Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Τύπε είσαι άκυρος. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει, δεν φταίω. Εγώ με άντρα δεν έχω κάνει ούτε "πουτσομαχία" για πλάκα, που κάνουν πολύ άνετα μερικοί. Αλλά έχω τόσο χαλαρά ήθη που θα καθόμουν να με γαμήσουνε αν βρισκόμουν στην ανάγκη.Όπως έχω τόσο χαλαρά ήθη που δεν θα με πείραζε καθόλου αν η μάνα μου ή η κόρη μου ήταν πουτάνα. Τόσο απλά.

Λετε να γαμιεται ο Πικερ? εχει καποιος αμφιβολία οτι τον τρωει? :gay: :gay: :gay:

Νομιζω πως δεν εχει καμια σημασια αν του βαζουν δακτυλο οι πουτανες.....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Δεν ξέρω φίλε, το σκέφτομαι πάλι να επαναφέρω το διαχωρισμό μεταξύ νεανικής και ώριμης συχνότητας στο νόμο μπας και καταφέρω να σώσω τον κώλο μου.

Ο κωλος του Πικερ σε κίνδυνο.....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κολωνού 11 όροφος: Χριστίνα και Βίκα. Ωραίες κοπέλες και οι δύο αν και τους λείπει το sex appeal. Σήμερα πήρα για δεύτερη φορά τη Βίκα. Δεν μπορεί να γίνει στανταράκι γιατί έχει απεριποίητα πόδια. Όμως με καυλώνει η αίσθηση ερασιτεχνισμού και δυσαρέσκειας γι' αυτό που κάνει. Τη βίασα τρυφερά λέγοντάς της γλυκόλογα χωρίς να την αφήσω να μου πάρει πίπα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Picker δεχεσαι τον χαραχτηρισμο ΤΡΥΠΙΟΣ?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κι ο δικός σου κώλος τρύπιος είναι. Συν ότι είσαι μαλάκας.  :jerking:
με τον κωλο μου δεν ασχοληθηκα ποτε
εσυ γιατι δεν δεχεσαι τον χαραχτηρισμο του τρυπιου?
αφου εχεις παραδεχτει οτι σε τρυπουσαν την κωλοτρυπιδα οι πουτανες
ξεφτιλισμενε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
με τον κωλο μου δεν ασχοληθηκα ποτε
εσυ γιατι δεν δεχεσαι τον χαραχτηρισμο του τρυπιου?
αφου εχεις παραδεχτει οτι σε τρυπουσαν την κωλοτρυπιδα οι πουτανες
ξεφτιλισμενε

10 κωλοδάχτυλα με πρωτοβουλία της γκόμενας σε χιλιάδες γαμήσια που έχω ρίξει. Οι κουράδες που χέζεις σου ανοίγουν τον κώλο πιο πολύ. Εσύ από πότε έχεις να γαμήσεις; Ξεφτιλισμένε μαλάκα.  :jerking:

Επισκέπτης
νουμερο εγω

πισωγλεντης στραπονακιας πουστης εσυ

να τα λεμε ολα οχι μονο τα μισα και οτι δεν μας συμφερει γαργαρες
εισαι απο τους λιγους επικινδυνους στο σαιτ. Αν ειχα αρσενικο σκυλο δε θα σε αφηνα μονο μαζι του

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
10 κωλοδάχτυλα με πρωτοβουλία της γκόμενας σε χιλιάδες γαμήσια που έχω ρίξει. Οι κουράδες που χέζεις σου ανοίγουν τον κώλο πιο πολύ. Εσύ από πότε έχεις να γαμήσεις; Ξεφτιλισμένε μαλάκα.  :jerking:
δεν παει ετσι
και 1 φορα να γαμηθεις πουστης εισαι.
τα αλλα που ποσταρεις ξανα απο κατω τα απαντησαμε.
ναι την βγαζει με μαλακια γιατι στην μεση ανατολη και στην αφρικη ΔΕΝ εχει γκομενα ουτε μοντελα φυσικα.
και εγω ναι θα θελα περισσοτερα λεφτα για να γαμαω με περισσοτερη ποικιλια πιο συχνα.
το καθε μερα την ιδια γκομενα και 1-2 φορες καμμια πουτανα ΔΕΝ με χορταινει γιατι ειμαι ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ απο σενα που 4 πενταλεπτα την εβδομαδα σε ικανοποιουν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.585
Πόντοι
2.356
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Εκδοχή Α: Να τρολλάρεις
Εκδοχή Β: Να είσαι 15 - 25 ετών
Εκδοχή Γ: Να έχεις φάει φόλες από σχέσεις

Κάτι άλλο δεν μπορώ να πω.

ΥΓ. Είμαι πελάτης κοντά στα 15 χρόνια στα μπορντέλα και στο πληρωμένο έρωτα. Μια μαλακία πολυτελείας είναι από ένα σημείο και μετά.
Σταθμός όχι προορισμός. Όλα τ άλλα είναι να χαμε να λέγαμε να χαμε να πούμε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
το καθε μερα την ιδια γκομενα και 1-2 φορες καμμια πουτανα ΔΕΝ με χορταινει γιατι ειμαι ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ απο σενα που 4 πενταλεπτα την εβδομαδα σε ικανοποιουν.

Τα γαμήσια που ρίχνεις "κάθε μέρα" είναι μόνο στη φαντασία σου. Γαμάς πάντα το ίδιο μουνί, γαμώ 4 μουνιά ΚΑΘΕ εβδομάδα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΥΓ. Είμαι πελάτης κοντά στα 15 χρόνια στα μπορντέλα και στο πληρωμένο έρωτα. Μια μαλακία πολυτελείας είναι από ένα σημείο και μετά.
Σταθμός όχι προορισμός. Όλα τ άλλα είναι να χαμε να λέγαμε να χαμε να πούμε.

Αφού δεν σου σηκώνεται πλέον στα μπουρδέλα. Και είσαι και φλωράκος αγαπούλης. Γιατί δεν τα λες όλα λαμόγιο;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τα γαμήσια που ρίχνεις "κάθε μέρα" είναι μόνο στη φαντασία σου. Γαμάς πάντα το ίδιο μουνί, γαμώ 4 μουνιά ΚΑΘΕ εβδομάδα.
όχι μαλακα και πουστη.
γαμαμε από 30 διαφορετικες πουτανες τον χρονο.
απλα τις 150 μερες που εσυ μενεις αγαμητος εγω γαμαω.
και επισης γαμαω 4πλασιο χρονο συνολικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom