Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κι εγώ περνάω μέρα παρά μέρα από την ψαραγορά, αλλά από ενδιαφέρον για να αγοράσω ψάρια. Γι αυτό λοιπόν ξέρω πως όποιος περνά συχνά από τέτοια μέρη, το κάνει από ενδιαφέρον αγοράς, και όχι για να δίνει αναφορά στο Bou, για το ποιοί είχαν φρέσκια σφυρίδα και για το ποιά ήταν η τιμή της γόπας.
τυπε η συγγρου ηταν 300 μετρα απο το σπιτι μου και στην διαδρομη απο το σπιτι μου στα πετραλωνα προς την θαλασσα ή προς την γλυφαδα που εμενε η γκομενα μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ,

η γιαννιτσων και η 26ης οκτωβριου που βγαινουν οι τρανς στην θεσσαλονικη ειναι στο δρομο και διπλα απο την περιοχη με τα μπουρδελα της θεσσαλονικης, ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.

δεν πηγα σε ψαραγορα ανατολικα ενω ηθελα να αγορασω μαρουλια απο δυτικα. μην αρχιζεις να τα παραποιεις για να δημιουργησεις εντυπωσεις ψευτικες οπως συνειδητα κανουν οι πουστιδες=πικεριστες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.264
Πόντοι
25.467
τυπε η συγγρου ηταν 300 μετρα απο το σπιτι μου και στην διαδρομη απο το σπιτι μου στα πετραλωνα προς την θαλασσα ή προς την γλυφαδα που εμενε η γκομενα μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ,

η γιαννιτσων και η 26ης οκτωβριου που βγαινουν οι τρανς στην θεσσαλονικη ειναι στο δρομο και διπλα απο την περιοχη με τα μπουρδελα της θεσσαλονικης, ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.

δεν πηγα σε ψαραγορα ανατολικα ενω ηθελα να αγορασω μαρουλια απο δυτικα. μην αρχιζεις να τα παραποιεις για να δημιουργησεις εντυπωσεις ψευτικες οπως συνειδητα κανουν οι πουστιδες=πικεριστες

Κι εγώ όταν έμενα στην Βουκουρεστίου (πριν ακόμα γίνει πεζόδρομος), για να επιστρέψω σπίτι μου το βράδυ, πέρναγα μπροστά από δύο πούστηδες και ένα τραβέλι, που έκαναν πιάτσα. Επειδή όμως δεν με ενδιέφερε κάν το γεγονός, πόσο μάλλον για να "ψωνίσω", ουδέποτε σταμάτησα για να τους πιάσω στο πίτσι-πίτσι και να κάνω ψιλή κουβεντούλα.

Επίσης, κάποτε στην Φυλής, υπήρχε για πολλά χρόνια ένα τσαρδί που ήταν αμιγώς τραβελόσπιτο. Έφερνε πάντα τραβέλια και μόνο τραβέλια. Όποιος λοιπόν δεν έβρισκε ενδιαφέρον για νταραβέρι, δεν ξανατσάρκαρε από εκεί.

Είναι σαν να μου λες σήμερα, πως δεν έχεις καμία πρόθεση και κανένα ενδιαφέρον για να ψωνίσεις τρανσάκι ή τράβελο, αλλά περνάς κάθε μέρα από το Αγκύρας, απλώς για να γράφεις στην ημερήσια ενημέρωση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.264
Πόντοι
25.467
γερο σε κανα χρονο θα ανακαλυψεις και οτι ο ντιμιτς ο φιλος σου δεν ηταν περαστικος απο το 99

Απόδειξέ το.

Βγάλε λίνκ που να παινεύει ο Διμήτσης, τον δυνατό πούτσο που γεύτηκε, όπως εσύ του Βίκη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κι εγώ όταν έμενα στην Βουκουρεστίου (πριν ακόμα γίνει πεζόδρομος), για να επιστρέψω σπίτι μου το βράδυ, πέρναγα μπροστά από δύο πούστηδες και ένα τραβέλι, που έκαναν πιάτσα. Επειδή όμως δεν με ενδιέφερε κάν το γεγονός, πόσο μάλλον για να "ψωνίσω", ουδέποτε σταμάτησα για να τους πιάσω στο πίτσι-πίτσι και να κάνω ψιλή κουβεντούλα.

Επίσης, κάποτε στην Φυλής, υπήρχε για πολλά χρόνια ένα τσαρδί που ήταν αμιγώς τραβελόσπιτο. Έφερνε πάντα τραβέλια και μόνο τραβέλια. Όποιος λοιπόν δεν έβρισκε ενδιαφέρον για νταραβέρι, δεν ξανατσάρκαρε από εκεί.

Είναι σαν να μου λες σήμερα, πως δεν έχεις καμία πρόθεση και κανένα ενδιαφέρον για να ψωνίσεις τρανσάκι ή τράβελο, αλλά περνάς κάθε μέρα από το Αγκύρας, απλώς για να γράφεις στην ημερήσια ενημέρωση.

δεν εχουμε μαγαζι με τρανς αποκλειστικα στην θεσσαλονικη.

και ναι περναω και ρωταω και τιμες και σε μαγαζια που δεν με ενδιαφερει να ψωνισω πχ ποσο κανει αυτο το δερματινο μπουφαν ή αυτη η μερσεντες ή το σουσι που σιχαινομαι.

δικαιωμα μου λοιπον να ρωταω για το σουσι παροτι δεν μου αρεσει.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΣΟΥΣΙ Ή ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ή ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

τετοιες αναγωγες οπως μας συμφερει για να βγαλουμε απο την μυγα ξιγκι οι πουστοπικεριστες κανουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.

απο την αλλη εχουμε ομολογιες και μαρτυριες οτι

Ο ΠΙΚΕΡ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ = ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ

Ο ΒΑΝ ΠΟΡΔΕΝ ΓΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΥΤΣΟ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ = ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και η ασυλια του πουστη πικερ του κωλογαμημενου που εχει δικαιωμα να βριζει μανες συνεχιζεται

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

πες μας  λοιπον για  ποιο λογο  θελεις να μαθεις  που ειναι  οι  γκει σαουνες ;;;;;;; λεγε μωρη τσοτσο ;;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πες μας  λοιπον για  ποιο λογο  θελεις να μαθεις  που ειναι  οι  γκει σαουνες ;;;;;;; λεγε μωρη τσοτσο ;;;;
για τον ιδιο λογο που θελω να μαθω που πουλανε σουσι και σπανακοριζο οταν το αναφερει καποιος ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

γκεγκε?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
γερο σε κανα χρονο θα ανακαλυψεις και οτι ο ντιμιτς ο φιλος σου δεν ηταν περαστικος απο το 99
εχω γραψει τι εκανα εκει.Το ποστ μου ειναι ξεκαθαρο.
αντιθετα με σενα που ποτε δεν ανεφερες τι εκανες στο 99 που σε στριμωξε κ οτσατσος.
Τι γυρευες εκει.?

Επισκέπτης
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=1106522;image[/img[/URL]]

dunato traveli pantos na eimaste eilikrineis

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
oloi einai poustides ektos apo ton nik14

οχι εξυπνακια.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.

δηλαδη εσυ , ο πικερ και αλλοι πικεριστες, μονο το πουλι αντιταχτηκε στην πουστια του πικερισμου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
στην μοναστηριου εκπληξη μια σκινυ μελαχροινη ευρωπαια, με κοκκινο φορεμα και αυτή με στρας, κατω των 30 ισως, αλλα ολιγο λειωμενη από ναρκ ηξερε μονο αγγλικα "σπικ ινγκλις? σεξ αντ μπλοτζοπ" χαου ματς της κανω εγω "τουεντυ ουερος" ε αμα είναι δινουμε αλλα 10 και παμε σε κρεβατι με γυναικα πιθανον ελεγμενη ιατρικα και με προσεγμενη εμφανιση στα μαγαζια της περιοχης

Ρωτας και τιμουλα για σεξ μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ. Γαμω το σπιτι σου.  :vomit:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο ΠΙΚΕΡ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ = ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ

Το κωλοδαχτυλο δεν πιανεται για γαμησι πουτανας γιε. Εσυ οταν βαζεις δαχτυλο σε καποια λες οτι τη γαμας; Ετσι γαμας μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ;

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
εχω γραψει τι εκανα εκει.Το ποστ μου ειναι ξεκαθαρο.
αντιθετα με σενα που ποτε δεν ανεφερες τι εκανες στο 99 που σε στριμωξε κ οτσατσος.
Τι γυρευες εκει.?

και  τι  εκανες σε μπουρδελο με τραβεστι ;

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
για τον ιδιο λογο που θελω να μαθω που πουλανε σουσι και σπανακοριζο οταν το αναφερει καποιος ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

γκεγκε?

ενδιαφερεσαι δηλαδη  για το ακριβες σημειο της γκει σαουνας  ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Eνα μπαν επιτελους σε αυτο το σιχαμα δεν θα πεσει; Που με λεει πουστη επειδη εχω δεχτει κωλοδαχτυλο απο 2 γυναικες;;;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
και  τι  εκανες σε μπουρδελο με τραβεστι ;
μου πηρε πιπα κ την εχυσα στο στομα.
ουτε τον κωλο μου γαμησα ,ουτε τσιμπουκια πηρα.
Αυτα ειναι μαλακιες του Νορντεν ου θελει να κανει το μαυρο=ασπρο.
Το ιδιο που θα εκανα πχ κ με την Αλιονα,την οποια εκεινη την μερα δεν την βρηκα...

δυνατο, λαρυγγωτο,προστυχο τσιμπουκι απο τα λιγα,χωρις καμμια διαθεση διαφημισης-μου εκανε η Δεσποινα στο Φυλης 99...οποιος δεν εχει προβλημα με τα ΄΄διαφορετικα΄΄ κοριτσια,αξιζει δοκιμη.... ;) ;)

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Eνα μπαν επιτελους σε αυτο το σιχαμα δεν θα πεσει; Που με λεει πουστη επειδη εχω δεχτει κωλοδαχτυλο απο 2 γυναικες;;;

καταπιεσμενη λουγκρα ειναι  που επειδη εχει ενοχικα συνδρομα που παει με τραβελια προσπαθει να νοιωσει καλα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom