Επισκέπτης
Τα λογια μιας πορνης με πελάτη τον πικερ....
Τα λογια μιας πορνης με πελάτη τον πικερ....
[size=100pt][/size]PICKER ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΝΑΣ
δεν μου δινουν το παπαρι τους,φαντασου τα τραβελια τι θα λενε για εσενα οταν σου δινουν το παπαρι τους ...
Πες μας για τη μανα σου τωρα. Σε ποια σταση της Γιαννιτσων εκδιδοταν με τον Φιονα; Ποιανου πελατη εισαι μπασταρδος γιος;
Το ιδιο κι εσυ. Ελα από κοντα να μου πεις ότι είμαι πουστης. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ.
Πες μας για τη μανα σου την ξεκωλιαρα ρε. Τη γαμουσε και ο Φιονας; ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ.
Πάλι τα ίδια ρε Πίκη;
Αιδώς.
εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ γιατι γαμιεσαι απο τον κωλο ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ. γκεγκε πουστρακο???Το ιδιο κι εσυ. Ελα από κοντα να μου πεις ότι είμαι πουστης. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ.
Προσπαθεί να γλυτωσει με μπαν
ο ΠΟΥΣΤΗΣ
αντε να ησυχασουμε απο τον σκατοψυχο κωλογαμημενο, να μεταφερθει επιτελους και το θεμα του στα γκεη μαζι με του ποδολαγνου και του τεντυ, δεν ειναι στα γενικα της κοινοτητας, εχει εδω και καιρο ομολογησει την ιδιαιτεροτητα του , γουσταρει να του ανοιγουν τον κωλο
σου εχω γαμησει το κωλαρακι και με αποζητας αλλα σε βαρεθηκα και δε σε γαμαω αλλοΘα εισαι μονος η θα φωναξεις και τα πουστρακια βαν κωλεν και πουλι
σκασε κεφτε που ετρωγες χυλοπιτες μεχρι 22 χρονωνη τρυπα του πιλοτου ειναι ενα 5στερο ξενοδοχειο με μια ξανθια βορειοευρωπαια στο κρεβατι,
η δικια σου η τρυπα εγινε οοπως σου επεβαλαν οι ομοϊδεατες σου τρυπιοι πικερικοι?