dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
κλαψε.100% πουστης στην ψυχη.
κλαψε.100% πουστης στην ψυχη.
Αφού εχυσα την ώρα που με έπαιρνε ανάσκελα και μου τον έπαιζε ταυτόχρονα, σηκωθήκαμε απ το κρεβάτι. Αν θες κάνεις ντουζ μου λέει. Μαζευόμαστε, σκουπιζόμαστε και εκεί που είμαι έτοιμος να φύγω μου λέει έλα να κάτσουμε λίγο να μου πεις πως σου φάνηκε η πρώτη σου φορά...
Συνολικά έκατσα στο σπίτι περίπου δύο ώρες και ο καθαρός αγώνας κράτησε περίπου μια ώρα και κάτι.
Τέλος πάντων δεν περιγράφω άλλο αλλά θα πάω και θα ξαναπάω και θα ξαναπάω!
Ευτυχώς δεν άκουσα τις μαλακιες που γράφουν ορισμένοι εδώ και την επισκέφτηκα. Η φάση ήταν σα να είχα γκόμενά trans και πήγα πρώτη φορά σπίτι της. Κουκλί, πεντακάθαρη με καλοξυρισμένο και μεγάλο λειτουργικότατο καυλί!
]
Οταν προκειται για μεγαλα λειτουργικοτατα καβλια να εμπιστευεστε τους ειδικους:
Δεσποινα δυναμη... ;)
Ρε φίλε! Δεν ψάχνει μουνι το παλικάρι. Για εργαλείο ενδιαφέρεται.
Οταν προκειται για μεγαλα καβλια να εμπιστευεστε τους ειδικους:
Δυνατος πουτσος η Βικυ
Πουτσοδυναμη η Βικυ!
Δειξε και λιγο πουτσο.
Ισχυουν αυτα αλλα εχω δικαιολογια. Εκεινη τη μερα ειχε προσπαθησει να με βιασει ο τσατσος του Φ99 σπρωχνοντας με βιαια σε ενα σκοτεινο καμαρακι με δυνατα χουφτωματα. Τελευταια στιγμη ξεφυγα και βρισκομουν ακομα σε σοκ οταν επιταθηκε το ρακος νο14. Αλλοι μπαινουν μονοι τους στο καμαρακι ή γελανε ανεμελα με το κωλοχουφτωμα, ισως τους αρεσει.
περισσοτερο απο σενα που χρησιμοποιεις με στομφο το ''περαστικος'', οταν ΕΣΥ ο ιδιος τον επισκεπτεσαι τον οικο 99,δεν παιζει αδερφε...βγαζεις μονος σου τα ματια σου.
Εισαι τελειως βλημα.
οτι ισχυε τοτε ,ισχυει κ τωρα.καλα η ψωλη δεν μας ενδιαφερει.... τα υπολοιπα ευπροσδεκτα...
Με ποιο κινητό έχεις βγάλει την φωτό;Δειξε αυτη τη φωτο στη γυναικα σου αν εχεις κοτσια!
Περαστικε τού 99 που επιλεγεις τραβεστι για ολα τα υπολοιπα (για τα γυναικεια βυζια που λεει και ο μπιγκ νικ ), ειδα οτι με απεκαλεσες κλωνο στην ενημερωση. Πες μου βλημα με ποιο αλλο ψευδωνυμο γραφω για να σου αποδειξω ξανα οτι εισαι ΚΑΙ κωλογαμημενος ΚΑΙ ψευτης.
εσυ ο ιδιος εχεις γραψει οτι ησουν παλιο μελος κ εγραφες με αλλο νικ.Περαστικε τού 99 που επιλεγεις τραβεστι για ολα τα υπολοιπα (για τα γυναικεια βυζια που λεει και ο μπιγκ νικ ), ειδα οτι με απεκαλεσες κλωνο στην ενημερωση. Πες μου βλημα με ποιο αλλο ψευδωνυμο γραφω για να σου αποδειξω ξανα οτι εισαι ΚΑΙ κωλογαμημενος ΚΑΙ ψευτης.
Κλωνοι ηλιθιε ειναι οι πολλαπλοι λογαριασμοι που φυσικα απαγιρευο.......καλα απανταω σοβαρα στον ξεγιβεντισμενο.εσυ ο ιδιος εχεις γραψει οτι ησουν παλιο μελος κ εγραφες με αλλο νικ.
ρε μαλακα εισαι τιγκα στα ψυχολογικα τελικα...δε θυμασαι ουτε τι γραφεις.
τιποτα δεν απεδειξες...απλα γελιοποιεισαι.
Κλωνοι ηλιθιε ειναι οι πολλαπλοι λογαριασμοι που φυσικα απαγιρευο.......καλα απανταω σοβαρα στον ξεγιβεντισμενο.
ρε παπαρα ,παλια εγραφες με αλλα νικ,εφοσον ησουν παλιο μελος,που αυτοματα κανει το τωρινο σου νικ κλωνο...τοσο απλα.Κλωνοι ηλιθιε ειναι οι πολλαπλοι λογαριασμοι που φυσικα απαγιρευο.......καλα απανταω σοβαρα στον ξεγιβεντισμενο.
κωλαγαμημενος εισαι εσυ και ο πικερ καθοτι γαματε τον κωλο σας, πραγμα που σας κατατασει αυτόματα στην κατηγορια των πουστιδων .Περαστικε τού 99 που επιλεγεις τραβεστι για ολα τα υπολοιπα (για τα γυναικεια βυζια που λεει και ο μπιγκ νικ ), ειδα οτι με απεκαλεσες κλωνο στην ενημερωση. Πες μου βλημα με ποιο αλλο ψευδωνυμο γραφω για να σου αποδειξω ξανα οτι εισαι ΚΑΙ κωλογαμημενος ΚΑΙ ψευτης.
Σκασε πια. Κολληταρι του κουζινακια και του Μπιλυ με τις μαγικες σκονες κ τα πουκαμισα Μοσινο.ρε παπαρα ,παλια εγραφες με αλλα νικ,εφοσον ησουν παλιο μελος,που αυτοματα κανει το τωρινο σου νικ κλωνο...τοσο απλα.
Εισαι τελικα Γκαο.
να χεις τα αρχιδια να το παραδεχεσαι.
αντε τραβα στα γαμηδια.Σκασε πια. Κολληταρι του κουζινακια και του Μπιλυ με τις μαγικες σκονες κ τα πουκαμισα Μοσινο.
τι εγινε τα φτιαξατε με τον 35χρονο ομοφυλοφυλο , ομοφυλοφιλε?Σκασε πια. Κολληταρι του κουζινακια και του Μπιλυ με τις μαγικες σκονες κ τα πουκαμισα Μοσινο.
ε, μας εχει πρηξει τα αρχιδια...εκει παει