Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αφού εχυσα την ώρα που με έπαιρνε ανάσκελα και μου τον έπαιζε ταυτόχρονα, σηκωθήκαμε απ το κρεβάτι. Αν θες κάνεις ντουζ μου λέει. Μαζευόμαστε, σκουπιζόμαστε και εκεί που είμαι έτοιμος να φύγω μου λέει έλα να κάτσουμε λίγο να μου πεις πως σου φάνηκε η πρώτη σου φορά...

Συνολικά έκατσα στο σπίτι περίπου δύο ώρες και ο καθαρός αγώνας κράτησε περίπου μια ώρα και κάτι.
Τέλος πάντων δεν περιγράφω άλλο αλλά θα πάω και θα ξαναπάω και θα ξαναπάω!

Ευτυχώς δεν άκουσα τις μαλακιες που γράφουν ορισμένοι εδώ και την επισκέφτηκα. Η φάση ήταν σα να είχα γκόμενά trans και πήγα πρώτη φορά σπίτι της. Κουκλί, πεντακάθαρη με καλοξυρισμένο και μεγάλο λειτουργικότατο καυλί!
]

Οταν προκειται για μεγαλα λειτουργικοτατα καβλια να εμπιστευεστε τους ειδικους:

Δεσποινα δυναμη... ;)

Ρε φίλε! Δεν ψάχνει μουνι το παλικάρι. :tits2: Για εργαλείο ενδιαφέρεται. :pipa3:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Οταν προκειται για μεγαλα καβλια να εμπιστευεστε τους ειδικους:
Δυνατος πουτσος η Βικυ

Πουτσοδυναμη η Βικυ!

Δειξε και λιγο πουτσο.

Ισχυουν αυτα αλλα εχω δικαιολογια. Εκεινη τη μερα ειχε προσπαθησει να με βιασει ο τσατσος του Φ99 σπρωχνοντας με βιαια σε ενα σκοτεινο καμαρακι με δυνατα χουφτωματα. Τελευταια στιγμη ξεφυγα και βρισκομουν ακομα σε σοκ οταν επιταθηκε το ρακος νο14. Αλλοι μπαινουν μονοι τους στο καμαρακι ή γελανε ανεμελα με το κωλοχουφτωμα, ισως τους αρεσει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
πεντια μη μαλωνετε δε θα μεινουμε πισω εδω ο κοσμος προχωρησε

:effemine: :effemine: :gay: :gay: :rolleyes: :rolleyes:  :S :S :S :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
:2funny:

Εισαι τελειως βλημα.
περισσοτερο απο σενα που χρησιμοποιεις με στομφο το ''περαστικος'', οταν ΕΣΥ  ο ιδιος τον επισκεπτεσαι τον οικο 99,δεν παιζει αδερφε...βγαζεις μονος σου τα ματια σου.
ελα αφου σε αρεσουν τα παλια μου ποστ παρε και ενα:

καλα η ψωλη δεν μας ενδιαφερει.... :grin: :grin:τα υπολοιπα ευπροσδεκτα... :zfuck: :zfuck:
οτι ισχυε τοτε ,ισχυει κ τωρα.

Επισκέπτης
Περαστικε τού 99 που επιλεγεις τραβεστι για ολα τα υπολοιπα (για τα γυναικεια βυζια που λεει και ο μπιγκ νικ :cheesy: ), ειδα οτι με απεκαλεσες κλωνο στην ενημερωση. Πες μου βλημα με ποιο αλλο ψευδωνυμο γραφω για να σου αποδειξω ξανα οτι εισαι ΚΑΙ κωλογαμημενος ΚΑΙ ψευτης.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Περαστικε τού 99 που επιλεγεις τραβεστι για ολα τα υπολοιπα (για τα γυναικεια βυζια που λεει και ο μπιγκ νικ :cheesy: ), ειδα οτι με απεκαλεσες κλωνο στην ενημερωση. Πες μου βλημα με ποιο αλλο ψευδωνυμο γραφω για να σου αποδειξω ξανα οτι εισαι ΚΑΙ κωλογαμημενος ΚΑΙ ψευτης.

ο δουκας δεν εισαι?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εσυ ο ιδιος εχεις γραψει οτι ησουν παλιο μελος κ εγραφες με αλλο νικ.
ρε μαλακα εισαι τιγκα στα ψυχολογικα τελικα...δε θυμασαι ουτε τι γραφεις.
τιποτα δεν απεδειξες...απλα γελιοποιεισαι.

Επισκέπτης
εσυ ο ιδιος εχεις γραψει οτι ησουν παλιο μελος κ εγραφες με αλλο νικ.
ρε μαλακα εισαι τιγκα στα ψυχολογικα τελικα...δε θυμασαι ουτε τι γραφεις.
τιποτα δεν απεδειξες...απλα γελιοποιεισαι.
Κλωνοι ηλιθιε ειναι οι πολλαπλοι λογαριασμοι που φυσικα απαγιρευο.......καλα απανταω σοβαρα στον ξεγιβεντισμενο.

Επισκέπτης
Σακη αφιερωμενο σε σενα.

Listen to your heart
And then you'll be alright

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.978
Πόντοι
25.467
Κλωνοι ηλιθιε ειναι οι πολλαπλοι λογαριασμοι που φυσικα απαγιρευο.......καλα απανταω σοβαρα στον ξεγιβεντισμενο.

Kαι αυτοί που μπαίνουν με έναν, αλλά διαφορετικό λογαριασμό, κάθε φορά, πως καλούνται; Τόκοι;  :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ρε παπαρα ,παλια εγραφες με αλλα νικ,εφοσον ησουν παλιο μελος,που αυτοματα κανει το τωρινο σου νικ κλωνο...τοσο απλα.
Εισαι τελικα Γκαο. :uglystupid:
να χεις τα αρχιδια να το παραδεχεσαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κωλαγαμημενος εισαι εσυ και ο πικερ καθοτι γαματε τον κωλο σας, πραγμα που σας κατατασει αυτόματα στην κατηγορια των πουστιδων .
παμε παρακατω.

Επισκέπτης
ρε παπαρα ,παλια εγραφες με αλλα νικ,εφοσον ησουν παλιο μελος,που αυτοματα κανει το τωρινο σου νικ κλωνο...τοσο απλα.
Εισαι τελικα Γκαο. :uglystupid:
να χεις τα αρχιδια να το παραδεχεσαι.
Σκασε πια. Κολληταρι του κουζινακια και του Μπιλυ με τις μαγικες σκονες κ τα πουκαμισα Μοσινο. :cheesy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σκασε πια. Κολληταρι του κουζινακια και του Μπιλυ με τις μαγικες σκονες κ τα πουκαμισα Μοσινο. :cheesy:
τι εγινε τα φτιαξατε με τον 35χρονο ομοφυλοφυλο , ομοφυλοφιλε?
ή εισαι πλεον αυστηρα παθητικος και προτιμας τον δυνατο πουτσο της βικυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom