Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.978
Πόντοι
25.467
δεν σου  μοιασα ...

πονας   ;

Φυσικά και πονάω στην ηλικία που βρίσκομαι. Στις αρθρώσεις... στα πέλματα... στη χοληδόχο...

Όχι όμως στην κωλοτρυπίδα, όπως εσύ και ο πουστογκουρού σου. :)

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Φυσικά και πονάω στην ηλικία που βρίσκομαι. Στις αρθρώσεις... στα πέλματα... στη χοληδόχο...

Όχι όμως στην κωλοτρυπίδα, όπως εσύ και ο πουστογκουρού σου. :)

εκει  ειδικα πονας  πολυ  ..
τσιμπα ενα αρχιδι στο στομα σου  τωρα και θα σε ξαναγλεντησω μετα ,

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
εκει  ειδικα πονας  πολυ  ..
τσιμπα ενα αρχιδι στο στομα σου  τωρα και θα σε ξαναγλεντησω μετα ,
Ναι σωστα γιατι τωρα ασχολεισαι με πολιτικες συζητησεις που ειναι το φορτε σου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.978
Πόντοι
25.467
εκει  ειδικα πονας  πολυ  ..
τσιμπα ενα αρχιδι στο στομα σου  τωρα και θα σε ξαναγλεντησω μετα ,

Ευχαριστώ για την γενναιόδωρη  προσφορά. :)

Δεν θα το τσιμπήσω με το στόμα μου, γιατί θα σου λείψει από την κωλάθρα σου, και θα σκούζεις πάλι σαν την κακογαμημένη πουσταρδέλα. :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ναι ε?

Μεχρι τις εκλογες προλαβαινεις να αλλαξεις παλι πεντε-εξι γνωμες.

Καθολου δεν εχω αλλαξει γνωμη. Οντας φιλελευθερος κεντρωος - και επειδη δεν ψηφιζω ποτε πολυ μικρα κομματα - παιζω παντα αναγκαστικα μεταξυ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Με ειδες ποτε να μιλαω για ΚΚΕ η Χρυση Αυγη; H ιδεολογια μου ειναι σταθερη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν γίνεται να ψηφίζουμε το ίδιο κόμμα.

Υποχρεωτικά θα ψηφίσεις ΚΙΝΑΛ μαζί με τους ομοϊδεάτες σου.

Ο Τζώνυς64 σας καλωσορίζει!!!

Εισαι βλακας αν νομιζεις οτι ολοι οι ψηφοφοροι της ΝΔ ειναι μπουρδελιαρηδες η σκεφτονται σαν εσενα η σαν εμενα. Η ΝΔ ειναι πολυσυλλεκτικο κομμα. Θα ψηφιζα ανετα ΚΙΝΑΛ αν ειχε αντρα αρχηγο. Δεν δεχομαι να ψηφιζω κομμα με αρχηγο γυναικα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εισαι βλακας αν νομιζεις οτι ολοι οι ψηφοφοροι της ΝΔ ειναι μπουρδελιαρηδες η σκεφτονται σαν εσενα η σαν εμενα. Η ΝΔ ειναι πολυσυλλεκτικο κομμα. Θα ψηφιζα ανετα ΚΙΝΑΛ αν ειχε αντρα αρχηγο. Δεν δεχομαι να ψηφιζω κομμα με αρχηγο γυναικα.

Δεχεσαι ομως να στηνεις τον κωλο σου για να σε δακτυλιαζουν γυναικες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν προκειται να απαντησω ξανα σε γελοιοτητες για κωλοδαχτυλα κτλ. Εχω πει 100.000 φορες οτι εγω οχι μονο κωλοδαχτυλο δεν δεχομαι αλλα συνηθως ουτε καν πιπα. Ολοι αυτοι που μιλανε για κωλοδαχτυλα αν ηταν μπροστα σε ενα γαμησι μου θα εσκυβαν το κεφαλι απο ντροπη. Εκει που μπορω και γαμαω και χυνω εγω αυτοι απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να γαμησουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Δεν προκειται να απαντησω ξανα σε γελοιοτητες για κωλοδαχτυλα κτλ. Εχω πει 100.000 φορες οτι εγω οχι μονο κωλοδαχτυλο δεν δεχομαι αλλα συνηθως ουτε καν πιπα. Ολοι αυτοι που μιλανε για κωλοδαχτυλα αν ηταν μπροστα σε ενα γαμησι μου θα εσκυβαν το κεφαλι απο ντροπη. Εκει που μπορω και γαμαω και χυνω εγω αυτοι απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να γαμησουν.

Τι να σκυψουν το κεφαλι ρε τυπε, μεχρι να το σκυψουν πρεπει να το ξανασηκωσουν, θα σπασουν κανενα αυχενα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Εχω ριξει σε ενα απογευμα 2 γαμησια στην Ντορινα οταν ειχε πρωτοερθει
Κλαψε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικε μπουρδελιαρη δεν εχεις αναρωτηθει γιατι ασχολουνται μαζι μας τοσο πολυ; Eπειδη πολυ απλα ο νομος μας ειναι τελειος και μας ζηλευουν. Τα λαμογια δεν μπορουν να χωνεψουν οτι εμεις χωρις κανενα ψεμα, χωρις καμια δεσμευση, χωρις καμια προσπαθεια, χωρις καμια απορριψη γαμαμε και χυνουμε 4 διαφορετικα μουνια ΚAΘΕ εβδομαδα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μοναχικε μπουρδελιαρη δεν εχεις αναρωτηθει γιατι ασχολουνται μαζι μας τοσο πολυ; Eπειδη πολυ απλα ο νομος μας ειναι τελειος και μας ζηλευουν. Τα λαμογια δεν μπορουν να χωνεψουν οτι εμεις χωρις κανενα ψεμα, χωρις καμια δεσμευση, χωρις καμια προσπαθεια, χωρις καμια απορριψη γαμαμε και χυνουμε 4 διαφορετικα μουνια ΚAΘΕ εβδομαδα.

Και εμεις γαμαμε σε μπουρδελα ρε
Την επομενη φορα που θα βρεθω αθηνα θα κατεβω μεταξι και και χυσω στα βρωμοποδαρα των πουτανων που γλυφεις. Θα δωσω κατι παραπανω να τα αφήσουν απλυτα στην βάρδια
Και θα σε περιμενουν να τους τα γλυψεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και σαν να μην εφτανε μονο αυτο, τωρα τα λαμογια φοβουνται ακομα και να κυκλοφορησουν στην πιατσα. Τους εχουμε γαμησει τελειως απο παντου. Τους εχουμε αποκλεισει καθε πιθανοτητα χαρας. Το αξιζουν ομως γιατι μας το παιζουν ιστορια.  :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Και σαν να μην εφτανε μονο αυτο, τωρα τα λαμογια φοβουνται ακομα και να κυκλοφορησουν στην πιατσα. Τους εχουμε γαμησει τελειως απο παντου. Τους εχουμε αποκλεισει καθε πιθανοτητα χαρας. Το αξιζουν ομως γιατι μας το παιζουν ιστορια.  :2funny:

Εδω και ποσο καιρο σε προκαλω να με δωσεις. Αργεις..

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικε μπουρδελιαρη η απηχηση μας αυξανεται διαρκως. Ειπαμε οτι θα αλλαξουμε τη νοοτροπια σε αυτη τη γαμημενη χωρα και θα το κανουμε. Κανεις δεν θα νικαει πλεον με το ψεμα. Ο νομος του Picker θα διδαξει ηθος και τροπους.  :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Και σαν να μην εφτανε μονο αυτο, τωρα τα λαμογια φοβουνται ακομα και να κυκλοφορησουν στην πιατσα. Τους εχουμε γαμησει τελειως απο παντου. Τους εχουμε αποκλεισει καθε πιθανοτητα χαρας. Το αξιζουν ομως γιατι μας το παιζουν ιστορια.  :2funny:

Εμενα ακομα να με δωσεις.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μοναχικε μπουρδελιαρη η απηχηση μας αυξανεται διαρκως. Ειπαμε οτι θα αλλαξουμε τη νοοτροπια σε αυτη τη γαμημενη χωρα και θα το κανουμε. Κανεις δεν θα νικαει πλεον με το ψεμα. Ο νομος του Picker θα διδαξει ηθος και τροπους.  :rockon:

Λες στις κοπελες της δουλειας σου οτι πας μεταξι για να σου βαλουν δακτυλο στον πατο?
Το λες παντου οτι εισαι τρυπιος?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom