Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.242
Πόντοι
2.356
Αφού δεν σου σηκώνεται πλέον στα μπουρδέλα. Και είσαι και φλωράκος αγαπούλης. Γιατί δεν τα λες όλα λαμόγιο;

Ναι, πώς να μου σηκωθεί όταν η διαδικασία δεν είναι όπως όταν ήμουν στα 18... λογικό. Σαρανταρίζουμε Πικεράκο.
Εσύ μπορεί να έχεις και ζωωδη ένστικτα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πικερ εισαι και ελλειματικος ως αντρας
και ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΦΟΥ ΓΑΜΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.

συνολικα στην κλιμακα του ανδρισμου εισαι πολυυυυυυ κατω εισαι το αντιπροτυπο και βγηκες να κανεις κυρηγμα ως προτυπο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.242
Πόντοι
2.356
Εσύ Πίκερ καυλώνεις όταν σε φτυνουν στα μπουρδελα. Εγώ όχι. Γουσταρω long sessions και οχι ξεπέτες και πίπες μονο και μη πιανεις εδω και μη πιανεις εκει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
δεν παει ετσι
και 1 φορα να γαμηθεις πουστης εισαι.

Το κωλοδάχτυλο από γυναίκα δεν ισοδυναμεί με γαμήσι. ΒΛΑΚΑ, ΣΤΟΚΕ.  :uglystupid:

Εσύ όταν βάζεις κωλοδάχτυλο σε γυναίκα το πιάνεις σαν να τη γάμησες; ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑ.  :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
...αλλα ο πικερ πιστευει ότι εμεις που γαμαμε διπλα και τριπλα από αυτόν, θα σταματήσουμε να γαμαμε στα 55 και αυτος θα συνεχισει μεχρι τα 110 και θα μας περασει σε αριθμο γαμησιων

χαχαχααχα

εχει χιουμορ ο ΠΟΥΣΤΗΣ (κυριολεκτικα και μεταφορικα ΠΟΥΣΤΗΣ)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.242
Πόντοι
2.356
...αλλα ο πικερ πιστευει ότι εμεις που γαμαμε διπλα και τριπλα από αυτόν, θα σταματήσουμε να γαμαμε στα 55 και αυτος θα συνεχισει μεχρι τα 110 και θα μας περασει σε αριθμο γαμησιων

χαχαχααχα

εχει χιουμορ ο ΠΟΥΣΤΗΣ (κυριολεκτικα και μεταφορικα ΠΟΥΣΤΗΣ)

Το αν  είναι είναι πούστης κυριολεκτικά δεν θα με ενοχλούσε. Κάθε άλλο. Απλά όταν κάποιος παιδιαρίζει υπερασπιζόμενος μια "ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ" κάτι παθαίνω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το κωλοδάχτυλο από γυναίκα δεν ισοδυναμεί με γαμήσι. ΒΛΑΚΑ, ΣΤΟΚΕ.

Εσύ όταν βάζεις κωλοδάχτυλο σε γυναίκα το πιάνεις σαν να τη γάμησες; ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑ.  :uglystupid:  :jerking:
όχι πουστρακο
όταν βαζεις οτιδήποτε στον κωλο σου ειτε δακτυλο ειτε αγγουρακι αφου χρησιμοποιείς τον κωλο σου σεξουαλικα ΠΟΥΣΤΗΣ λεγεσαι.

δεν θα αλλαξεις τα λεξικα γιατι δεν σου αρεσει η λεξη πουστης.

πουστης είναι ο πισωκινητος ο κωλογαμημενος, ε

εσυ όταν βλέπεις έναν να ΓΑΜΑΕΙ τον κωλο του με δονητή δεν τον λες πουστη??
πως τον λες παιχνιδιαρη???
χαχαχαχα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Ούτε στο όνειρό σου δεν κάνεις τα 210 γαμήσια που κάνω εγώ το χρόνο με ΔΕΚΑΔΕΣ γυναίκες. ΜΑΛΑΚΑ.  :jerking:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.242
Πόντοι
2.356
Ούτε στο όνειρό σου δεν κάνεις τα 210 γαμήσια που κάνω εγώ το χρόνο με ΔΕΚΑΔΕΣ γυναίκες. ΜΑΛΑΚΑ.  :jerking:

Πίκερ ξοδεύει κοντα στα 4200 χιλιάδeς ευρω στα μπουρδελα. Είναι power... Μιλάμε επενδυτης όχι αστεία

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αυτόν ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ πικερ , ΠΟΥΣΤΗ το λεει ΟΛΟΣ ο κοσμος.
και δεν ξερουμε αν του μπει γυναικειο δακτυλο ή δονηταρι.

ΑΡΚΕΙ που δουλευει την σουφριτσα του ο ΠΟΥΣΤΗΣ

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 21

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι 2 στους 3 άντρες έχουν δοκιμάσει κωλοδάχτυλο από γυναίκα σύμφωνα με τις έρευνες.

ΟΛΟΙ τους για τον μαλάκα nik1410 είναι πούστηδες. Τι να συζητήσεις μετά;  :uglystupid:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λέγε ρε γελοίο υποκείμενο. Είναι πούστηδες οι 2 στους 3 άντρες, εφόσον δηλώνουν ότι έχουν δεχτεί δάχτυλο από γυναίκα;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οι 2 στους 3 άντρες έχουν δοκιμάσει κωλοδάχτυλο από γυναίκα σύμφωνα με τις έρευνες.

ΟΛΟΙ τους για τον μαλάκα nik1410 είναι πούστηδες. Τι να συζητήσεις μετά;  :uglystupid:

ξευτιλισμενοι τρυπιοι σαν εσενα ειναι σαπιοκωλακια

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επίσης για πες μας ρε ΨΕΥΤΗ. Ποια πουτάνα είπε ότι μου έχει βάλει δάχτυλο;;; Γιατί σε βλέπω να το λες και να το ξαναλές.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΦΟΥΛ στα παράσημα ο πικερ...
Ούτε στο όνειρό σου δεν κάνεις τα 210 γαμήσια που κάνω εγώ το χρόνο με ΔΕΚΑΔΕΣ γυναίκες. ΜΑΛΑΚΑ.  :jerking:
ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ την πρωτη χρονια που εγραφα εδώ με μπαναρανε σε 6 μηνες.
και ειχα 30 κριτικες με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ

αν γαμαμε περιπου 60 διαφορετικες ή 30 το χρονο ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙΣ.

σε αριθμο γαμησιων

σε χρονο γαμησιων

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ

εισαι το αντιπροτυπο και βγαινεις να κυρηξεις νομο ΑΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗΣ απο τις γκομενες.

για να γινουν και αλλοι αντρες σαν τα μουτρα σου ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ και ΜΑΛΑΚΕΣ οπως εχεις ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ οτι γαμιεσαι απο τον κωλο = ΠΟΥΣΤΗΣ, μεχρι τα 27 βαρουσες μονο μαλακια = ΜΑΛΑΚΑΣ.
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: και ενώ σου αρεσει το δακτυλακι στο κωλαρακι σου γελοιε αντι να μας ευχαριστεισεις καθεσαι και βριζεις που σου ευχομαστε κωλοδακτυλα  :birdman: :birdman: :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ναι, πώς να μου σηκωθεί όταν η διαδικασία δεν είναι όπως όταν ήμουν στα 18... λογικό. Σαρανταρίζουμε Πικεράκο.
Εσύ μπορεί να έχεις και ζωωδη ένστικτα

Άρα καλά το κατάλαβα. Εγώ, ναι, έχω ζωώδη ένστικτα. Είμαι φαλλοκράτης, μισογύνης και δυνητικός βιαστής.  :)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.242
Πόντοι
2.356
Θεωρώ αστείο τον ισχυρισμό της αγιοιποίησης των  μπουρδέλων απο Picker, αλλά αυτό με τα δάχτυλα είναι βλακεία. Το ότι θα σου χωσουν δαχτυλα κλπ αυτό δεν σημαινει απολύτως τίποτα. Αλλά και να είναι ένα γούστο που ποσώς μας ενδιαφέρει! Καλά κάνεις κάπποιος αν το γουσταρει

Ωστόσο θεωρώ πλήρως ανωριμο τον Picker. Ετερον εκατέρον.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Άρα καλά το κατάλαβα. Εγώ, ναι, έχω ζωώδη ένστικτα. Είμαι φαλλοκράτης, μισογύνης και δυνητικός βιαστής:)

να πουμε στις γκομενες να προσεχουν τα δακτυλα τους
κυκλοφορει ενας ΤΡΥΠΙΟΣ που μπορει να τα χωσει στον σαπιο κωλο του

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Λέγε ρε γελοίο υποκείμενο. Είναι πούστηδες οι 2 στους 3 άντρες, εφόσον δηλώνουν ότι έχουν δεχτεί δάχτυλο από γυναίκα;
στην μυκονο εγινε η ερευνα ή στην πλατεια του γκαζιού??

και ναι και 100 στους 100 να γαμιουνται απο τον  κωλο ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ λεγονται διαβασε ξανα την ετυμολογια της λεξης ΠΟΥΣΤΗΣ

[URL unfurl="true"]https://el.wiktionary.org/wiki/πούστης[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom