Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.954
Πόντοι
5.506
Eνα μπαν επιτελους σε αυτο το σιχαμα δεν θα πεσει; Που με λεει πουστη επειδη εχω δεχτει κωλοδαχτυλο απο 2 γυναικες;;;

Ένα μπαν επιτέλους σε όποιο σίχαμα βρίζει μάνες δε θα πέσει;

Το κωλοδαχτυλο δεν πιανεται για γαμησι πουτανας γιε. Εσυ οταν βαζεις δαχτυλο σε καποια λες οτι τη γαμας; Ετσι γαμας μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ;

:coffee:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
μου πηρε πιπα κ την εχυσα στο στομα.
ουτε τον κωλο μου γαμησα ,ουτε τσιμπουκια πηρα.

Πηγες με αντρα. Ειχε πουτσα. Αυτο ειναι 100 φορες πιο πουστικο απο το να σε δαχτυλιαζει γυναικα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Πηγες με αντρα. Ειχε πουτσα. Αυτο ειναι 100 φορες πιο πουστικο απο το να σε δαχτυλιαζει γυναικα.
εγω αδερφε ουτε κωλοδαχτυλα δεχομαι σαν την φαρα σας, ουτε πουτσους της Βικυς γευομαι...κανε τις αναγωγες σου απο ποτε ενας ενεργητικος που δινει πιπα τον βαφτιζει καποιος σαν εσενα πουστη...γελαει ο κοσμος.απο ποτε η πιπα συνδεεται με τον κωλο?θα τρελαθουμε εδω περα...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
προσπαθειτε να  χτυπησετε τον πικερ ... ενα απλο λαικο παιδι  που πηρε τη ζωη  στα χερια του ... ποσο μαλιστα οταν πολλες φορες εφτασε στο τελμα αλλα τα καταφερε μονος του και ορθοπόδησε και  βγηκε νικητης .ειναι ελευθερος  πλεον και κουμανταρει  τη ζωη  του , ενω  εσεις ειστε φλωροι , μπουλιδες , γυναικωτοι και  κρυφοι ομοφυλοφιλοι και προσπαθειτε να νοιωσετε  σπουδαιοι  μεσα σε ενα ανωνυμο φορουμ ...
τελειωμενα ανθρωπακια ειστε που σας γλεντα η καθε πουτανα φεμινιστρια ..

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
εγω αδερφε ουτε κωλοδαχτυλα δεχομαι σαν την φαρα σας, ουτε πουτσους της Βικυς γευομαι...κανε τις αναγωγες σου απο ποτε ενας ενεργητικος που δινει πιπα τον βαφτιζει καποιος σαν εσενα πουστη...γελαει ο κοσμος.απο ποτε η πιπα συνδεεται με τον κωλο?θα τρελαθουμε εδω περα...

Γελαει ο κοσμος οντως. Κανε μια βολτα στα πορνο-site να δεις ποιος θεωρειται ομοφυλοφιλος πορνοσταρ. Ο Rocco Siffredi που δεχεται κωλοδαχτυλο απο γυναικα η οι μπινεδες που γαμανε τραβελια;  :uglystupid:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.954
Πόντοι
5.506
nikos_wallpaper1.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.954
Πόντοι
5.506
Γελαει ο κοσμος οντως. Κανε μια βολτα στα πορνο-site να δεις ποιος θεωρειται ομοφυλοφιλος πορνοσταρ. Ο Rocco Siffredi που δεχεται κωλοδαχτυλο απο γυναικα η οι μπινεδες που γαμανε τραβελια;  :uglystupid:

Ο Rocco Siffredi.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.316
Πόντοι
25.467
δεν εχουμε μαγαζι με τρανς αποκλειστικα στην θεσσαλονικη.

και ναι περναω και ρωταω και τιμες και σε μαγαζια που δεν με ενδιαφερει να ψωνισω πχ ποσο κανει αυτο το δερματινο μπουφαν ή αυτη η μερσεντες ή το σουσι που σιχαινομαι.

δικαιωμα μου λοιπον να ρωταω για το σουσι παροτι δεν μου αρεσει.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΣΟΥΣΙ Ή ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ή ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

τετοιες αναγωγες οπως μας συμφερει για να βγαλουμε απο την μυγα ξιγκι οι πουστοπικεριστες κανουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.

απο την αλλη εχουμε ομολογιες και μαρτυριες οτι

Ο ΠΙΚΕΡ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ = ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ

Ο ΒΑΝ ΠΟΡΔΕΝ ΓΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΥΤΣΟ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ = ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ

Όλοι όσοι ρωτάνε, ψάχνουν και ρωτάνε για κάτι που τους ελκύει, έστω και αν δεν είναι σε θέση να το αγοράσουν.  Άρα σε ελκύουν οι τράβελοι.-

Όσο για το σουσάδικό, (που όπως μας γράφεις το σιχαίνεσαι)  ρώτησες μια φορά από καθαρή περιέργεια, έμαθες που είναι, και έπαψες μετά να ασχολείσαι. Δεν περνάς από εκεί κάθε μέρα, ούτε ρωτάς καθημερινά αν μετακόμισε. Οπότε, άκυρο το επιχείρημα με το σούσι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.316
Πόντοι
25.467
Το κωλοδαχτυλο δεν πιανεται για γαμησι πουτανας γιε. Εσυ οταν βαζεις δαχτυλο σε καποια λες οτι τη γαμας; Ετσι γαμας μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ;

Γιατί πιάνεις στο χυμένο από Πάκηδες στόμα σου, μάνες, μωρή βρωμόπουστα;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
μονοι τους παραδεχτηκαν οτι πηγαν 100 φορες στην πηγη της γιαννιτσων αλλα γυρισαν πισω χωρις να δροσιστουν γιατι ενιωθαν ενοχες

θα μας ορισουν οι αδερφες τι θα κανουμε με τις γυναικες για να μη νιωθουν ζηλεια! Τοσο θρασος!

Η Γιαννιτσών ρε ΤΡΥΠΙΕ ειναι μικτη πιατσα. Κατα κυριο λογο πουτανες αλλα εχει και τραβελια
Ολοι οι μπουρδελιαριδες περναμε απο εκει

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Η Γιαννιτσών ρε ΤΡΥΠΙΕ ειναι μικτη πιατσα. Κατα κυριο λογο πουτανες αλλα εχει και τραβελια
Ολοι οι μπουρδελιαριδες περναμε απο εκει

περασες κι εσυ απο  το σπιτι  της φιονας ;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
μου πηρε πιπα κ την εχυσα στο στομα.
ουτε τον κωλο μου γαμησα ,ουτε τσιμπουκια πηρα.
Αυτα ειναι μαλακιες του Νορντεν ου θελει να κανει το μαυρο=ασπρο.
καταλαβα σωστα;

σε πιπωσε ανθρωπος που αναμεσα στα ποδια του
ειχε πουτσα κ αρχιδια τα οποια κουνιουνταν περα-δωθε;;;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Καθε φορα που στριμωχνεσαι βριζεις μανες μπας και σωθεις απο το mute
Δεν πρεπει να μιουταρουν, θα μεινεις εδω να φας ολο το κατουρημα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Θες να πας να σε γαμησει ΤΡΥΠΙΕ ΠΙΚΕΡΙΣΤΗ??

τον φιλο  σου ... τον νικολακη 1143434310  εχει γαμησει ..
δειξε  μου ... την φιλη σου να σε  πω , ποια εισαι ..αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχαχαχαχαχ
ου μωρη  χαμουρα ..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τον φιλο  σου ... τον νικολακη 1143434310  εχει γαμησει ..
δειξε  μου ... την φιλη σου να σε  πω , ποια εισαι ..αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχαχαχαχαχ
ου μωρη  χαμουρα ..

Ο Νικ δεν παραδεχτηκε ποτε κατι τετοιο
Αντιθετως οι πικεριστες διατυπανιζετε το ποσο ΤΡΥΠΙΑ ειναι τα κωλαντερα σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom