Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.443
- Πόντοι
- 6.056
ελα ντε.. τοσο ζωο ειναιΣοβαρα μιλας;Πρωτος αυτος θα επρεπε να σκουζει να υπαρχουν τετοιοι νομοι για την αυτοπροστασια του....
ελα ντε.. τοσο ζωο ειναιΣοβαρα μιλας;Πρωτος αυτος θα επρεπε να σκουζει να υπαρχουν τετοιοι νομοι για την αυτοπροστασια του....
ειτε 10 ειτε μονο 1, πουστης εισαι αφου δεχτηκες να σου γαμησουν τον κωλο με δακτυλακι οι πουτανες.Εγώ σχεδόν ποτέ δεν δέχομαι κωλοδάχτυλο. Έχω πει ότι αυτό έχει συμβεί καμιά δεκαριά φορές σε ΟΛΗ μου τη ζωή. Δεν ζητάω ποτέ ο ίδιος κάτι τέτοιο στο σεξ. Καυλώνω πανεύκολα στο μπουρδέλο, ΓΑΜΑΩ χωρίς πίπα και τελειώνω άνετα στα 5 λεπτά.
δεν σε συκοφαντωΜα έχω πει ξανά και ξανά ότι οι διαχειριστές δεν δρούνε σωστά. Είναι λιγότερο επιλήψιμο το να σε συκοφαντεί κάποιος διαρκώς από το να λες τη μάνα του πουτάνα; Αφού ΕΙΝΑΙ μπάσταρδος ο τύπος άλλωστε, κάνει μπαμ.
όχι δεν ρουφηξα κανενα τραβελακι ποτέ.ρουφηξες κανα καλο τραβελακι προσφατα ;
εισαι καποιος μοντ εδω ;
Πως θα τους στοχοποιουμε;νομιζω εδω που εχουν φτασει τα πραγματα η μονη λυση ειναι να μαζευτουμε ολοι οι πικεριστες, να δημιουργησουμε πορνο-ομαδες κρουσης και να κανουμε καταδρομικες για βρωμοξυλο στα λαμογια
Επικινδυνη ανωμαλα!στανταρ βασανιζε ζωακια φορωντας φορεμα με τιραντακι ο ψυχοπαρενδυτικος... :-
πολυ σωστοο πικερ πρεπει να γινει μοντερειτορ στο θρεντ του
θα το προτεινω στον αντισθενη
ποια ειναι τα ωφελη αυτης της οδηγιας Δασκαλε;Η άτυπη οδηγία μου προς τους οπαδούς μου είναι να γαμάνε με όσο πιο χαμηλό κόστος γίνεται. Ακόμα και στα 10 ευρώ υπάρχουν διαμάντια. Εγώ προσωπικά αρνούμαι να δώσω 15 ευρώ ακόμα και για να γαμήσω έναν άγγελο σαν τη Ντορίνα.
φιλε ενα σου λεω...... Colombia!!!ποια ειναι τα ωφελη αυτης της οδηγιας Δασκαλε;
το θρεντ το ανοιξε ο καθομολογια πουστης πικερ. για ποιους αντρες μας λες τον κωλοδακτυλιασμενο πικερ ή τον στραπονιασμενο τρεβελοφιλο βανορντεν?ισαμ ωρη τραβελιαρα που ξερεις αποξω ολα ταχουγια της φιονας ...
τραβα στα τραβελοθρεντ να εκφερεις γνωμη ..το θρεντ εδω ειναι μονο για ανδρες !
αυτη η γαμιαρα κανει ωραιο σοου
ποια ειναι τα ωφελη αυτης της οδηγιας Δασκαλε;