Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχει πολλους γκευ το σαιτ. Αηδιασε η γυναικα.

Επισκέπτης
Στεκα φετος να παρει κυπελο και η ομαδα που θα ερθει πρωτη σε ψηφους. Πικεριστες vs παντρεμενα λαμογια vs περαστικοι vs ....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στεκα φετος να παρει κυπελο και η ομαδα που θα ερθει πρωτη σε ψηφους. Πικεριστες vs παντρεμενα λαμογια vs περαστικοι vs ....

Το αθλημα δεν ειναι ομαδικο Peter. Την κουπα ενας θα την παρει, οπως ο Βανακιας περυσι!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Με τους πικεριστες αηδίασε.... Την επεσε στον Πικερ καταλαβε πως ειναι  :gay: :gay: :gay: και την εκανε....

το ψιλιαστηκε οταν της ζητησε να βαλει και τριτο δακτυλο στην σαπια κωλοτρυπιδα του

Επισκέπτης
Με τους πικεριστες αηδίασε.... Την επεσε στον Πικερ καταλαβε πως ειναι  :gay: :gay: :gay: και την εκανε....
Μονο με εμενα τον πικερ και τον Ανεστη, τον προδομενο φιλο του Αγιου, επικοινωνει πλεον.

Το αθλημα δεν ειναι ομαδικο Peter. Την κουπα ενας θα την παρει, οπως ο Βανακιας περυσι!
Φτιαξε και ομαδες ρε μαλακα να γινει τζερτζελο. Καθε χρονο τα ιδια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Μονο με εμενα τον πικερ και τον Ανεστη, τον προδομενο φιλο του Αγιου, επικοινωνει πλεον.

Θέλω κι εγώ να μου δώσεις από αυτό που πίνεις και σε κάνει να νομίζεις ότι επικοινωνείς με ανύπαρκτα πρόσωπα. Θέλω να επικοινωνήσω με τον Κόναν τον Βάρβαρο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μήπως κατάλαβε κανείς γιατί έγινα muted την τελευταία φορά; Να θυμίσω το post για το οποίο έγινα muted.

Ο Packer πολύ καλά σου τα είπε. Stekas72 τη γυναίκα σου θα τη γαμάμε κι εσύ θα τρως πούτσα στη φυλακή. Συνέχισε έτσι.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω λοιπόν μια ερώτηση προς τους moderators. Με ποιο σκεπτικό τιμωρείται κάποιος που λέει ότι θα γαμήσει τη γυναίκα κάποιου άλλου, όταν όλο το φόρουμ ξεχειλίζει από δηλώσεις για γαμήσια με παντρεμένες;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και επίσης με ποιο σκεπτικό αφήνεται ελεύθερος να εκστομίζει απειλές κατά της ζωής μου κάποιος που λέει συνεχώς ότι αν τον δώσω στη γυναίκα του θα μου σπάσει τα κόκαλα και θα με βρουν πεταμένο σε κάποια χαράδρα;

Είναι ή δεν είναι ποινικό αδίκημα αυτό;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιοσύνη και καμία προστασία πλέον εδώ μέσα, έκανα αυτό που έπρεπε και απευθύνθηκα στην αστυνομία. Το θέμα αυτό πλέον παρακολουθείται από συγκεκριμένο τμήμα και από συγκεκριμένο αξιωματικό της αστυνομίας. Έχουν ήδη καταγραφεί συγκεκριμένες IP από αυτούς που απειλούν και κάθε νέα απειλή απλά θα επιβαρύνει τη θέση τους.
ηρθες για να τους δικασεις
ξεροχυνω

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιοσύνη και καμία προστασία πλέον εδώ μέσα, έκανα αυτό που έπρεπε και απευθύνθηκα στην αστυνομία. Το θέμα αυτό πλέον παρακολουθείται από συγκεκριμένο τμήμα και από συγκεκριμένο αξιωματικό της αστυνομίας. Έχουν ήδη καταγραφεί συγκεκριμένες IP από αυτούς που απειλούν και κάθε νέα απειλή απλά θα επιβαρύνει τη θέση τους.

Μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Απλά δεν θα ασχοληθώ εγώ πλέον μαζί σας.  :hi:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Απλά δεν θα ασχοληθώ εγώ πλέον μαζί σας.  :hi:

σπασε ρε τρυπιε που θσ πουλησεις παλι τρελιτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom