Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
νομιζω εδω που εχουν φτασει τα πραγματα η μονη λυση ειναι να μαζευτουμε ολοι οι πικεριστες, να δημιουργησουμε πορνο-ομαδες κρουσης και να κανουμε καταδρομικες για βρωμοξυλο στα λαμογια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγώ σχεδόν ποτέ δεν δέχομαι κωλοδάχτυλο. Έχω πει ότι αυτό έχει συμβεί καμιά δεκαριά φορές σε ΟΛΗ μου τη ζωή. Δεν ζητάω ποτέ ο ίδιος κάτι τέτοιο στο σεξ. Καυλώνω πανεύκολα στο μπουρδέλο, ΓΑΜΑΩ χωρίς πίπα και τελειώνω άνετα στα 5 λεπτά.
ειτε 10 ειτε μονο 1, πουστης εισαι αφου δεχτηκες να σου γαμησουν τον κωλο με δακτυλακι οι πουτανες.

δεν ειναι ποσοτικο το ζητημα ειναι ποιοτικο.

γαμας τον κωλο σου = εισαι πουστης τελος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μα έχω πει ξανά και ξανά ότι οι διαχειριστές δεν δρούνε σωστά. Είναι λιγότερο επιλήψιμο το να σε συκοφαντεί κάποιος διαρκώς από το να λες τη μάνα του πουτάνα; Αφού ΕΙΝΑΙ μπάσταρδος ο τύπος άλλωστε, κάνει μπαμ.
δεν σε συκοφαντω
το ομολγησες ότι εισαι πουστης όταν ομολαογησες ότι γαμς τον κωλο σου.

κατά τα αλλα πρεπει να μπαναριστεις μονιμα αφου δεν σεβεσαι μανες και συγγενεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρουφηξες  κανα  καλο  τραβελακι προσφατα  ;
όχι δεν ρουφηξα κανενα τραβελακι ποτέ.
την πατησες καραγκιοζη.

ακολουθα τα βηματα των φιλων σου των πουστιδων, βανορντεν και πικερ και γαμα τον κωλο σου θα σου αρεσει

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.443
Πόντοι
6.056
ο πικερ πρεπει να γινει μοντερειτορ στο θρεντ του
θα το προτεινω στον αντισθενη
:heavymetalbig:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο πικερ πρεπει να ανοιξει κανενα λεξικο για να μαθει ότι οποιος γαμαει τον κωλο του με οτιδήποτε λεγεται πουστης.

και αυτος εγινε 10 φορες πουστης και δεν θελει να τον  λεμε πουστη…

θολωνει και τα νερα συγχέοντας την πουστια με την ομοφυλοφιλια που μεταφορικα ταυτιζονται.

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ

Επισκέπτης
νομιζω εδω που εχουν φτασει τα πραγματα η μονη λυση ειναι να μαζευτουμε ολοι οι πικεριστες, να δημιουργησουμε πορνο-ομαδες κρουσης και να κανουμε καταδρομικες για βρωμοξυλο στα λαμογια
Πως θα τους στοχοποιουμε;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Κολωνού 11 υπόγειο: Ναταλί. 30-άρα Ρωσίδα με λίγο άγριο πρόσωπο και βαριά φωνή (που με ξενερώνει) αλλά με απίστευτα πόδια που με καύλωσαν άσχημα. Στο σεξ είναι καύλα κι όταν χτύπησα μήτρα πόναγε αλλά χωρίς να τραβιέται και φώναζε πολύ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η άτυπη οδηγία μου προς τους οπαδούς μου είναι να γαμάνε με όσο πιο χαμηλό κόστος γίνεται. Ακόμα και στα 10 ευρώ υπάρχουν διαμάντια. Εγώ προσωπικά αρνούμαι να δώσω 15 ευρώ ακόμα και για να γαμήσω έναν άγγελο σαν τη Ντορίνα.

Επισκέπτης
Η άτυπη οδηγία μου προς τους οπαδούς μου είναι να γαμάνε με όσο πιο χαμηλό κόστος γίνεται. Ακόμα και στα 10 ευρώ υπάρχουν διαμάντια. Εγώ προσωπικά αρνούμαι να δώσω 15 ευρώ ακόμα και για να γαμήσω έναν άγγελο σαν τη Ντορίνα.
ποια ειναι τα ωφελη αυτης της οδηγιας Δασκαλε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
:smiley6600:ισαμ ωρη  τραβελιαρα που ξερεις  αποξω ολα ταχουγια της φιονας ... :tn04:

τραβα στα τραβελοθρεντ να εκφερεις  γνωμη ..το θρεντ εδω ειναι  μονο για ανδρες !
το θρεντ το ανοιξε ο καθομολογια πουστης πικερ. για ποιους αντρες μας λες τον κωλοδακτυλιασμενο πικερ ή τον στραπονιασμενο τρεβελοφιλο βανορντεν?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ποια ειναι τα ωφελη αυτης της οδηγιας Δασκαλε;

Φίλε έχω ξαναπεί ότι στα 10 ευρώ είναι έρωτας. Επίσης, όσο μικρότερο το ποσό τόσο μεγαλύτερος ο εξευτελισμός και η υποταγή της γυναίκας. Απορώ πώς καυλώνουν κάποιοι δίνοντας 50 ευρώ. Και μόνο που σκέφτεσαι αυτό το ποσό, σου πέφτει. 50 ευρώ για μία πράξη 10 λεπτών; Γελοία πράγματα...

Και, τέλος πάντων, πρέπει να κρατήσουμε το Μεταξουργείο στα 10 ευρώ. Αυτή η τιμή δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού στην Ευρώπη. Είναι η τιμή που νιώθεις λιγότερο "πληρωμένο" και περισσότερο "έρωτα", η τιμή που το να γαμάς στα μπουρδέλα σου έρχεται φτηνότερα από το να έχεις σχέση. Είναι η τιμή που πονάει τα άχυστα λαμόγια πολύ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ! ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΙΚΕΡΙΣΤΕΣ. ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ!
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ!!!

stekas72  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom