ρε ψευτη
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ?
γλειφεις και τα μπαλακια απο τα τραβελια ;; για πες μας λιγο ..
ρε ψευτη
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ?
σου εχω απαντησει 1000 φορες οτι δεν εχω παει με τραβελια,γλειφεις και τα μπαλακια απο τα τραβελια ;; για πες μας λιγο ..
σου εχω απαντησει 1000 φορες οτι δεν εχω παει με τραβελια,
εσυ 1 φορα θα μας πεις οτι αφου γαμιεστε απο τον κωλο ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ και ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ?
οχι εγω παω με γυναικες,παμε με γυναικες ..
πας με τραβεστι με παπαρι..
εισαι ομοφυλοφιλος
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΙΑΔΕΣ .
οχι εγω παω με γυναικες,
εσεις γαμιεστε απο τον κωλο ειστε καλωγαμημενοι πουστιδες,
και πατε και με μαυρους και γερους, αρα ειστε και ομοφυλοφιλοι
1000στη φορα σου απανταω τρολ,πας με τραβεστι .. γλειφεις πουτσες, αρχιδια και σε χυνουν ..
τι εισαι ; ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ..
εμεις παμε με γυναικες και φρεσκα μουνακια ..
1000στη φορα σου απανταω τρολ,
εχω παει ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΩ ΣΤΟ ΣΕΞ.
εσεις γαμιεστε ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.
τωρα αυτος που δοκιμασε τον σκληρο πουτσο της βικυ ειναι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ πουστης,
ααααααν καποιος πικεριστης απλα γαμιεται απο τονν κωλο και δεν εχει παει με αντρα ειναι ΕΤΕΡΟΦΙΛΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ.
ο πικερ γουσταρει μαυρους και γερους αρα τι ειναι οεο?
εχει γαμηθει και απο τον κωλο Ο ΠΟΥΣΤΗΣ.
και επειδη δεν του αρεσει η λεξη ΠΟΥΣΤΗΣ που τον περιγραφει(ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΟΡΙΖΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ), βριζει πισω απο το πληκτρολογιο ο δειλος
οχι πουστη ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΑ ΡΩΤΑΓΑ.εισαι τοσο πολυ αρσενικος ..... που εψαχνες ....gay σαουνες ....
οχι πουστη ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΑ ΡΩΤΑΓΑ.
τι παει να πει δεν εψαχνα, μονο ρωταγα;οχι πουστη ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΑ ΡΩΤΑΓΑ.
ελα τωρα ..τι παει να πει δεν εψαχνα, μονο ρωταγα;
Duke Nukem όταν είπα ότι έχω ζήσει στην κόλαση δεν εννοούσα το στρατό. Έχω μείνει 3 ολόκληρα χρόνια στο σπίτι λόγω κατάθλιψης και έχω πάρει χαρτί Ι5 αφού βέβαια ολοκλήρωσα τη θητεία μου κανονικά ως Ι1. Γι' αυτό και είμαι πλέον τόσο δυνατός, σαν ατσάλι.
Μάλλον σκεφτόσουν οτι θα πας στον Ε.Σ. και σε έπιασε κοκομπλόκο. Και μόλις πήρες τη ροζαλία ξανάγινες ατσάλιDuke Nukem όταν είπα ότι έχω ζήσει στην κόλαση δεν εννοούσα το στρατό. Έχω μείνει 3 ολόκληρα χρόνια στο σπίτι λόγω κατάθλιψης και έχω πάρει χαρτί Ι5 αφού βέβαια ολοκλήρωσα τη θητεία μου κανονικά ως Ι1. Γι' αυτό και είμαι πλέον τόσο δυνατός, σαν ατσάλι.
Πρέπει να καταλάβετε ότι είμαι τσιγκούνης και ολιγαρκής. Το θεωρώ τελείως περιττό να πάρω 2 γκόμενες αφού θα χύσω 1 φορά.
πουστης=κωλογαμημενος=πικερΤο μονο που θελω απο τη διαχειριση ειναι να βουλωσει το στοματακι τoυ πουστη αντρα nik1410 που χαλαει το thread. Μιλαμε για απαλευτο ΣΤΟΚΟ.
τι παει να πει δεν εψαχνα, μονο ρωταγα;
και μου αρεσει να τους εξηγω ετυμολογια για να καταλαβαινουν καλυτερα αντι να παπαγαλιζουν,Ρε ΣΤΟΚΕ ειναι δυνατον εσυ να εισαι καθηγητης βιολογιας oπως λες; Eιναι δυνατον ΕΣΥ να κανεις μαθημα σε παιδια;