dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Που είσαι πικερ να δεις πως σκόρπισαν οι οπαδοί σου
Που είσαι πικερ να δεις πως σκόρπισαν οι οπαδοί σου
Εδω ειμαστε.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3802.0;attach=678504;image[/img[/URL]]
[/quote]
εσυ της τον μετρησες με το στομα μεχρι φβ ανταλλαξατεμαγκια μου.
σε τρολαρω αφου εισαι αυτιστικος...
εσυ ξερεις απο πρωτο χερι
Αφού εχυσα την ώρα που με έπαιρνε ανάσκελα και μου τον έπαιζε ταυτόχρονα, σηκωθήκαμε απ το κρεβάτι. Αν θες κάνεις ντουζ μου λέει. Μαζευόμαστε, σκουπιζόμαστε και εκεί που είμαι έτοιμος να φύγω μου λέει έλα να κάτσουμε λίγο να μου πεις πως σου φάνηκε η πρώτη σου φορά...
Συνολικά έκατσα στο σπίτι περίπου δύο ώρες και ο καθαρός αγώνας κράτησε περίπου μια ώρα και κάτι.
Τέλος πάντων δεν περιγράφω άλλο αλλά θα πάω και θα ξαναπάω και θα ξαναπάω!
Ευτυχώς δεν άκουσα τις μαλακιες που γράφουν ορισμένοι εδώ και την επισκέφτηκα. Η φάση ήταν σα να είχα γκόμενά trans και πήγα πρώτη φορά σπίτι της. Κουκλί, πεντακάθαρη με καλοξυρισμένο και μεγάλο λειτουργικότατο καυλί!
]
Τυπε μου μονο τον dimmits να εμπιστευεσαι οταν προκειται για μεγαλα καβλια. Οι υπολοιποι ειναι μυρωδιαδες.
ειναι μεγαλη απωλεια για το σαιτ να μην μπορει να γραφει ο πικερ
ο γνησιος περηφανος μοναχικοςμπουρδελιαρηςκωλογαμημενος πουστης ανηκει εδω
εσυ μετρησες με τον πατο σου την πουτσα της Βικυς,Ζωζως,Δεσποινας κτλ.εσυ της τον μετρησες με το στομα μεχρι φβ ανταλλαξατε
οταν βλεπεις κριτικη για Δεσποινα,δεν χανεις οξεια...λογικο...Τυπε μου μονο τον dimmits να εμπιστευεσαι οταν προκειται για μεγαλα καβλια. Οι υπολοιποι ειναι μυρωδιαδες.
Είναι ο νόμος που οι πικεριστές τρέμουν........
ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ! ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΙΚΕΡΙΣΤΕΣ. ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ!
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ!!!
stekas72
Δειξε αυτη τη φωτο στη γυναικα σου αν εχεις κοτσια!
Της έδειξα του πικερ και λύθηκε στα γέλια....
Θα της δειξω και την δική σου, ως φωτο που εστειλες ψαχνοντας για άνδρες
Μην ασχολείσαι-δώσε τα φώτα σου στο Αγκύρας 1 που είναι το στοιχείο σου:
Μια χαρά είναι τα φώτα στη Φωκαίας 25 ειδικά στο επάνω μαγαζί.
Μάλλον συνήθισες από την Αγκύρας 1 που τα βλέπεις όλα ξεκάθαρα
Πες μας παλι οτι δεν εχεις παει ποτε με τραβεστι. Παλι απο την αρχη τα ψεμματα. Οι φρασεις "ελευθερο στοματικο τελειωτικο-λυτρωση με διαφορετικο κοριτσι", "δυναμη η Δεσποινα" και "περαστικος απο το 99" εχουν μεινει στην ιστορια του μπου.οταν βλεπεις κριτικη για Δεσποινα,δεν χανεις οξεια...λογικο...
Αυτοι ειναι ολοι κλωνοι του ιδιου ατομου. Ποσο ποιο χαμηλα θα πεσεις ρε τραβελογαμημενε για να μου φερνεις ως επιχειρημα πορδες κλωνων; Βλεπεις και μονος σου που εχω δικιο που λεω οτι εισαι πουστης στην ψυχη;Στο μεταξυ τον ρωτανε διαφοροι στην ημερησια Αθηνων για το Αγκυρας 1 κ αποφευγει να απαντησει...χα,χα τον εχουν παρει χαμπαρι ολοι...
Νορντεν, να απαντας στον κοσμο,δεν ειναι ευγενικο να κανεις πως δεν τα βλεπεις τα ποστ...
τα ιδια κ τα ιδια,σε βαρεθηκαμε...Πες μας παλι οτι δεν εχεις παει ποτε με τραβεστι. Παλι απο την αρχη τα ψεμματα. Οι φρασεις "ελευθερο στοματικο τελειωτικο-λυτρωση με διαφορετικο κοριτσι", "δυναμη η Δεσποινα" και "περαστικος απο το 99" εχουν μεινει στην ιστορια του μπου.
Ολοι ξερουν οτι εισαι ο πατερας τους.
Ολοι ξερουν οτι η Δεσποινα δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια σου.
Ο Αγιος τον οποιο γλειφεις γιατι δε μπορεις να με αντιμετωπισεις μονος σου σε εχει χαρακτηρισει "πουστρακι" για τα γουστα σου.
Οτι τον γλειφεις σημαινει οτι αποδεχεσαι το χαρακτηρισμο.
τωρα που γυρνας Αθηνα μην ξεχασεις να περασεις κ απο τα γνωστα σου στεκια ,αλλα και να παρεις κ την αγωγη σου γτ εχεις χειροτερεψει γενικα κ εχεις γινει επαναλαμβανομενος κ κουραστικος σαν αυτιστικος που εισαι.Γυριζω Αθηνα.
γκιλι γκιλι...Αυτοι ειναι ολοι κλωνοι του ιδιου ατομου. Ποσο ποιο χαμηλα θα πεσεις ρε τραβελογαμημενε για να μου φερνεις ως επιχειρημα πορδες κλωνων; Βλεπεις και μονος σου που εχω δικιο που λεω οτι εισαι πουστης στην ψυχη;
Διευκρίνησέ της ότι θέλεις τιμή για ημίωρο στραπόνιασμα.
Μη μπερδεύεις τις γυναίκες με τη Βίκυ: