Μην βριζεις ρε πικ και μπαναριστεις παλι και σε χασουμε
Δεν βρίζω ρε τύπε. Πιστεύεις ότι είμαι εγώ περισσότερο πούστης από ό,τι είναι η μάνα αυτουνού πουτάνα;
Μην βριζεις ρε πικ και μπαναριστεις παλι και σε χασουμε
xexe .Απλα προσεχε μην τσιμπας παλι μαλακια να ξαναφυγεις πηρε ζωη παλι το νημαΔεν βρίζω ρε τύπε. Πιστεύεις ότι είμαι εγώ περισσότερο πούστης από ό,τι είναι η μάνα αυτουνού πουτάνα;
στειλε ενα πμ ... εγω δε μπορω να σου στειλω .
Δεν είναι bullying αυτό. Γελοιότητα είναι. Ο τύπος είναι απλά ένα γελοίο υποκείμενο.
Τα λεμε σε κανα διμηνο τυπε....εισαι πολυ ευκολο θυμα στο bullying.
Ενα γελοιο υποκειμενο που καθεσαι και ασχολεισαι μαζι του και βριζεις μανες για να σε κανει αναφορα και να σε μπαναρουν....
καντον φετες!ρουφηξες κανα καλο τραβελακι προσφατα ;
Ο Δασκαλος πρεπει να ξανασκεφτει την κλιση του στον συντηρητισμο. Εμεις θελουμε να λουτανοποιηθουν ολες οι γυναικες και να καταργησουμε το γελοιο θεσμο του γαμου. Βρισκομαστε σε ανοιχτο πολεμο με τους παντρεμενους και δε σεβομαστε την επιλογη τους. Θα πεταμε την πουτσα μας εξω στην Ερμου και θα τις χυνουμε στα κωλομερια μπροστα σε ολους. Αυτη θα ειναι η Νεα Ελλαδα.
Δεν βρίζω ρε τύπε. Πιστεύεις ότι είμαι εγώ περισσότερο πούστης από ό,τι είναι η μάνα αυτουνού πουτάνα;
γιατι να τον μπαναρουν; ειναι γκαβοι οι μοντ και δεν βλεπουν τι κανει ο επικινδυνος οπως τον εχω ψυχαναλυσει μπιγκ νικ; ή θα αφησουν τον πικερ να υπερασπιστει το νημα του ή θα στειλουν τον νικ στα σκουπιδια με συνολικη διαγραφη των ποστ του.Ενα γελοιο υποκειμενο που καθεσαι και ασχολεισαι μαζι του και βριζεις μανες για να σε κανει αναφορα και να σε μπαναρουν....
ετσι...γιατι να τον μπαναρουν; ειναι γκαβοι οι μοντ και δεν βλεπουν τι κανει ο επικινδυνος οπως τον εχω ψυχαναλυσει μπιγκ νικ; ή θα αφησουν τον πικερ να υπερασπιστει το νημα του ή θα στειλουν τον νικ στα σκουπιδια με συνολικη διαγραφη των ποστ του.
καλως ηρθες στο σαιτ κιμουρα...
λαμογια ;;;;
ολοι οι πικεριστες ειμαστε εδω ενωμενοι ..
αν σας βασταει ελατε ρε λουγκρες ...
Σε αλλο θρεντ διαμαρτυρεται γιατι υπαρχουν νομοι που προστατευουν τα ζωα. Κλασικο χαρακτηριστικο των ψυχανωμαλων η επιθυμια τους να κακοποιησουν ζωα.
Σε αλλο θρεντ διαμαρτυρεται γιατι υπαρχουν νομοι που προστατευουν τα ζωα. Κλασικο χαρακτηριστικο των ψυχανωμαλων η επιθυμια τους να κακοποιησουν ζωα.ετσι...
φτανει πια με τον τρελαρα
η ας ασχοληθει η δηε με την περιπτωση του
στανταρ βασανιζε ζωακια φορωντας φορεμα με τιραντακι ο ψυχοπαρενδυτικος... :-Σε αλλο θρεντ διαμαρτυρεται γιατι υπαρχουν νομοι που προστατευουν τα ζωα. Κλασικο χαρακτηριστικο των ψυχανωμαλων η επιθυμια τους να κακοποιησουν ζωα.