acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Πικερ βοηθησε τους νεους να βρουν το δρομο των μπουρδελων και μην απαντας σε μανιακους πιυ σε απισπουν απο το εργο σου.
εσυ ακομα χεζεσαι επανω σου απο τα στραπιονιασματα?
Πικερ βοηθησε τους νεους να βρουν το δρομο των μπουρδελων και μην απαντας σε μανιακους πιυ σε απισπουν απο το εργο σου.
που δεν μπορω να εφαρμοσω τον νομο του πικερ παραπονιεμαι
απαντηθηκε βαλτο 100 φορες, βαλτο και στον κωλο σου που σου αρεσει, συνεχισε να ΓΑΜΑΣ τον ΚΩΛΟ σου ΠΟΥΣΤΑΡΑΣπάσε μαλάκα. Πολύ ασχολήθηκα μαζί σου...
το δυνητικος τι το εβαλες φοβάσαι την συλληψη? , σε δασκαλεψαν στην αστυνομια να μην ομολογήσεις ποσο διεστραμενος εισαι γιατι θα αναγκαστουν να σε συλλαβουν?Άρα καλά το κατάλαβα. Εγώ, ναι, έχω ζωώδη ένστικτα. Είμαι φαλλοκράτης, μισογύνης και δυνητικός βιαστής.![]()
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
Το κωλοδάχτυλο από γυναίκα δεν ισοδυναμεί με γαμήσι. ΒΛΑΚΑ, ΣΤΟΚΕ.![]()
Εσύ όταν βάζεις κωλοδάχτυλο σε γυναίκα το πιάνεις σαν να τη γάμησες; ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑ.![]()
Ας αφήσουμε όμως στην άκρη τους μαλάκες. Μοναχικέ μπουρδελιάρη ο δρόμος προς την κορυφή δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Θέλει πολλά κιλά αρχίδια και υπομονή. Δεν είναι εύκολο να μην την πέφτεις στα προκλητικά βρωμόμουνα, όμως μέρα με τη μέρα θα γίνεσαι όλο και πιο αυτάρκης και πιο δυνατός. Στο δύσκολο έργο σου θα έχεις πάντα δίπλα σου το Θεό.
Τι είναι οι γυναίκες μοναχικέ μπουρδελιάρη; Ένα κατώτερο είδος ανθρώπου που όλη η αξία του συνοψίζεται στην έλξη που ασκεί στους άντρες το μουνί. Δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα μαζί τους, είναι εμφανώς χαμηλότερης πνευματικής στάθμης όντα. Δεν θες να τους μιλάς, μόνο να τις γαμάς. Καταδέχεσαι να φας έστω και ΜΙΑ χυλόπιτα από αυτά τα μουνιά;;;
Έχουμε πόλεμο με τα λαμόγια γιατί δεν συμπεριφέρονται σαν άνδρες, γιατί έχουν μάθει να γαμάνε μόνο με το ψέμα. Είμαστε 10 κλάσεις ανώτεροι γιατί φοράμε παντελόνια. Δεν πουλάμε την ψυχή μας και δεν φοράμε φουστάνια για να γαμήσουμε το μουνί.