dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ναι στο μουνι της.μουσι ειχε;
ναι στο μουνι της.μουσι ειχε;
εγω αδερφε μονο γαμαω,εσενα παρεπιπτοντως σε κατουραει ολο το σαι κ σφυριζεις αδιαφορα...δεν εχει πατο η ξεφτιλα σου...ολοι εδω μεσα ξερουν οτι τον παιρνεις
Αξιολυπητε μπετοβλακα δε βλεπω τη συμμετοχη μου στο σαιτ σαν διαγωνισμο δημοφιλιας. Ποτε δε με ενδιεφερε να γινω αρεστος, ουτε και κανεναν αλλον πικεριστη φανταζομαι.εγω αδερφε μονο γαμαω,εσενα παρεπιπτοντως σε κατουραει ολο το σαι κ σφυριζεις αδιαφορα...δεν εχει πατο η ξεφτιλα σου...
εισαι ενα πληγωμενο σπουργιτακι.Αξιολυπητε μπετοβλακα δε βλεπω τη συμμετοχη μου στο σαιτ σαν διαγωνισμο δημοφιλιας. Ποτε δε με ενδιεφερε να γινω αρεστος, ουτε και κανεναν αλλον πικεριστη φανταζομαι.
Αυτα τα αφηνω για εσας που το εχετε αναγκη: τους διπροσωπους, τα φιδια, τους πουστηδες στην ψυχη.
PICKER PRIDE NEVER DIES!!
μουσι ειχε;
Δυνατος πουτσος η Βικυ
καντε κ λιγο τσιμπουκι ο ενας στον αλλο
σαν στερημενη γεροντοκορη κανεις.καντε κ λιγο τσιμπουκι ο ενας στον αλλο
σαν στεριμενος πουστης θελεις να πεισ
Δεν εχουμε δυνατους πουτσους σαν τον Βικυ :-καντε κ λιγο τσιμπουκι ο ενας στον αλλο
Αξιολυπητε μπετοβλακα δε βλεπω τη συμμετοχη μου στο σαιτ σαν διαγωνισμο δημοφιλιας. Ποτε δε με ενδιεφερε να γινω αρεστος, ουτε και κανεναν αλλον πικεριστη φανταζομαι.
Αυτα τα αφηνω για εσας που το εχετε αναγκη: τους διπροσωπους, τα φιδια, τους πουστηδες στην ψυχη.
PICKER PRIDE NEVER DIES!!
Έτσι κάνετε οι Πικεριστές στις συναντήσεις σας;καντε κ λιγο τσιμπουκι ο ενας στον αλλο
Να δανειστειτε της Δεσποινας που ειναι εικοσαποντος συμφωνα με τις κριτικες.Δεν εχουμε δυνατους πουτσους σαν τον Βικυ :-
οτι σου εχω πει μου λες. τοσο βλακας εισαι.σαν στερημενη γεροντοκορη κανεις.
μαγκια μου.οτι σου εχω πει μου λες. τοσο βλακας εισαι.
εσυ ξερεις απο πρωτο χεριΝα δανειστειτε της Δεσποινας που ειναι εικοσαποντος συμφωνα με τις κριτικες.