barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.952
- Πόντοι
- 5.506
[size=60pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ.[/size]
Έτρωγα τις σάρκες μου Νάσο. Μπορεί να ξυνόμουν επί ώρες στη μούρη και στο σώμα μέχρι να γεμίσω αίματα παντού. Είμαι σημαδεμένος.
Είχα τη νεύρωση από τα 15 μου. Σιγά-σιγά διογκώθηκε αυτή η κατάσταση και στα 25 μου έπεσα στο καναβάτσο. Δεν μπορούσα πια να λειτουργώ σε καθημερινή βάση, παράτησα τα πάντα και κλείστηκα στο σπίτι για 3 χρόνια. Μετά άρχισα να γαμάω τακτικά στα μπουρδέλα και έτσι το ξεπέρασα. Και έρχεται τώρα ο άλλος και μου λέει ότι το γαμήσι στο μπουρδέλο είναι μαλακία. Τι να του πω αυτού του μαλάκα;
Έτρωγα τις σάρκες μου Νάσο. Μπορεί να ξυνόμουν επί ώρες στη μούρη και στο σώμα μέχρι να γεμίσω αίματα παντού. Είμαι σημαδεμένος.
οχι πουστρακο εγω δεν γλυφω τραβελια οποτε δεν ειμαι τιποτα απο αυτα που λες
τσαρκα στην πιατσα ωρα 1.30 πμ υπο τους ηχους του παρακατω ρομαντικου τραγουδιου που χορευε πριν 19 χρονια στο παλιο πλατινουμ του παγοδρομιου η χριστινα η πιο ψηλη ψανθια χορευτρια.
το βραδυ είμαι στην πιατσα σε λιγοτερο από 10 λεπτα. την ημερα λογω αυτοκινητων με πιανουν περισσοτερα φαναρια και να κανω και 25 για να φτασω. στην Αθήνα παλι εμενα 10 λεπτα από την συγγρου, στα πετραλωνα και ημουν μεσα στην νυχτα βολταδορος ρομαντικος να χαζεύω τα εκει τραβεστί και την μοναδικη γυναικα που εβγαινε στο τελος του παραδρομου προς την θαλασσα.
στο τουντεης μαζι με την χοντρη τρανς παρεα και η προεδρινα η κριστι και η ντιανα η ντιτζεη της που δεν εχει καμμια σχεση πλεον με το καλο ξεκίνημα της πριν 10 και χρονια. αναρωτιέμαι τρανς σαν την χοντρη ή παρομοια χαλια σταυρωσαν ποτε πελατη ή κατεβαινουν στην πιατσα να πιουν ένα καφε, να τα λενε 7 ωρες και να γυρνανε σπιτι απλα χαζεύοντας την μαρια να μαζευει το χαρτι?
στον ΟΠΑΠ μονη η νικολ με το κορμακι της σε κοκκινο φορεμα.
η φιονα το τρενο με ασπρο φορεμα και τα βυζια φορα παρτιδα στην θεση της.
λιγο πιο κατω ξανθια με γυαλια και μπορντω ρενω παλιοτερα εβγαινε με βολκςβαγκεν μπλε και γυαλια μελαχροινη τοτε, σημερα πολύ πιο αδυνατισμενη, τρανς, σονια αν δεν κανω λαθος το ονομα.
2 γυφτακια στο φαναρι σιτυγκεητ με γιαννιτσων.
βουτυρα οι κρος στα σκοταδια.
στην μοναστηριου εκπληξη μια σκινυ μελαχροινη ευρωπαια, με κοκκινο φορεμα και αυτή με στρας, κατω των 30 ισως, αλλα ολιγο λειωμενη από ναρκ ηξερε μονο αγγλικα "σπικ ινγκλις? σεξ αντ μπλοτζοπ" χαου ματς της κανω εγω "τουεντυ ουερος" ε αμα είναι δινουμε αλλα 10 και παμε σε κρεβατι με γυναικα πιθανον ελεγμενη ιατρικα και με προσεγμενη εμφανιση στα μαγαζια της περιοχης
α και δεν πετυχα στο ποστο της την νινα, απουσια και σε 10 μερες με τον κηδεμονα για να την δικαιολογησει
αυτό εχω αρχισει και καταλαβαινω τυπε μουΤυπε ειναι θεσμος σε αυτο το νημα να τσακωνονται Πικερ και Νικ για το ποιος ειναι περισσοτερο πουστης απο τον αλλον.... :S :S :S
φιλε ολα τα καταλαβαινουν οι γυναικεςκαλημερα παιδια!
χθες ημουν γυμναστηριο
την ωρα που εκανα 10km τρεξιμο στο διαδρομο ηρθε διπλα μου μια 50αρα με λευκο t-shirt, αρκετα χοντρουλα, γλυκο προσωπο και με φοβερα στηθη σαν καρπουζια.... περπαταγε πανω στο διαδρομο και το κουνημα τον βυζιων της με τρελανε
αρχισα να την κοιταζω. σιγα σιγα με κοιταζε κ εκεινη ομως δεν καταλαβε οτι θελω κατι σεξουαλικο....η χαζουλα μαλλον δεν μπορουσε να φανταστει οτι ενας νεος κ πολυ γυμνασμενος γουσταρει φαση με τετοιες γυναικες
μονοι τους παραδεχτηκαν οτι πηγαν 100 φορες στην πηγη της γιαννιτσων αλλα γυρισαν πισω χωρις να δροσιστουν γιατι ενιωθαν ενοχεςTα σιχαμενα λαμογια, αυτες οι ξεφωνημενες πουσταρες, εχουν στηριξει την προπαγανδα τους πανω σε ενα κραυγαλεο ψεμα. Οτι εμεις δεχομαστε κωλοδαχτυλο αντι να γαμαμε. Εμεις τι εχουμε πει; Οτι το κωλοδαχτυλο απο γυναικα ειναι απλα αλλο ενα μεσο διεγερσης για τον τελικο σκοπο που ειναι το σεξ στο μουνι. Εχουμε πει 100.000 φορες οτι οι περιπτωσεις που εχουμε δεχτει κωλοδαχτυλο ειναι απειροελαχιστες στα χιλιαδες γαμησια που εχουμε ριξει. Οι ξεφωνημενες πουσταρες ομως εχουν παρει αυτο το τοσο και το εχουν κανει ΤΟΣΟ, διαστρεβλωνοντας πληρως ετσι την πραγματικοτητα. Γιατι το κανουν αυτο; Γιατι πολυ απλα δεν μπορουν να μας αντιμετωπισουν στα ισα οι πουσταρες. :-*
ξερω παρολα αυτα τις μισες τραβεστι της πολης , επειδη διαβαζω απο εδω μεσα και κυκλοφορω στην πιατσα,
ο πικερ στην πραξη μονο μουνακια γαμει ..
ΕΣΥ ομως εχεις παει μεχρι στο σπιτι τραβελιου ...χεχεχεχεχεχχεεχεε
Τυπε εσυ οχι μονο ξερεις που εχει σουσι αλλα εχεις γινει εξπερ στο πως το ρολαρουν :Sπαει να πει πως αν ακουσεις στην πολη σου οτι εχει σουσι,
ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΥΣΙ?
ακομη και αν δεν σου αρεσει το σουσι
γερο σε κανα χρονο θα ανακαλυψεις και οτι ο ντιμιτς ο φιλος σου δεν ηταν περαστικος απο το 99Τι έγινε ρε Νικ;;;
Τον μυρίζεις και εσύ τον "κρίνο", και μετά βγάζεις το τραβελοχυμένο προφυλακτικό από τον πάτο σου, και βαράς τους πουστοπικεραίους γιατί είναι πουστηδες;;;
OXI, εγω απλα αναφορα απο την πιατσα δινω,Τι έγινε ρε Νικ;;;
Τον μυρίζεις και εσύ τον "κρίνο", και μετά βγάζεις το τραβελοχυμένο προφυλακτικό από τον πάτο σου, και βαράς τους πουστοπικεραίους γιατί είναι πουστηδες;;;
σουσι δοκιμασα μια φορα και δεν ξανα τρωω βρωμαει σαν φυκια λιμανιου,Τυπε εσυ οχι μονο ξερεις που εχει σουσι αλλα εχεις γινει εξπερ στο πως το ρολαρουν :S
αρα ερχεσαι στα λογια μου,Εγω ξερω τους μισους κλεπταποδοχους της Αθηνας αλλα δεν ειμαι κλεφτης
OXI, εγω απλα αναφορα απο την πιατσα δινω,
ο πικερ γαμιεται ως πουστης που ειναι,
και ο δουκας δοκιμαζει τον σκληρο πουτσο της βικυς ως ομοφυλοφιλος πουστης που ειναι