barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
ελα ελα ... πηγαινε στα τσοντοσινεμα να σε γαμησει κανας γερος
Καλώς ήρθες, καλημέρα, έλα ΚΑΤΣΕ να πιούμε καφέ.
:thebigfinger: :thebigfinger:
ελα ελα ... πηγαινε στα τσοντοσινεμα να σε γαμησει κανας γερος
Καλώς ήρθες, καλημέρα, έλα ΚΑΤΣΕ να πιούμε καφέ.
:thebigfinger: :thebigfinger:
δεν πινω καφε με ομοφυλοφιλους και ειδικα με οσους ειναι κρυφοπουστες σαν εσενα . .
τα καλυντικα σου και σε αλλη παραλια ..
αντε πουστακο
Εχω ξαναπει οτι οι γνησιοι μπουρδελιαρηδες δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε με τους μεταναστες η με τις αδερφες.
δεν πινω καφε με ομοφυλοφιλους και ειδικα με οσους ειναι κρυφοπουστες σαν εσενα . .
τα καλυντικα σου και σε αλλη παραλια ..
αντε πουστακο
Ρε βλάκα, εσύ βάζεις το κωλοδάχτυλο μέχρι να φτάσει στις αμυγδαλές και βλέπεις ομοφυλόφιλους και κρυφόπουστες γύρω σου;
Ρε μήπως έχεις χαζέψει από την έλλειψη κωλοδάχτυλου;
πηγαινε λεμε στο adulttheater να τον φας!!!!
Είσαι κουραστικός μαλάκας, μάλλον έχεις καιρό να το φας και σκούζεις.
oσο και να τριβεσαι εδω ... δεν σεγαμαει ουτε ο σακης και κανεις αλλος πικεριστης ..
μονοστα τσοντοσινεμα θα δεις χαρα ..
ποσο καιρο εχεις να πας στο adulttheater ? ? ?Λέγε τώρα, μπέσα, πόσες μέρες έχεις να φας κωλοδάχτυλο και βλέπεις όνειρα;
ποσο καιρο εχεις να πας στο adulttheater ? ? ?
Δεν έχω πάει ποτέ, δεν είμαι καν στην Αθήνα. Σειρά σου τώρα μωρή κουράδα.
γιατι επιλεγεις γερους γαμιαδες ;;;
σαρεσουν οι μερακλιδες γεροι ;
Λέγε τώρα μωρή κουράδα, σου αρέσει πολύ ο νόμος του Πίκερ και τον εφαρμόζεις; Μήπως κάνετε και αλλαξοδαχτυλιές με τον Πίκη;
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα δεσμευμενα λαμογια ΠΟΝΑΝΕ τοσο πολυ. Εδω μεσα οι περισσοτεροι ομολογουν οτι το ονειρο τους ειναι να γαμησουν παντρεμενη. Και πολλοι το εχουν κανει. Κι εμεις αυτο θελουμε ρε παιδια. Γιατι ΠΟΝΑΤΕ τοσο;
Τι υποκρισια ειναι αυτη τελικα; Πειραζει που εμεις το εχουμε τοσο ευκολο να σας γαμαμε τις γυναικες;