορες πιο πουστικο απο το να σε δαχτυλιαζει γυναικα.
εγω αδερφε ουτε κωλοδαχτυλα δεχομαι σαν την φαρα σας, ουτε πουτσους της Βικυς γευομαι...κανε τις αναγωγες σου απο ποτε ενας ενεργητικος που δινει πιπα τον βαφτιζει καποιος σαν εσενα πουστη...γελαει ο κοσμος.απο ποτε η πιπα συνδεεται με τον κωλο?θα τρελαθουμε εδω περα...Πηγες με αντρα. Ειχε πουτσα. Αυτο ειναι 100 φορες πιο πουστικο απο το να σε δαχτυλιαζει γυναικα.
εγω αδερφε ουτε κωλοδαχτυλα δεχομαι σαν την φαρα σας, ουτε πουτσους της Βικυς γευομαι...κανε τις αναγωγες σου απο ποτε ενας ενεργητικος που δινει πιπα τον βαφτιζει καποιος σαν εσενα πουστη...γελαει ο κοσμος.απο ποτε η πιπα συνδεεται με τον κωλο?θα τρελαθουμε εδω περα...
Γελαει ο κοσμος οντως. Κανε μια βολτα στα πορνο-site να δεις ποιος θεωρειται ομοφυλοφιλος πορνοσταρ. Ο Rocco Siffredi που δεχεται κωλοδαχτυλο απο γυναικα η οι μπινεδες που γαμανε τραβελια;
δεν εχουμε μαγαζι με τρανς αποκλειστικα στην θεσσαλονικη.
και ναι περναω και ρωταω και τιμες και σε μαγαζια που δεν με ενδιαφερει να ψωνισω πχ ποσο κανει αυτο το δερματινο μπουφαν ή αυτη η μερσεντες ή το σουσι που σιχαινομαι.
δικαιωμα μου λοιπον να ρωταω για το σουσι παροτι δεν μου αρεσει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΣΟΥΣΙ Ή ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ή ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?
τετοιες αναγωγες οπως μας συμφερει για να βγαλουμε απο την μυγα ξιγκι οι πουστοπικεριστες κανουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.
απο την αλλη εχουμε ομολογιες και μαρτυριες οτι
Ο ΠΙΚΕΡ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ = ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ
Ο ΒΑΝ ΠΟΡΔΕΝ ΓΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΥΤΣΟ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ = ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ
μονοι τους παραδεχτηκαν οτι πηγαν 100 φορες στην πηγη της γιαννιτσων αλλα γυρισαν πισω χωρις να δροσιστουν γιατι ενιωθαν ενοχες
θα μας ορισουν οι αδερφες τι θα κανουμε με τις γυναικες για να μη νιωθουν ζηλεια! Τοσο θρασος!
Η Γιαννιτσών ρε ΤΡΥΠΙΕ ειναι μικτη πιατσα. Κατα κυριο λογο πουτανες αλλα εχει και τραβελια
Ολοι οι μπουρδελιαριδες περναμε απο εκει
καταλαβα σωστα;μου πηρε πιπα κ την εχυσα στο στομα.
ουτε τον κωλο μου γαμησα ,ουτε τσιμπουκια πηρα.
Αυτα ειναι μαλακιες του Νορντεν ου θελει να κανει το μαυρο=ασπρο.
περασες κι εσυ απο το σπιτι της φιονας ;
Θες να πας να σε γαμησει ΤΡΥΠΙΕ ΠΙΚΕΡΙΣΤΗ??
τον φιλο σου ... τον νικολακη 1143434310 εχει γαμησει ..
δειξε μου ... την φιλη σου να σε πω , ποια εισαι ..αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχαχαχαχαχ
ου μωρη χαμουρα ..