Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ας δούμε λοιπόν τον ισχυρισμό του τραβελάκια. Επειδή - λέει - η λέξη πούστης σημαίνει στα τούρκικα "κώλος", τότε όποιος άντρας έχει δεχτεί έστω και μία φορά κωλοδάχτυλο από γυναίκα είναι πούστης.

Να μας πει ο ανώμαλος τραβελάκιας αν ξέρει από πού προέρχεται η λέξη "αυνανισμός". Από τον Αυνάν προέρχεται. Ο Αυνάν δεν μαλακιζόταν αλλά τραβιόταν στο τέλος της συνουσίας και έχυνε έξω για να μην πιάσει η γυναίκα του παιδί. Ο όρος "αυνανισμός" όμως στη σημερινή εποχή δεν έχει καμία σχέση με τη μέθοδο αντισύλληψης που εφάρμοζε ο Αυνάν. Σημαίνει την αυτοϊκανοποίηση. Να μας πει λοιπόν ο τραβελάκιας αν θεωρεί όλους αυτούς που τραβιούνται και χύνουν έξω μαλάκες.
όχι εξυπνακια.
δεν είναι ετσι.
μαλακας είναι ελληνικη λεξη είναι αυτος που μαλαζει κανει μασαζ στην πουτσα του. πχ αντι να γαμαει.
αυνανιστης είναι αυτος που απλα τραβιέται και χυνει εξω από γυναικα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ.

ταυτιζονται εν μερει λοιπον στο ότι χυνουν απεξω.

εγω προσωπικα χυνω μεσα ειτε στο μουνι ειτε στον κωλο ειτε στο στομα, αυνανιστης δεν είμαι.
επισης δεν μαλαζω την πουτσα μου και να καυλωνω μονος μου βαζω γυναικες να μου παρουν πιπα η καυλωνω ετσι κι αλλιως και γαμαω.

οποτε εγω που είμαι ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ δεν είμαι ουτε μαλακας ουτε αυνανιστης.
ο ακαποεηρα πχ που δεν εχει γκομενα εχει που δουλευει είναι ΜΑΛΑΚΑΣ  :jerking: και ΑΥΝΑΝΙΝΣΤΗΣ  :wanker:.
και εσυ ΠΙΚΕΡ εισαι και ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ και ΠΟΥΣΤΗΣ καθοτι γαμιεσαι (προσεξε την παθητικη φωνη σημαντικο) και από το κωλο (=πουστ, στα περσικα) ετσι ακριβως: :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
αυνανιστης είναι αυτος που απλα τραβιέται και χυνει εξω από γυναικα.

Αυτός λοιπόν που τραβιέται και χύνει έξω από τη γυναίκα είναι αυνανιστής. Τα συμπεράσματα δικά σας για το γελοίο άτομο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτός λοιπόν που τραβιέται και χύνει έξω από τη γυναίκα είναι αυνανιστής. Τα συμπεράσματα δικά σας για το γελοίο άτομο.
αν δεν σου αρεσει ο ορισμος του αυνανιστη ξαναδιαβασε την ιστορια του αυναν να μας πεις τι ακριβως εκανε ο περιβοητος αυναν.

μονο ως συνωνυμη και μεταφορικα μπορεις να πεις ότι οι αυνανιστες είναι μαλακες.

το αναποδο ισχυει οι μαλακες αφου τελειωνουν εκτος είναι αυνανιστες.

όπως εσυ ΑΑΑΑΝ όπως λες κανεις σεξ με γυναικες σου γαμανε τον κωλο
τοτε εισαι ετεροφυλόφιλος ΠΟΥΣΤΗΣ.

αν σου γαμουσαν τον κωλο αντρες τοτε θα ησουν ομοφυλόφιλος ΠΟΥΣΤΗΣ. (το συνηθισμενο για έναν πουστη, και για αυτό λεμε ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ τον κάθε ομοφυλοφιλο , πουστη)

εγω προσωπικα πιστευω εισαι και μεταφορικα πουστης δηλαδή ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ με αυτά ππυ δηλωσες για γερους και αραπαδες ότι γουστάρεις, αλλα δεν εχω αποδειξεις ότι οντως το εκανες παρα μονο την μαρτυρια σου, ενώ για το ότι εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ εχει επαληθευτεί και από ιεροδουλο.

Επισκέπτης
επισης και εδώ δεν καταλαβαίνω το ζορι σου?
απορριπτει τις μετριες οποτε είναι μοντελακιας.
και επειδη στην αφρικη και στην ασια που δουλευει δεν εχει μοντελες αναγκαστικα μαλακιζεται.
ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ λοιπον συμφωνα με το ορισμο και την ετυμολογια της λεξης οπως εσυ εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ αφου γαμησες με χαρα τον κωλο σου
Γιατι απαντας εχοντας σβησει τα λογια του; Αυτη δεν ειναι μια πουστικη πραξη δειλιας;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γιατι απαντας εχοντας σβησει τα λογια του; Αυτη δεν ειναι μια πουστικη πραξη δειλιας;
δεν εχω σβησει τα λογια του,

κανω παραθεση.
και επειδή εχει και αυτος παραθεση δεν τα εμφανιζει.

ΠΟΥΣΤΗ, κυριολεκτικα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
πικερ σου ευχομαι να μην μεινεις μονο στα 10  :birdman: μια και το ευχαριστιεσαι πουστη  :birdman:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.458
Πόντοι
6.056
τους γλενταει ο πικερ τους σερβιετοκουβαλητες... :headbang2:

Επισκέπτης

Πικερ πετα του προσφατη φωτογραφια με τον τριχωτο κωλο σου να τον τελειωσεις....

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ένας ανώμαλος τραβελάκιας λέει ότι όποιος άντρας έχει δεχτεί έστω και μία φορά κωλοδάχτυλο από γυναίκα είναι πούστης.

η λεξη πουστης σε ενοχλει
τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι εισα ΤΡΥΠΙΟΣ???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να μην τον ενοχλεί, να το παραδεχτει, αυτος είναι κυριολεκτικα ο πικερ, ενας ΠΟΥΣΤΗΣ.
και εσυ ακαποεηρα μην ντρεπεσαι εδώ πες ευθεως ναι εχεις καιρο να γαμησεις οποτε εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ αφου μαλακιζεσαι και χυνεις εξω ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ.
ο καθενας να παραδεχεται αυτό που είναι χωρις ντροπες και υποκρισιες - πουστιες

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Πικερ κάνα γκομενακι βρηκες?
τυπε ο πικερ γαμησε πρωτη φορα στα 28 και ειναι 40. Γκομενα ποτε δεν ειχε γιατι δεν μπορει να γαμησει πανω απο 5 λεπτα.... Λες να μπορεί να βρει γκομενα;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τυπε ο πικερ γαμησε πρωτη φορα στα 28 και ειναι 40. Γκομενα ποτε δεν ειχε γιατι δεν μπορει να γαμησει πανω απο 5 λεπτα.... Λες να μπορεί να βρει γκομενα;

εγινε πισωγλεντης γιατι ηταν αγαμητος μεχρι τα 28
η εμεινε αγαμητος μεχρι τα 28 επειδη ηταν πισωγλεντης?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
εγινε πισωγλεντης γιατι ηταν αγαμητος μεχρι τα 28
η εμεινε αγαμητος μεχρι τα 28 επειδη ηταν πισωγλεντης?

Τυπε μεχρι τα 28 βαραγε μαλακια, μετά γάμησε σε πουτάνα αλλά η ζημιά είχε γίνει...

Από το δακτυλακι πέρασε σε άλλα εργαλεία.

Όλοι θυμόμαστε που έλεγε πως δίνει τον κώλο του για 5.000 ευρώ.  :gay: :gay: :gay: 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΖΟΥΜΕ ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΙΩΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.

Picker  :rockon:

Ο Πικερ ειχε απο παλιά ομοφυλοφιλικές τάσεις... αγαπαει νταβαδες και αλλοδαπους  :vomit: :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom