Επισκέπτης
εσυ εισαι ενας χτικιαρης με αθλια τατουαζ και αυτοκινητο που γραφει loserΤυπε στην φωτο εισαι καπως πως να το πω,...χοντρος;δυσμορφος;εχεις θεματακια πολλα.Ξαναρχισε την αγωγη
εσυ εισαι ενας χτικιαρης με αθλια τατουαζ και αυτοκινητο που γραφει loserΤυπε στην φωτο εισαι καπως πως να το πω,...χοντρος;δυσμορφος;εχεις θεματακια πολλα.Ξαναρχισε την αγωγη
Για μαλακες ψαχνεις;
Για μαλακες ψαχνεις;
ρε με ελαχιστους εχω συναντηθει κοψε τις παπαρεςΜια φορα που συναντηθηκαμε με κοιταζες καχυποπτα. Κατι σου ελεγε το ενστικτο σου ή απλα σε παραξενεψε που εσφιγγα τα χειλια μου για να μη γελασω.
τραβα να κουβαλησεις κανα σουβλακι ρε αποτυχημένε ...
ντελιβερα ουτε οι αλβανιδες θελουν .. οποτε μην κανεις ορεξη .. .
πολυ θα ηθελες ...
ασε την αντιφασιστικη ρητορικη ρε σκουπιδι κατα μερος ...
δεν φτανει που εισαι και μπλεμπα ...εχεις και υφακι απο πανω .. .
σε καταδικαζω σε πληρη αγνοια ...
picker rules !!
σε λιγο θα ερθει ο peter και θα σας συγυρίσει .. εδω ολους ..
κλασε μου ταρχιδια ....
ντελιβερα ....
ειπε .... ο .. ντελιβερας ....
τυπε θα τον πειραξει λες που ενας κλωνος του βγηκε μρ της χρονιας?θα κανει αλλους σε μερικα νηματα, συνομιλουν σχεδον μονο οι κλωνοι μεταξυ τους :S :S :S
τυπε θα τον πειραξει λες που ενας κλωνος του βγηκε μρ της χρονιας?θα κανει αλλους σε μερικα νηματα, συνομιλουν σχεδον μονο οι κλωνοι μεταξυ τους :S :S :SΤυπε μην μου ανεβαζεις πιεση και χανεις τη ψυχραιμια σου...θα παιξεις μπαλιτσα στους ομιλους και θα πας πολυ καλα γιατι εισαι ο ορισμος του ναυαγιου που ανοιγει 500 λογαριασμους σε ενα σαι για μπουρδελα και το παιζει σκληρο αντρακι.
κλαψε στρακι
δεν μπορει να ξεφυγει απο την μοιρα του τυπε ρε νιμου μηπως του την γκομενα (αν ειχε ποτε)και εχει κολλημα με τους ντελιβεραδες
δεν μπορει να ξεφυγει απο την μοιρα του τυπε ρε νιμου μηπως του την γκομενα (αν ειχε ποτε)και εχει κολλημα με τους ντελιβεραδεςΤυπε τον πειραζει γιατι οσους κλωνους και να κανει δεν μπορει να κρυψει τη σκληρη αληθεια οτι ειναι ενα ναυαγιο της ζωης που ακομα και μεσα σε ενα σαι για μπουρδελα και εχοντας υιοθετησει ενα στυλακι και καλα σκληρου παλι τον παιρνουν ολοι χαμπαρι και τον θεωρουν μαλακα και αποτυχημενο...
πρεπει να ενισχυσουμε το σωματειο μας τυπε..μην μας την βγαινει η καθε hαμουρα :S :S :S λογικα θα ακολουθησει απαντηση απο νεοεισερχομενα μελη στο σαη που θελουν να παρεμβουν στην συζητηση :S :S :S
πρεπει να ενισχυσουμε το σωματειο μας τυπε..μην μας την βγαινει η καθε hαμουρα :S :S :S λογικα θα ακολουθησει απαντηση απο νεοεισερχομενα μελη στο σαη που θελουν να παρεμβουν στην συζητηση :S :S :SΣτανταρ τυπε...βασικα παιζει και το σεναριο να μην εχει γαμησει ποτε αυτος και να του λενε οι γνωστοι "Ρε μαλακισμενο ναυαγιο μεχρι και οι ντελιβεραδες γαμανε και εσυ παιζεις ακομα το πουλακι σου"
Γιαυτο εχει αναπτυξει ψυχωση με τον κλαδο μας...
Ποιος αλλος κλαδος σου την σπαει μαν να ξερουμε.αλλαξε λαστιχα στο παπακι σου κι ελα να κανεις πιπες ...
ντελιβεραααααα
εισαι χειροτερος και απο σεκιουριταααα