barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
Τι υποκρισια ειναι αυτη τελικα; Πειραζει που εμεις το εχουμε τοσο ευκολο να σας γαμαμε τις γυναικες;
Από πότε έχεις να γαμήσεις ΜΗ εκδιδόμενη;
Τι υποκρισια ειναι αυτη τελικα; Πειραζει που εμεις το εχουμε τοσο ευκολο να σας γαμαμε τις γυναικες;
Από πότε έχεις να γαμήσεις ΜΗ εκδιδόμενη;
Πίκερ ... σου έχουν ξαναπεί ρε φιλαράκι . Το να καρφώσει κάποιος παντρεμένο στη γυναίκα του, είναι πρωτίστως επικίνδυνο για το καρφί .
Την ταινία ΚΑΖΙΝΟ, του 1995, με το Ρόμπερτ Ντε Νίρο την έχεις δει ;
Θυμάσαι τη βόλτα που πήγαν το Τζο Πέσι , όταν έγινε ενοχλητικός ;;
Το ίδιο την πάτησε και στην ταινία ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, πάλι ο ίδιος , ο Τζο Πέσι , όταν έγινε ενοχλητικός .
Εμεις θελουμε τις γυναικες να κανουν εκεινες το πρωτο βημα. Γι' αυτο και τους λεμε ποσο ευκολο ειναι για εμας να γαμαμε. Ο αντρας πρεπει να φροντιζει την καριερα του και να γαμαει τακτικα πουτανες. Οι γκομενες πρεπει εκεινες να προσπαθουν να τον κατακτησουν.
Σε περιπτωση που ο αντρας ενδωσει σε καποια γκομενα που τον πολιορκει δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να αλλαξει τη συχνοτητα που γαμαει. Οσο συχνα γαμουσε πουτανες θα γαμαει τη γκομενα του μεχρι να βαρεθει. Υστερα επιστρεφει παλι ανετα στις πουτανες.
σε καλωςσοριζω στην Εθνικοσοσιαλιστικη πλατφορμα του Πικερισμου !
εκτος και αν αποδεχθει οτι θα γαμαμε ΚΑΙ πουτανες !
Ρε φιλε ειναι ΚΟΤΑ ο ανθρωπος. Δεν αλλαζει. Αστον εκει που ειναι και δωστον στεγνα.
Επιστρεφοντας λιγο στα πολιτικα, επιμενω οτι ο νομος του Picker ειναι εξ ορισμου φιλελευθερος. Εχω ψηφισει σχεδον ισες φορες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλα οσο ειναι η Φωφη αρχηγος δεν παει με τιποτα το χερι μου εκει. Αρα τωρα αναγκαστικα ΝΔ.
Με αυτα τα δεδομενα δυσκολευομαι πολυ στις εθνικες εκλογες να ψηφισω ΝΔ. Συνηθως ως τωρα στις εθνικες εκλογες ψηφιζω ΠΑΣΟΚ και στις ευρωεκλογες ΝΔ. Αυτο σκεφτομαι να κανω και παλι. Ειμαστε εξ ορισμου φιλελευθεροι και οχι δεξιοι στοκοι.
Σε περιπτωση που ο αντρας ενδωσει σε καποια γκομενα που τον πολιορκει δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να αλλαξει τη συχνοτητα που γαμαει. Οσο συχνα γαμουσε πουτανες θα γαμαει τη γκομενα του μεχρι να βαρεθει. Υστερα επιστρεφει παλι ανετα στις πουτανες.
Θελω να ξαναπω οτι ο νομος του Picker δεν ειναι κατα των σχεσεων. Ειναι κατα του φλερτ. Εμεις θελουμε τις γυναικες να κανουν εκεινες το πρωτο βημα. Γι' αυτο και τους λεμε ποσο ευκολο ειναι για εμας να γαμαμε. Ο αντρας πρεπει να φροντιζει την καριερα του και να γαμαει τακτικα πουτανες. Οι γκομενες πρεπει εκεινες να προσπαθουν να τον κατακτησουν.
Τελικά, ούτε εσύ δεν έχεις ιδέα τι θέλεις να πρεσβεύεις, και τι είναι αυτός ο αχταρμάς που βάφτισες και... νόμο.
Απο τη μία λες "δε δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες" και απο την άλλη θέλεις να κάνουν εκείνες το πρώτο βήμα...
Απο τη μία απαξιώνεις την ύπαρξη της μη πόρνης γυναίκας, και απο την άλλη ζητάς απο τους ακόλουθούς σου να αυτοευνουχιστούν, περιμένοντας σαν τις χαζογκόμενες άλλων εποχών, πότε θα τους πέσει το μουνί στο πιάτο.
Και σε ρωτάω, αν και απάντηση δεν πρόκειται να πάρω, γιατί ξέρεις, πρώτος απ'όλους οτι λες μαλακίες, πως συμβαδίζουν αυτά τα δύο;
Πως περιμένεις απο τις μη εκδιδόμενες γυναίκες να σε πάρουν στα σοβαρά, και να σε πλησιάσουν εκείνες για να τις γαμήσεις, όταν πρώτον τις απαξιώνεις, και δεύτερον, αποβάλλεις απο πάνω σου το πλεον primal στοιχείο, αυτό του αρσενικού κυνηγού;
Είπα να μην πάω καν στο κεφάλαιο "δάχτυλα", γιατί δεν έχω διάθεση να μπω στη δίνη του "ποιος είναι πούστης, ποιός όχι, και πόσα δάχτυλα/πόσο βαθειά, σε κάνουν αδερφή"...Όλα γίνονται για τη γλύκα του κωλοδαχτυλιάσματος τύπε, τα άλλα απλά είναι για να το κάνουν πιο εμφανίσημο και πιο ψαγμένο, από δω το πάνε από κει το πάνε με ένα δάχτυλο στον κώλο καταλήγουν.
Επιστρεφοντας λιγο στα πολιτικα, επιμενω οτι ο νομος του Picker ειναι εξ ορισμου φιλελευθερος. Εχω ψηφισει σχεδον ισες φορες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλα οσο ειναι η Φωφη αρχηγος δεν παει με τιποτα το χερι μου εκει. Αρα τωρα αναγκαστικα ΝΔ.