Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Dopamina δεν το έχω δει γιατί είναι μέσα στο κωλαράκι μου. Το πιάνω όταν βάζω λίγο δάχτυλο για να πλυθώ. Είναι πάρα πολύ μικρό πάντως, σαν σπυράκι. Vril από δαχτυλάκι φυσικά και μπορείς να κολλήσεις κονδυλώματα. Δεν χρειάζεται άμεση σεξουαλική επαφή.

Πουστοκωλη

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
πικερ εδω ο αγγέλακας μας περιγράφει πως γίνεται άντρας σκάβοντας τον λάκο του.
εσύ ηλίθιε έσκαψες τον τάφο σου με το να παραδεχτείς οτι είσαι τρύπια, αλλά άντρας δεν έγινες, έγινες πούστης.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Αυτός ο περιβόητος νόμος πίκερ τι το ιδιαίτερο έχει και θα πρέπει να είναι νόμος δηλαδή. Φυσιολογικό είναι κάποιος ο οποίος δεν έχει γκόμενα να στραφεί σε οίκους αντοχής. Τώρα αν θα το βγάζει έξω σε έκτατο παράρτημα, και το τι κάνει στο κρεβάτι του, δικό του πρόβλημα.
Δεν τετραγώνισε δα και τον κύκλο,για να νομίζει ότι κάνει κάτι διαφορετικό απο τους άλλους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.958
Πόντοι
3.656
να δούμε τη σκατόφατσα του picker να βγαίνει απο Λαμποργκίνι και τα μωρά να κόβουν φλέβα για πάρτη του και αυτός να τους πετάει τον νόμο στη μούρη και να τρέχει να τον κωλοδαχτυλιάσουν για 10 ευρώ.....και ας ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Να είσαι σίγουρος ότι αν ο Πίνκερ έβγαινε από Λαμποργκίνι ντυμένος με κουστούμι Αρμάνι και φορώντας Ρόλεξ δεν θα είχε την ανάγκη να σκάσει 10€ για να πάει στο μετάξι. Όλες θα του καθόντουσαν

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Να είσαι σίγουρος ότι αν ο Πίνκερ έβγαινε από Λαμποργκίνι ντυμένος με κουστούμι Αρμάνι και φορώντας Ρόλεξ δεν θα είχε την ανάγκη να σκάσει 10€ για να πάει στο μετάξι. Όλες θα του καθόντουσαν

Και στον Σεργιανοπουλο θα καθονταν πολλες αλλα επελεγε να ψωνιζει λαθρο απο πουστροπιαστσες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.958
Πόντοι
3.656
Και στον Σεργιανοπουλο θα καθονταν πολλες αλλα επελεγε να ψωνιζει λαθρο απο πουστροπιαστσες

Ναι. Η ζωή είναι άδικη. Πολλοί δηλωμένοι Ομοφυλόφιλοι θα γαμούσαν αβέρτα από 8άρια και πάνω γυναίκες.  Κι όμως κουνάνε την αχλαδιά

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Για οσους είχαν απορία αν ο κωλος του πικερ είναι ωραίος....  :gay: :gay: :gay:

Κοίτα vril, ομολογουμένως έχω ωραίο αντρικό κώλο. Δαχτυλάκι δέχομαι μόνο από γυναίκα την οποία έχω γαμήσει. Απλά πράγματα.

... αλλά είναι κάπως ακριβός  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Zigfried η ταρίφα για τον κώλο μου είναι 5 χιλιάρικα. Με αυτά τα λεφτά θα κάθομαι ένα χρόνο και θα γαμάω πουτάνες.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
τοσο πολυ πονανε τα λαμογια που παρολο  την πληρη απαξιωση  του πικερ προς αυτα .. εκεινα συνεχιζουν  να προκαλουν ...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Τα λογια μιας πορνης με πελάτη τον πικερ....

Η απάντηση της Κορίνας στην ερώτηση : ξέρεις τον Picker ?

Άσε μας μουρέ με τον μαλάκα, όλο με ενοκλεί και το έχει και μικρό.

Όταν γαμούσε του τρέχει σάλια πάνω μου. ιιΙΙουυυυ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506

Με αυτά τα μούτρα ρε τύπε;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Με αυτά τα μούτρα ρε τύπε;

Υπαρχουν και χειροτεροι φραγκατοι που γαμανε μοντελα
Ο πικερ ομως δεν ενδιαφερεται
Το μονο που εχει πελώρια αναγκη ειναι να του γεμιζουν την σουφρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Υπαρχουν και χειροτεροι φραγκατοι που γαμανε μοντελα
Ο πικερ ομως δεν ενδιαφερεται
Το μονο που εχει πελώρια αναγκη ειναι να του γεμιζουν την σουφρα

Δεν έχεις άδικο, είναι και ασχημόπουστας ο πούστης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και σαν να μην εφτανε μονο αυτο, τωρα τα λαμογια φοβουνται ακομα και να κυκλοφορησουν στην πιατσα. Τους εχουμε γαμησει τελειως απο παντου. Τους εχουμε αποκλεισει καθε πιθανοτητα χαρας. Το αξιζουν ομως γιατι μας το παιζουν ιστορια.  :2funny:
τον κωλο σου εχεις γαμησει.
τελευταιο περασμα μου από την πιατσα συνοδεια της κοπελας μου για να παμε σε Στριπ σοου.
οταν τα ειχα 5 χρονια με τσατσα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ περναγα απο την πιατσα και το ηξερε.
βασικα με ρωταγε και ποιες κοπελες δουλευουν στα αλλα μαγαζια.
κοινως μας εκλασες μια μαντρα αρχιδια.

και κατι που σε ενδιαφερει. ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ με την ιεροδουλο οταν περιεγραφαν πισωγλεντιδες πελατες σαν την αφεντια σου. αααα και σας αποκαλουν ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ σκετο, ουτε στρεητ ουτε γκεη ουτε τιποτα αγγλικο, ελληνικα να καταλαβαινομαστε ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ "αη σιχτιρ εκεινο το πουστη , μου πονεσε το δακτυλο να το γαμαω 15 λεπτα χιχιχιχιχι" λογια γνωστης ιεροδουλου απο τα μαγαζια της θεσσαλονικης ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥΣΤΗ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Συνημμένα

• poysths.jpg
    poysths.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 22

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
τον κωλο σου εχεις γαμησει.
τελευταιο περασμα μου από την πιατσα συνοδεια της κοπελας μου για να παμε σε Στριπ σοου.
οταν τα ειχα 5 χρονια με τσατσα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ περναγα απο την πιατσα και το ηξερε.
βασικα με ρωταγε και ποιες κοπελες δουλευουν στα αλλα μαγαζια.
κοινως μας εκλασες μια μαντρα αρχιδια.

και κατι που σε ενδιαφερει. ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ με την ιεροδουλο οταν περιεγραφαν πισωγλεντιδες πελατες σαν την αφεντια σου. αααα και σας αποκαλουν ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ σκετο, ουτε στρεητ ουτε γκεη ουτε τιποτα αγγλικο, ελληνικα να καταλαβαινομαστε ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ "αη σιχτιρ εκεινο το πουστη , μου πονεσε το δακτυλο να το γαμαω 15 λεπτα χιχιχιχιχι" λογια γνωστης ιεροδουλου απο τα μαγαζια της θεσσαλονικης ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥΣΤΗ

φαντασου τα τραβελια τι θα λενε για εσενα  οταν σου δινουν το παπαρι τους ... :cheesy:

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
πικέρ λαμόγιο το ξέρω οτι δεν πονάς όταν σου βάζουν δάχτυλο..η σούφρα σου συνήθισε κ έχει ξεχειλώσει πια...πονάς όμως που είσαι ανίκανος να καμακώσεις γυναίκα και να γαμήσεις τσάμπα κ ακάποτα σαν αληθινός άντρας. Ζηλεύεις που γαμάμε γκόμενες και πουτάνες και θέλεις να μας ρουφιανέψεις για να ικανοποιήσεις τα χαμηλά σου ένστικτα βρωμερό μίασμα. Και για να δικαιολογηθείς, στον εαυτό σου και τον κόσμο επειδή είσαι πούστρα και όχι αληθινός άντρας με αρχίδια για να το παραδεχτείς, έβγαλες και τον ξεφτυλισμένο νόμο σου και καλά τάχαμου ντεμέκ και έτσι...εγω και όλοι οι μπουρδελιάρηδες με αξιοπρέπεια σε φτύνουμε στη μάπα σιχαμένη βδέλλα. Θα έπρεπε να σου απαγορευτεί η είσοδος σε όλα τα σπίτια. είσαι η ντροπή του μπουρδελιάρη.

ΠΙΚΕΡ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom