athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.017
- Πόντοι
- 12.756
τι εγινε τα φτιαξατε με τον 35χρονο ομοφυλοφυλο , ομοφυλοφιλε?
ή εισαι πλεον αυστηρα παθητικος και προτιμας τον δυνατο πουτσο της βικυ?
τι εγινε τα φτιαξατε με τον 35χρονο ομοφυλοφυλο , ομοφυλοφιλε?
ή εισαι πλεον αυστηρα παθητικος και προτιμας τον δυνατο πουτσο της βικυ?
εκει παειαντε τραβα στα γαμηδια.
Κοιτα αν γραφεις για αρχιδια εδω θα μεινει και θα τον παιζει ;)
Κοιτα αν γραφεις για αρχιδια εδω θα μεινει και θα τον παιζει ;)ε, μας εχει πρηξει τα αρχιδια...
Θυμασαι πως σε γαμησε ο νικ07;Κοιτα αν γραφεις για αρχιδια εδω θα μεινει και θα τον παιζει ;)
Τα τρια σουργελα του σαιτ. Και ακομα δε σας ξεφορτωθηκαμε. Νουμερα ε νουμερα!Σκασε πια. Κολληταρι του κουζινακια και του Μπιλυ με τις μαγικες σκονες κ τα πουκαμισα Μοσινο.
Εχεις αποτρελαθει σε λυπομαστεΘυμασαι πως σε γαμησε ο νικ07;
Καλα θα κανετε να τον ψηφίσετε κιόλας, αφού βλέπετε πως τα θελει ο κώλος του.....
Εδω ειμαστε.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3802.0;attach=678504;image[/img[/URL]]
[/quote]
ενταξει σε βρηκα :-*
εχω να μιλησω χρονια ρεενταξει σε βρηκα :-*
χαιρετισματα στον σταματη που ειναι mute :-*
ok.εχω να μιλησω χρονια ρε
εγω του μιλησα τελευταιος με συμβουλες ζωης.ενταξει σε βρηκα :-*
χαιρετισματα στον σταματη που ειναι mute :-*
Εισθε εμπαθης κυριε Τσεκουροφορε.Ο Βαν Πουστεν εχει προκοψει στην ζωη του.Κλωνους,ναυαγιο,κατεστραμμενος,αυτα τον χαρακτηριζουν,Πουτσες στο στομα τουΑν τυχον ακολουθησε τις δικες σου συμβουλες ζωης,θα προκοψε σιγουρα. :S
Εισθε εμπαθης κυριε Τσεκουροφορε.Ο Βαν Πουστεν εχει προκοψει στην ζωη του.Κλωνους,ναυαγιο,κατεστραμμενος,αυτα τον χαρακτηριζουν,Πουτσες στο στομα του
Περαστικε τού 99 που επιλεγεις τραβεστι για ολα τα υπολοιπα (για τα γυναικεια βυζια που λεει και ο μπιγκ νικ ), ειδα οτι με απεκαλεσες κλωνο στην ενημερωση. Πες μου βλημα με ποιο αλλο ψευδωνυμο γραφω για να σου αποδειξω ξανα οτι εισαι ΚΑΙ κωλογαμημενος ΚΑΙ ψευτης.
Κλωνοι ηλιθιε ειναι οι πολλαπλοι λογαριασμοι που φυσικα απαγιρευο.......καλα απανταω σοβαρα στον ξεγιβεντισμενο.
[size=18pt]Η Ντορα και ο Ανεστης ηταν κλωνοι μου.[/size] Στην αρχη συνεργαστηκα με το Μποκολο για το χαρακτηρα της Ντορας και μετα συνεχισα μονος μου.
Ε καλα και εσεις κ.Αγιε ηταν υπο την επηρεια αντικαταθλιπτικων λογικο ειναι να ρεταρειΠόρδεν τώρα
Πόρδεν πριν κάνα μήνα: