Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τα γελοία υποκείμενα που λένε πως είμαι πούστης επειδή έχει μπει γυναικείο δαχτυλάκι στον κώλο μου 10 φορές στα 40 μου χρόνια πρέπει να πάνε σε ψυχίατρο. Έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα στο μυαλό τους.  :uglystupid:

κανα δακτυλο εφαγες τωρσ που ελειπες?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οκ απλα να ξερεις δε θα μας φτασεις ποτε.
τι ακριβως να φτασει ρε κωλογαμημενε?
ο ανθρωπος εχει γκομενα γαμαει κάθε μερα 10 λεπτα και εσεις γαματε μερα παρα μερα 5 λεπτα.
για τα χρονια που χανετε ετσι πρεπει να σταματησει πρωτα να γαμαει και εσεις να συνεχισετε μεχρι τα 102 αν ζειτε και αν σας σηκώνεται σε κεινη την ηλικια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
[size=70pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ.[/size]  :heavymetalbig:
εσυ πονας κάθε φορα που γαμας το κωλο σου με το δακτυλο της πουτανας.

εμαθες τουλάχιστον ότι ΠΟΥΣΤΗΣ σημαινει αυτος που σεζουαλιζεται από τον κωλο του ή ακομα νομιζεις ότι η λεξη αναφέρεται μονο στους ομοφυλοφιλους? (που και από αυτό εισαι αλλα δεν εχουμε αποδειξεις περα από καποια λογάκια που σου ξεφυγαν)

Συνημμένα

• a.png
    a.png
    90,9 KB · Εμφανίσεις: 38
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
κωλοδακτυλο βαζετε ναι ή όχι?
είναι αυτή η πουστικη συμπεριφορά υπερηφανη?

Συνημμένα

• a.png
    a.png
    90,9 KB · Εμφανίσεις: 53

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
απο χτες το μονο που ακουγεται στο  σαη ειναι ο κλαυθμος και ο βρυγμος των οδοντων των λαμογιων χυλοπιτακηδων
εξαφανισμενοι ολοι σαν τα ποντικια, τρεμουν την οργη του πικερ που επεστρεψε για να τους δικασει

οταν ξεμενει απο λεφτα ο πικης του χωνεις κανα κωλοδακτυλο η τον αφηνεις αχυστο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κώστα Λαδάκη η ζωή μου κινείται πάντα γύρω από το στόχο μου που είναι 208-210 τελειωμένα γαμήσια το χρόνο. Από τη στιγμή που μπορώ και εκπληρώνω το στόχο μου περνάω καλά. Δεν με νοιάζει να κάνω διακοπές ή να διασκεδάζω, μόνο να γαμώ και να χύνω 4 φορές την εβδομάδα. Και αυτό κάνω.
γιατι μονο 4?
δεν αισθανεσαι πολυ πισω σε σχεση με τους αρκετους που γαμαμε 5-6-7-8 φορες την εβδομαδα  ή 2-3-4 σε μια μερα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ωχ ωχ μοιραζει πολύ πονο ο πικερ, κοντευει να σπασει το χερι της κοπελας

Συνημμένα

• a.png
    a.png
    90,9 KB · Εμφανίσεις: 38

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
γιατι μονο 4?
δεν αισθανεσαι πολυ πισω σε σχεση με τους αρκετους που γαμαμε 5-6-7-8 φορες την εβδομαδα  ή 2-3-4 σε μια μερα?

ο πικερ για να χυσει πρεπει να του ανοιγουν τον κωλο
μεχρι 4 φορες την βδομαδα αντεχει η σουφρα του
μετα χεζεται επανω του

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιοσύνη και καμία προστασία πλέον εδώ μέσα, έκανα αυτό που έπρεπε και απευθύνθηκα στην αστυνομία. Το θέμα αυτό πλέον παρακολουθείται από συγκεκριμένο τμήμα και από συγκεκριμένο αξιωματικό της αστυνομίας. Έχουν ήδη καταγραφεί συγκεκριμένες IP από αυτούς που απειλούν και κάθε νέα απειλή απλά θα επιβαρύνει τη θέση τους.

Μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Απλά δεν θα ασχοληθώ εγώ πλέον μαζί σας.  :hi:

Νομιζω πως πας και παλι για την κουπα του MR MALAKAS  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιοσύνη και καμία προστασία πλέον εδώ μέσα, έκανα αυτό που έπρεπε και απευθύνθηκα στην αστυνομία. Το θέμα αυτό πλέον παρακολουθείται από συγκεκριμένο τμήμα και από συγκεκριμένο αξιωματικό της αστυνομίας. Έχουν ήδη καταγραφεί συγκεκριμένες IP από αυτούς που απειλούν και κάθε νέα απειλή απλά θα επιβαρύνει τη θέση τους.

Μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Απλά δεν θα ασχοληθώ εγώ πλέον μαζί σας.  :hi:
εσυ απείλησες βριζοντας μανες. και απειλοντας συζυγους.
για σενα εκκρεμουν βαρυτερες κατηγοριες.

εμεις ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.

απλα διαπιστωνουμε ότι εισαι πουστης γιατι αυτό ακριβως που ομολογησες ότι γαμας τον κωλο σου αυτό σημαινει

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Μήπως κατάλαβε κανείς γιατί έγινα muted την τελευταία φορά; Να θυμίσω το post για το οποίο έγινα muted.

Οι διαχειριστές δεν πρέπει να σε λαμβάνουν υπόψη, αφου είσαι ελαττωματικός άνδρας καμιά γυναίκα δεν κινδυνεύει από εσένα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Χθες το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Περδίκκα 3 αριστερά: Μαίρη (πρώην Άννα και Λίζα) από Ιάσωνος 1γ. Αγάπη μου σε λατρεύω.  :smitten:
Σάββατο μεσημέρι στο Μετάξι:
- Κολωνού 45 δεξιά: Ντάνα. Λίγο παχουλή αλλά απίστευτα περιποιημένη και σέξι κοπέλα. Τη λατρεύω.  :smitten:

Όλα τα παντρεμένα λαμόγια γαμάμε αυτές τις δυο πουτάνες!

Προσφέρουμε πονο στον Πικερ γαμώντας τις πουτάνες που λατρεύει!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μήπως κατάλαβε κανείς γιατί έγινα muted την τελευταία φορά; Να θυμίσω το post για το οποίο έγινα muted.
εξυβριση και απειλη κατά της συζυγου, να λες ευχαριστω που δεν σου εκανε μηνυση ο στεκας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν θα ανοίξω κανένα διάλογο με τα γελοία υποκείμενα που θέλουν να κλέψουν λίγη από τη δόξα του νόμου του Picker. Το ποιος απείλησε ποιον το ξέρουν πολύ καλά. Το να πω εγώ ότι θα σου γαμήσω τη γυναίκα δεν αποτελεί κανένα αδίκημα. Το να πεις εσύ ότι θα με βρουν σε καμία χαράδρα είναι ικανό από μόνο του να σε στείλει φυλακή. Ας προσέχουν λίγο παραπάνω τι γράφουν στο εξής.
ποιος σου ειπε ότι θα σε στειλει σε χαραδρα καημενε πουστρακο?

επισης το να λες ότι θα γαμησεις την γυναικα καποιου ή την μανα καποιου είναι εξιβρυση και προσβολή δεν στα ειπε καλα ο αστυνομικος, ρωτα κανα δικηγορο καλυτερα.

(ποινικο αδίκημα δεν είναι, είναι αδικοπραξια και σου κανει αγωγη για χρηματικη αποζημειωση συγκεκριμένα)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Όλα τα παντρεμένα λαμόγια γαμάμε αυτές τις δυο πουτάνες!

Προσφέρουμε πονο στον Πικερ γαμώντας τις πουτάνες που λατρεύει!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Θα παω να χυσω τις πατουσες τους που γλυφει ο πικερ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν θα ανοίξω κανένα διάλογο με τα γελοία υποκείμενα που θέλουν να κλέψουν λίγη από τη δόξα του νόμου του Picker. Το ποιος απείλησε ποιον το ξέρουν πολύ καλά. Το να πω εγώ ότι θα σου γαμήσω τη γυναίκα δεν αποτελεί κανένα αδίκημα. Το να πεις εσύ ότι θα με βρουν σε καμία χαράδρα είναι ικανό από μόνο του να σε στείλει φυλακή. Ας προσέχουν λίγο παραπάνω τι γράφουν στο εξής.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
καλως ηρθες πικερ... :dancing:

μη μπεις σε διαλογο με τα σαπακια
μελανιασε τους στις αναφορες σε καθε βρισια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι και?
και για τα πρωταθλήματα του αρη στο μπάσκετ παραπονιεμαι που δεν τα εχει η παοκαρα μου,
δεν θα γινομουν αρης ποτέ.
ουτε κωλογαμημενος-πουστης-δακτυλιασμενος πικερ θα γινομουν.  :birdman:

σαφως και θα ηθελα 300 ευρω την ημερα αντι για 30, οποτε να γαμαω πιο ανετα πουτανες οποτε θελω ποικιλια και να μην σκέφτομαι καθολου το οικονομικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom