Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι στην πραγματικότητα νόμος συντηρητικός. Απευθύνεται στον παλιομοδίτη άντρα που δεν συμβιβάζεται με τη μαλακία. Τις γυναίκες έξω τις θέλει ντυμένες ευπρεπώς και όχι ξεκωλιάρες. Αν μου δείχνεις τον κώλο σου παλιοχαμούρα θα κάθεσαι να σε γαμάω. Έτσι έχω συνηθίσει εγώ με τις πουτάνες. Άμα θες στο τέλος σου αφήνω και 10 ευρώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εμείς δεν κάνουμε πλακίτσα με τις γκόμενες σαν τους μαλάκες, που είναι η άλλη δίπλα τους με τον κώλο έξω και της μιλάνε για τον καιρό. Γελοία υποκείμενα που ντροπιάζουν το ανδρικό φύλο. Αλλά δυστυχώς τέτοιους φλώρους θέλουν σήμερα οι γυναίκες. Να προκαλούν αυτές με τον κώλο έξω και οι μαλάκες στην παρέα να τους μιλάνε για τον καιρό. Ένα σίχαμα, μια υποκρισία.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κατά τ' άλλα, να μας ενημερώνουν τα γελοία υποκείμενα του site (nik1410, stekas72, acapoeira κτλ.) πότε θα λείπουν για να μπορούμε να γράφουμε δυο σοβαρές κουβέντες στο θέμα αυτό. Γαμάνε το thread με τις μαλακίες τους όλη την ώρα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη δεν είμαστε εδώ για να σπάσουμε πλάκα. Τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά. Οι φεμινίστριες θέλουν να μας στερήσουν το σεξ επί πληρωμή και να μας αναγκάσουν έτσι να γίνουμε βιαστές. Γιατί αυτό μόνο θα καταφέρουν τελικά με τη βλακεία που τις δέρνει. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πολλοί άντρες είναι ευθείς και δεν τα πάνε καλά με το φλερτ. Ποιες είναι αυτές οι καριόλες που θα μας αναγκάσουν εμάς να το ρίξουμε στο φλερτ;;;

Επισκέπτης
Μοναχικέ μπουρδελιάρη άλλο ένα καλοκαίρι πέρασε με τις ξεκωλιάρες στην παραλία να σου χαλάνε την ηρεμία. Ένα σιχαμένο θέαμα που μοναδικό σκοπό έχει να σε αρρωστήσει και να σε κάνει να μαλακιστείς.

Εσύ όμως πλέον έχεις πολύ γερές αντοχές και κανένα βρωμόμουνο δεν μπορεί να σε βλάψει. Με το τρίπτυχο μπουρδέλα, φιλοσοφία και προσευχή τα ξεπερνάς όλα. Το μόνο αποτέλεσμα που έχει η σιχαμένη τους πρόκληση είναι να τις υποβιβάζει ακόμα περισσότερο στη συνείδησή σου. Ξεφτιλισμένα βρωμόμουνα χωρίς καμία πνευματική αξία. Βάλε μέσα τον κώλο σου μωρή παλιοχαμούρα. Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να με προκαλείς;
Δασκαλε ποια ειναι η προσευχη του πικεριστη;

Επισκέπτης
Μοναχικέ μπουρδελιάρη τις προάλλες η Ελληνική Αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Λόμπυ Γυναικών συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής και του ζήτησε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα το Σουηδικό Μοντέλο για την πορνεία. Αυτές οι καριόλες πάνε γυρεύοντας. Δεν άντεξα, μοναχικέ μπουρδελιάρη, και τους έστειλα το παρακάτω μήνυμα:

"Είναι τρελό να προωθείτε το Σουηδικό Μοντέλο σε μια χώρα όπου σχεδόν οι μισοί άνδρες είναι μόνοι τους και κάνουν σεξ ΜΟΝΟ με πόρνες. Όταν οι Ελληνίδες φτάσουν στο σημείο να είναι τόσο εύκολες όσο οι Σουηδέζες τότε μπορούμε ίσως να μιλήσουμε κι εδώ για το Σουηδικό Μοντέλο. Μέχρι τότε οι πόρνες στην Ελλάδα θα είναι απολύτως αναγκαίες και θα επιτελούν λειτούργημα τόσο για εμάς όσο και για εσάς. Γιατί αν απαγορεύσετε την πρόσβαση στο σεξ στους μοναχικούς άνδρες, αυτό σίγουρα θα το βρείτε μπροστά σας και οι συνέπειες για εσάς τις γυναίκες θα είναι τραγικές. Πολλοί από τους άγνωστους άνδρες που συναντάτε καθημερινά στο δρόμο, στα ΜΜΜ και αλλού είναι ήσυχοι και δεν σας ενοχλούν για έναν και μοναδικό λόγο: Γιατί μόλις έκαναν ή σύντομα ξέρουν ότι θα κάνουν σεξ με μία πόρνη. Φανταστείτε όλοι αυτοί οι μοναχικοί άνδρες τι θα σας έκαναν στο δρόμο αν τους στερούσατε την πρόσβαση σε αυτή τη βασικότατη ανδρική ψυχική ανάγκη που είναι η διείσδυση σε ένα γυναικείο σώμα. Οι καθημερινοί βιασμοί και γενικά οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις κυριολεκτικά θα χτυπούσαν κόκκινο. Σκεφτείτε 2, 3 και 4 φορές τι πάτε να κάνετε σε εμάς αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς σας. Ένας τακτικός περήφανος μοναχικός πορνοπελάτης!"
καλα ο Τσιπρας δεν ειναι τοσο ηλιθιος να εξαγριωσει τους Πακιστανους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη τις προάλλες η Ελληνική Αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Λόμπυ Γυναικών συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής και του ζήτησε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα το Σουηδικό Μοντέλο για την πορνεία. Αυτές οι καριόλες πάνε γυρεύοντας. Δεν άντεξα, μοναχικέ μπουρδελιάρη, και τους έστειλα το παρακάτω μήνυμα:

"Είναι τρελό να προωθείτε το Σουηδικό Μοντέλο σε μια χώρα όπου σχεδόν οι μισοί άνδρες είναι μόνοι τους και κάνουν σεξ ΜΟΝΟ με πόρνες. Όταν οι Ελληνίδες φτάσουν στο σημείο να είναι τόσο εύκολες όσο οι Σουηδέζες τότε μπορούμε ίσως να μιλήσουμε κι εδώ για το Σουηδικό Μοντέλο. Μέχρι τότε οι πόρνες στην Ελλάδα θα είναι απολύτως αναγκαίες και θα επιτελούν λειτούργημα τόσο για εμάς όσο και για εσάς. Γιατί αν απαγορεύσετε την πρόσβαση στο σεξ στους μοναχικούς άνδρες, αυτό σίγουρα θα το βρείτε μπροστά σας και οι συνέπειες για εσάς τις γυναίκες θα είναι τραγικές. Πολλοί από τους άγνωστους άνδρες που συναντάτε καθημερινά στο δρόμο, στα ΜΜΜ και αλλού είναι ήσυχοι και δεν σας ενοχλούν για έναν και μοναδικό λόγο: Γιατί μόλις έκαναν ή σύντομα ξέρουν ότι θα κάνουν σεξ με μία πόρνη. Φανταστείτε όλοι αυτοί οι μοναχικοί άνδρες τι θα σας έκαναν στο δρόμο αν τους στερούσατε την πρόσβαση σε αυτή τη βασικότατη ανδρική ψυχική ανάγκη που είναι η διείσδυση σε ένα γυναικείο σώμα. Οι καθημερινοί βιασμοί και γενικά οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις κυριολεκτικά θα χτυπούσαν κόκκινο. Σκεφτείτε 2, 3 και 4 φορές τι πάτε να κάνετε σε εμάς αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς σας. Ένας τακτικός περήφανος μοναχικός πορνοπελάτης!"

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μεγάλε Peter Van Norden αρκεί να λες "σε παρακαλώ Θεέ μου" και ο Θεός θα σου δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Έχε πίστη στο Θεό. Και πάντα να σκέφτεσαι ότι την επόμενη μέρα θα ξανακάνεις σεξ με μία ιερή Του δούλη. Αμήν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Κατά τ' άλλα, να μας ενημερώνουν τα γελοία υποκείμενα του site (nik1410, stekas72, acapoeira κτλ.) πότε θα λείπουν για να μπορούμε να γράφουμε δυο σοβαρές κουβέντες στο θέμα αυτό. Γαμάνε το thread με τις μαλακίες τους όλη την ώρα.

Θα είμαστε εδω και θα ξευτελίζουμε κάθε φορά που γράφεις!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Μοναχικέ μπουρδελιάρη άλλο ένα καλοκαίρι πέρασε με τις ξεκωλιάρες στην παραλία να σου χαλάνε την ηρεμία. Ένα σιχαμένο θέαμα που μοναδικό σκοπό έχει να σε αρρωστήσει και να σε κάνει να μαλακιστείς.

Εσύ όμως πλέον έχεις πολύ γερές αντοχές και κανένα βρωμόμουνο δεν μπορεί να σε βλάψει. Με το τρίπτυχο μπουρδέλα, φιλοσοφία και προσευχή τα ξεπερνάς όλα. Το μόνο αποτέλεσμα που έχει η σιχαμένη τους πρόκληση είναι να τις υποβιβάζει ακόμα περισσότερο στη συνείδησή σου. Ξεφτιλισμένα βρωμόμουνα χωρίς καμία πνευματική αξία. Βάλε μέσα τον κώλο σου μωρή παλιοχαμούρα. Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να με προκαλείς;

Για εμας τους πραγματικούς ανδρες μια χαρά είναι.... κτυπαμε και κανα γκομενακι και περναμε μια χαρα....

Οι ελαττωματικοί ανδρες - πούστηδες καθονται στην ακρη και κοιτανε τις γκομενες που ξερουν οτι ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!! 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Ο νόμος του Picker είναι στην πραγματικότητα νόμος συντηρητικός. Απευθύνεται στον παλιομοδίτη άντρα που δεν συμβιβάζεται με τη μαλακία. Τις γυναίκες έξω τις θέλει ντυμένες ευπρεπώς και όχι ξεκωλιάρες. Αν μου δείχνεις τον κώλο σου παλιοχαμούρα θα κάθεσαι να σε γαμάω. Έτσι έχω συνηθίσει εγώ με τις πουτάνες. Άμα θες στο τέλος σου αφήνω και 10 ευρώ.

Επειδη δειχνει τον κωλο της δεν σημαίνει πως θα κατσει σε καποιον που γαμαει για 5 λεπτα.... σε καταλαβαινουν απο μακρια πως δεν μπορείς να γαμησεις κανονικά μια γυναίκα!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γνήσιος πουτανιάρης είμαι ΕΓΩ βρε γελοίε. Εσένα σε δίνω στη γυναίκα σου και τρως παντόφλα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Μοναχικέ μπουρδελιάρη δεν είμαστε εδώ για να σπάσουμε πλάκα. Τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά. Οι φεμινίστριες θέλουν να μας στερήσουν το σεξ επί πληρωμή και να μας αναγκάσουν έτσι να γίνουμε βιαστές. Γιατί αυτό μόνο θα καταφέρουν τελικά με τη βλακεία που τις δέρνει. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πολλοί άντρες είναι ευθείς και δεν τα πάνε καλά με το φλερτ. Ποιες είναι αυτές οι καριόλες που θα μας αναγκάσουν εμάς να το ρίξουμε στο φλερτ;;;

Οι γνησιοι πουτανιάρηδες που έχουμε γυναίκες και γκομενες είμαστε υπέρ της πορνείας!

Είναι κομμάτι της ψυχαγωγίας μας που δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί.

Χαρη σε εμας θα παραμείνει η πορνεία ως εχει, οι πικεριστες μπορουν να πουν ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εμας τους γνησιους πουτανιαριδες!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εσύ πας στις πουτάνες 1 φορά το μήνα. Εγώ είμαι σχεδόν κάθε μέρα στα μπουρδέλα. Γελοίο υποκείμενο.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Γνήσιος πουτανιάρης είμαι ΕΓΩ βρε γελοίε. Εσένα σε δίνω στη γυναίκα σου και τρως παντόφλα.

Εσυ είσαι ελαττωματικος κωλοδακυλιαμενος πουστης!

Τουλαχιστον κοψε την ρουφιανια, θα είναι μια κάποια βελτίωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom