Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.443
Πόντοι
6.056
Πιστευεις πρεπει να επιβληθει συντηρητικο-μουσουλμανικο μοντελο για να μην επιτρεπεται στις γυναικες να μας προκαλουν ή να υποχρεωθουν ολες να γινουν πουτανες;
ροπαλο στην κεφαλα και συρσιμο απο το μαλλι στην σπηλια... :pipa3:

Επισκέπτης
Ο Δασκαλος πρεπει να ξανασκεφτει την κλιση του στον συντηρητισμο. Εμεις θελουμε να λουτανοποιηθουν ολες οι γυναικες και να καταργησουμε το γελοιο θεσμο του γαμου. Βρισκομαστε σε ανοιχτο πολεμο με τους παντρεμενους και δε σεβομαστε την επιλογη τους. Θα πεταμε την πουτσα μας εξω στην Ερμου και θα τις χυνουμε στα κωλομερια μπροστα σε ολους. Αυτη θα ειναι η Νεα Ελλαδα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πιστευεις πρεπει να επιβληθει συντηρητικο-μουσουλμανικο μοντελο για να μην επιτρεπεται στις γυναικες να μας προκαλουν ή να υποχρεωθουν ολες να γινουν πουτανες;

Σε αυτες τις χωρες οι εχοντες ειναι παντρεμενοι με 6-7 γυναικες
Οι μη εχοντες γαμανε καμήλες
Σε ποια κατηγορια πιστευεις πως θα ανηκες?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο Δασκαλος πρεπει να ξανασκεφτει την κλιση του στον συντηρητισμο. Εμεις θελουμε να λουτανοποιηθουν ολες οι γυναικες και να καταργησουμε το γελοιο θεσμο του γαμου. Βρισκομαστε σε ανοιχτο πολεμο με τους παντρεμενους και δε σεβομαστε την επιλογη τους. Θα πεταμε την πουτσα μας εξω στην Ερμου και θα τις χυνουμε στα κωλομερια μπροστα σε ολους. Αυτη θα ειναι η Νεα Ελλαδα.

Αν κρινω απο τα γούστα σου
μαλλον θα αυτοστρπονιαζεσαι στην ερμου

Επισκέπτης
Φοραμε μεηκ απ και γαμαμε σα βιαστες χωρις πιπα. Ειμαστε διεφθαρμενοι και μοιραιοι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτή είναι η αξία των σιχαμένων βρωμόμουνων. Να βγαίνουν στην παραλία με τον κώλο τους έξω. Και μετά ζητάνε ισότητα.
ποια ισοτητα?
εσυ τις πληρωνεις για να σου ανοιγουν τον κωλο.
σε ξευτιλιζουν και σε εκμεταλευονται και οικονομικα.
εισαι πολλα επιπεδα πιο κατω απο αυτες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε, μην ενοχλείτε τον Πίκερ.

Ο Πίκερ άνοιξε αυτό το θρεντ και
γράφει τις φιλοσοφικές του απόψεις.
Μην του κάνετε όλοι μαζί μπούλινγκ.

Γράψτε καμιά ενημέρωση για μπουρδέλο,
και αφήστε τον Πίκερ !
εχει γραψει καμμια κριτικη ο πικερ?
ή ντρεπεται να μας περιγραψει τις πουστικες εμπειριες του κωλου του?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Επειδή μας έχουν πρήξει οι ΣΤΟΚΟΙ με τα κωλοδάχτυλα, να διευκρινίσουμε το εξής. Το κωλοδάχτυλο από γυναίκα μπορεί να συμβεί στον κάθε άντρα στα πλαίσια του πειραματισμού στο straight σεξ. Είναι απόλυτα straight, αρκεί να μη γίνει συνήθεια και προαπαιτούμενο κάθε φορά που κάποιος κάνει σεξ. Τότε καταντάει φετίχ. Καμία απολύτως σχέση δεν έχει το κωλοδάχτυλο με το fisting, το οποίο αποτελεί διαστροφή. Επίσης καμία απολύτως σχέση δεν έχει το κωλοδάχτυλο με τους δονητές και τα strap-on, τα οποία ΟΝΤΩΣ δείχνουν τάσεις προς ομοφυλοφιλία. Γι' αυτό ακριβώς και πολλοί straight άντρες πορνοστάρ έχουν εμφανιστεί να δέχονται κωλοδάχτυλο από γυναίκα αλλά ΚΑΝΕΙΣ φυσικά δεν έχει δεχτεί fisting ή strap-on.
ΟΧΙ δεν μπορει να συμβει στον κάθε αντρα.
συμβαινει ΜΟΝΟ στον πουστη που δεχεται να του γαμησουν τον κωλο.
τωρα αν ο πουστης αυτος επειδή παει με γυναικα τον κατατασεις στους στρεητ ή στους γκεη, στους ομοφυλοφιλους ή στους ετεροφιλοφιλους είναι άλλη κουβεντα.

ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΙΑ, ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ

[URL unfurl="true"]https://el.wiktionary.org/wiki/πούστης[/url]

...α και ο ρολος του ειναι ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ γιατι γαμΙΕΤΑΙ δεν γαμΑΕΙ

το καταλαβες τωρα ΠΑΘΗΤΙΚΕ ΠΟΥΣΤΗ??

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν ειναι απολυτα ακριβη αυτα. Εχω βαλει λινκ απο Ασκητη που εκαναν τα λαμογια να σιωπησουν για πολλες ημερες.
παπαρια μαντολες.
ο ασκητης λεει ότι αν πας μονο με γυναικες και σου γαμαν τον κωλο ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ.

ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ.

καθολου δεν σιωπησαμε, σου απαντησαμε γρηγορα παπαρα πισωγλεντη ΠΟΥΣΤΗ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αρχαια Ελλαδα Φως Θεος!
στην αρχαια ελλαδα λιγοι γαμουσαν τον κωλο τους σαν εσενα και τον πικερ.
να πλενετε το στομα σας και τον κωλο σας όταν είναι να μιλησετε για αρχαια ελλαδα κωλογαμημενοι πουστιδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φοραμε μεηκ απ και γαμαμε σα βιαστες χωρις πιπα. Ειμαστε διεφθαρμενοι και μοιραιοι.

ναι ναι ετσι όπως σας αρεσει με μεηκαπ και με τον αραπη παρεα. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡ ΟΤΙ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. όχι να τα λετε μισα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο πικερ δεν ελκεται απο πουτσους  οπως εσυ ..
αρα εσυ εισαι ομοφυλοφιλος και πουστης !

εγω δεν ελκομαι απο πουτσες παπαριδη.

απο γυναικεια βυζια και γυναικειους κωλους ελκομαι.

και παω ΜΟΝΟ με γυναικες.

και ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ.

αρα ειμαι ετεροφυλοφιλος και στρεητ.

ο πικερ ειναι πουστης γιατι γαμει τον κωλο του.

τωρα αν πηγαινει και με γυναικες οποτε ειναι Bisexual ή αν του αρεσουν μονο οι γεροι και οι μαυροι οπως δηλωσε ο ιδιος αυτο δεν το ξερουμε.

ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Στο σημείο αυτό θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου στον γνήσιο μοναχικό μπουρδελιάρη και μεγάλο οδοιπόρο Digweed και να του ζητήσω να επιστρέψει στο site. H απουσία του είναι αισθητή. Με τον Digweed συναντιόμαστε και τα λέμε πολλές φορές τυχαία στο κέντρο της Αθήνας αφού και οι δύο ως μοναχικοί τύποι λιώνουμε τα παπούτσια μας στο περπάτημα κάθε μέρα.
η πιο σωστη κουβεντα.
Ο πιστος σου ομως ακολουθος Πορδεν δεν θα συμφωνει καθολου με μια τετοια επιστροφη,μιας κ εφαγε αρκετες μπατσες απο τον Ντιγκο... :hammer: :hammer:
Τον μισει θανασιμα,χα,χα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ σχεδόν ποτέ δεν δέχομαι κωλοδάχτυλο. Έχω πει ότι αυτό έχει συμβεί καμιά δεκαριά φορές σε ΟΛΗ μου τη ζωή. Δεν ζητάω ποτέ ο ίδιος κάτι τέτοιο στο σεξ. Καυλώνω πανεύκολα στο μπουρδέλο, ΓΑΜΑΩ χωρίς πίπα και τελειώνω άνετα στα 5 λεπτά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.040
Πόντοι
12.756
Πες ποια πουτάνα το έχει πει ότι "μου γάμησε τον κώλο". Πες ονόματα πουτάνας γιε και μη συκοφαντείς χωρίς στοιχεία.
Μην βριζεις ρε πικ και μπαναριστεις παλι και σε χασουμε :huh:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

Πες ποια πουτάνα το έχει πει ότι "μου γάμησε τον κώλο". Πες ονόματα πουτάνας γιε και μη συκοφαντείς χωρίς στοιχεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom