Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί μας μισούν;

Nik1410 = bourdeliotis... (no comments)

δεν παραπονιεμαι για την δουλεια μου μια χαρα ευκολη δουλεια ειναι για τα λεφτα της. που δεν μπορω να εφαρμοσω τον νομο του πικερ παραπονιεμαι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χθες το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Περδίκκα 3 αριστερά: Μαίρη (πρώην Άννα και Λίζα) από Ιάσωνος 1γ. Αγάπη μου σε λατρεύω.  :smitten:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σάββατο μεσημέρι στο Μετάξι:
- Κολωνού 45 δεξιά: Ντάνα. Λίγο παχουλή αλλά απίστευτα περιποιημένη και σέξι κοπέλα. Τη λατρεύω.  :smitten:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα γελοία λαμόγια, οι σχεσάκηδες, ούτε στο όνειρό τους δεν φαντάζονται τον αριθμό των γαμησιών που εμείς κάνουμε και κυρίως την ποικιλία των γυναικών που εμείς γαμάμε με ελάχιστα χρήματα κάθε μήνα. Χωρίς κανένα ψέμα, χωρίς την παραμικρή υπεκφυγή. Γιατί εμείς φοράμε παντελόνια και όχι φουστάνια όπως αυτοί, που για να γαμήσουν άλλο μουνί κρύβονται από τις γκόμενες σαν τους κλέφτες.

Τα γελοία λαμόγια - πέρα από το ότι τρώνε όλο χυλόπιτες και δεν πολυγαμάνε - ντροπιάζουν το ανδρικό φύλο και τρέφουν τον ελεεινιδισμό κρύβοντας από τις γκόμενες την αλήθεια, άρα κανένας απολύτως οίκτος δεν τους αξίζει. Οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες δίνουμε τα λαμόγια στεγνά και γαμάμε τις γυναίκες τους σαν πουτάνες. Γελοία λαμόγια φερθείτε επιτέλους σαν άνδρες, αν θέλετε να γαμάτε και πουτάνες!

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.491
Πόντοι
2.886

Πικεράκο καλώς ήρθες !  :rockon: :rockon:

Ελπίζω να περνάς καλά.

Στη βραδινή βάρδια στο Κολωνού 30, εκεί
που παίζει η κασέτα πάνω " ελάτε και πάνω, πολύ καλό
σεξ " είναι μια νέα όμορφη ρωσόφωνη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη η ζωή μου κινείται πάντα γύρω από το στόχο μου που είναι 208-210 τελειωμένα γαμήσια το χρόνο. Από τη στιγμή που μπορώ και εκπληρώνω το στόχο μου περνάω καλά. Δεν με νοιάζει να κάνω διακοπές ή να διασκεδάζω, μόνο να γαμώ και να χύνω 4 φορές την εβδομάδα. Και αυτό κάνω.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.491
Πόντοι
2.886
Κώστα Λαδάκη η ζωή μου κινείται πάντα γύρω από το στόχο μου που είναι 208-210 τελειωμένα γαμήσια το χρόνο. Από τη στιγμή που μπορώ και εκπληρώνω το στόχο μου περνάω καλά. Δεν με νοιάζει να κάνω διακοπές ή να διασκεδάζω, μόνο να γαμώ και να χύνω 4 φορές την εβδομάδα. Και αυτό κάνω.

Εξάλλου η Αθήνα είναι τόπος διακοπών !
Γεμάτη τουρίστριες σε διαμ/τα από AirBnb

Παίρνεις το τραμ και πας στην παραλία ,
και μετά πας στα μπουρδελάκια και γαμάς !  :rockon: :rockon:

Μια χαρά είναι και η Αθήνα.
Στη Σαντορίνη πληρώνεις πολλά λεφτά και
δεν έχει μπουρδελάκια.
Μετά τις 2 ημέρες, αφού δεις τη θέα στη Σαντορίνη
νοσταλγείς τα μουνάκια στα μπου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη ο στόχος σου είναι μακροπρόθεσμος. Δεν πρέπει να σε νοιάζει αν ο κάθε τυχάρπαστος σου λέει π.χ. ότι γαμάει κάθε μέρα. Αυτός μπορεί του χρόνου να μη γαμάει καθόλου. Εσένα σε νοιάζει στο τέλος της ζωής σου να έχεις μέσο όρο για όλο τον σεξουαλικά ενεργό σου βίο τουλάχιστον 3 γαμήσια την εβδομάδα.

Τι σημαίνει αυτό; Ο μέσος όρος ζωής ενός σημερινού 40-άρη, με την αυξητική τάση που υπάρχει, θα είναι τουλάχιστον 85 χρόνια. Η ηλικία συναίνεσης για σεξ είναι τα 15. Αυτό που στοχεύεις εσύ είναι λοιπόν στα 85 σου να έχεις τουλάχιστον 11.000 τελειωμένα γαμήσια. Και με το ρυθμό που γαμάς το στόχο αυτό θα τον πετύχεις!

Ποιο γαμημένο τυχάρπαστο λαμόγιο θα έρθει τότε να σου τη βγει μοναχικέ μπουρδελιάρη, όταν εσύ στα 85 σου θα έχεις τουλάχιστον 11.000 γαμήσια και μάλιστα γαμώντας μέχρι το τέλος 20-άρες ως 40-άρες; Καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε;;;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Τα γελοία λαμόγια, οι σχεσάκηδες, ούτε στο όνειρό τους δεν φαντάζονται τον αριθμό των γαμησιών που εμείς κάνουμε και κυρίως την ποικιλία των γυναικών που εμείς γαμάμε με ελάχιστα χρήματα κάθε μήνα. Χωρίς κανένα ψέμα, χωρίς την παραμικρή υπεκφυγή. Γιατί εμείς φοράμε παντελόνια και όχι φουστάνια όπως αυτοί, που για να γαμήσουν άλλο μουνί κρύβονται από τις γκόμενες σαν τους κλέφτες.

Τα γελοία λαμόγια - πέρα από το ότι τρώνε όλο χυλόπιτες και δεν πολυγαμάνε - ντροπιάζουν το ανδρικό φύλο και τρέφουν τον ελεεινιδισμό κρύβοντας από τις γκόμενες την αλήθεια, άρα κανένας απολύτως οίκτος δεν τους αξίζει. Οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες δίνουμε τα λαμόγια στεγνά και γαμάμε τις γυναίκες τους σαν πουτάνες. Γελοία λαμόγια φερθείτε επιτέλους σαν άνδρες, αν θέλετε να γαμάτε και πουτάνες!
Αρχηγε τους κατατρωπωσα οσο απουσιαζες. Ετρεξαν να οχυρωθουν στο τσατ θρεντ αλλα σχηματισα την πικεροιακωβικη συμμαχια και το κατεκτησα. Δεν υπαρχει κανεις πια να σε αποσπα απο το εργο σου. Περιμενουμε το τραγουδι της μερας.

Καλό παιδί

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2018
Like
34
Πόντοι
0
Ποιο γαμημένο τυχάρπαστο λαμόγιο θα έρθει τότε να σου τη βγει μοναχικέ μπουρδελιάρη, όταν εσύ στα 85 σου θα έχεις τουλάχιστον 11.000 γαμήσια και μάλιστα γαμώντας μέχρι το τέλος 20-άρες ως 40-άρες; Καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε;;;
Γεια σου φίλε.Ξεκαθαρίζω οτι είμαι ανύμφευτος.Αλλά έχω σχέση.
Δεν τα είχα σκεφθεί όλα αυτά που αναλύεις.Σε διάβασα με προσοχή.
Όταν γαμάω,γαμάω για να περάσουμε καλά εγώ και η κοπέλα.Αν αρχίσω να προσέχω ποσότητα-αριθμούς-στατιστικές, θα χάσω την ποιότητα της ερωτικής πράξης.
Όταν γαμάω,δεν γαμάω για να υποσκελίσω τους άλλους ανθρώπους ούτε για να αισθανθώ ανώτερος από αυτούς όταν φθάσω 82 ετών.Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι,δεν τους βλέπω ανταγωνιστικά.

Επισκέπτης
Γεια σου φίλε.Ξεκαθαρίζω οτι είμαι ανύμφευτος.Αλλά έχω σχέση.
Δεν τα είχα σκεφθεί όλα αυτά που αναλύεις.Σε διάβασα με προσοχή.
Όταν γαμάω,γαμάω για να περάσουμε καλά εγώ και η κοπέλα.Αν αρχίσω να προσέχω ποσότητα-αριθμούς-στατιστικές, θα χάσω την ποιότητα της ερωτικής πράξης.
Όταν γαμάω,δεν γαμάω για να υποσκελίσω τους άλλους ανθρώπους ούτε για να αισθανθώ ανώτερος από αυτούς όταν φθάσω 82 ετών.Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι,δεν τους βλέπω ανταγωνιστικά.
οκ απλα να ξερεις δε θα μας φτασεις ποτε.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
απο χτες το μονο που ακουγεται στο  σαη ειναι ο κλαυθμος και ο βρυγμος των οδοντων των λαμογιων χυλοπιτακηδων
εξαφανισμενοι ολοι σαν τα ποντικια, τρεμουν την οργη του πικερ που επεστρεψε για να τους δικασει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom