Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αποκλείεται τύπε, ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου. Μόνο για τα λεφτά θα γαμιέμαι, για να μπορώ να γαμάω τα πουτανάκια μέρα παρά μέρα για πάντα. Έχω πολύ ωραίο κώλο πάντως, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ.
Τον χρηστη "ιπποτη69" τον γνωρίζεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αποκλείεται τύπε, ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου. Μόνο για τα λεφτά θα γαμιέμαι, για να μπορώ να γαμάω τα πουτανάκια μέρα παρά μέρα για πάντα. Έχω πολύ ωραίο κώλο πάντως, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ.
Πουστρα καταντησες ρε φιλε;Δικος σου ειναι ο κωλος ότι θελεις τον κανεις!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Συνημμένα

• fallconst.jpg
    fallconst.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
Τον χρηστη "ιπποτη69" τον γνωρίζεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο ιππότης γουστάρει να έχει εμπειρίες με άντρες, το λέει συνέχεια. Εγώ είμαι πόρνος, δεν θα το έκανα παρά μόνο για τα λεφτά. Δεν το γουστάρω πραγματικά αλλά μπορεί να το έκανα. Εδώ ο John Holmes και ο Peter North γαμιόντουσαν για τα λεφτά. Σιγά το πράμα!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ο ιππότης γουστάρει να έχει εμπειρίες με άντρες, το λέει συνέχεια. Εγώ είμαι πόρνος, δεν θα το έκανα παρά μόνο για τα λεφτά. Δεν το γουστάρω πραγματικά αλλά μπορεί να το έκανα. Εδώ ο John Holmes και ο Peter North γαμιόντουσαν για τα λεφτά. Σιγά το πράμα!
Πίκερ ο κώλος είναι σαν την οδοντόκρεμα.Αν βγει από το σωληνάριο ή στην περίπτωση του κώλου σου αν μπει το κρέας μέσα δεν υπάρχει γυρισμός...

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ούτε να πουστρέψει δεν μπορεί κανείς,αμέσως να πέσουν όλοι να τον φάνε. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Βλεπω ότι μπήκαμε σε μια διαπραγματευση.

Επισκέπτης
Πίκερ ο κώλος είναι σαν την οδοντόκρεμα.Αν βγει από το σωληνάριο ή στην περίπτωση του κώλου σου αν μπει το κρέας μέσα δεν υπάρχει γυρισμός...

Μαλακίες τύπε. Ο Peter North στα νιάτα του έπαιξε σε gay τσόντες και μετά έγινε ο νούμερο 1 straight πορνοστάρ. O Βowie και ο Jagger τον έπαιρναν κανονικά και μετά είχανε γκόμενες τις μεγαλύτερες μουνάρες. Ο Hugh Hefner έχει πει σε συνεντεύξεις του ότι έχει υπάρξει bisexual. Oι αρχαίοι Έλληνες πρώτα τον έπαιρναν και μετά γινόντουσαν άντρες. Οι Σπαρτιάτες πολεμιστές αλλαξοκωλιάζονταν για να έχουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Και και και... Τι να λέμε τώρα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Α δηλαδή αν το πράμα είναι 10ποντο θα καθόσουν ρε τύπε?

Εγώ οχι, αυτος λέει σιγά το πράμα. Τι σιγά το πράμα, εδώ μια κουράδα βγάζουμε λίγο πιο "γεμάτη" από το κανονικό και δακρύζουν τα μάτια μας!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εγώ οχι, αυτος λέει σιγά το πράμα. Τι σιγά το πράμα, εδώ μια κουράδα βγάζουμε λίγο πιο "γεμάτη" από το κανονικό και δακρύζουν τα μάτια μας!
Ναι αλλά δεν δοκιμασες ποτέ να ξαναβαλεις την κουραδα μεσα ρε τύπε.
Μπορει τοτε να είναι αλλιως  :2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Μην το κουραζουμε αδικα παιδια, πειτε ποντους και εκκαθαριστικα να ξέρει σε ποιον να απευθυνθει αυριο μεθαυριο ο συμφορουμιτης  :grin:

Επισκέπτης
Μαλακίες τύπε. Ο Peter North στα νιάτα του έπαιξε σε gay τσόντες και μετά έγινε ο νούμερο 1 straight πορνοστάρ. O Βowie και ο Jagger τον έπαιρναν κανονικά και μετά είχανε γκόμενες τις μεγαλύτερες μουνάρες. Ο Hugh Hefner έχει πει σε συνεντεύξεις του ότι έχει υπάρξει bisexual. Oι αρχαίοι Έλληνες πρώτα τον έπαιρναν και μετά γινόντουσαν άντρες. Οι Σπαρτιάτες πολεμιστές αλλαξοκωλιάζονταν για να έχουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Και και και... Τι να λέμε τώρα?

Που τα είδες αυτά ρε πόρνε για τους αρχαίους? Φαντασιώνεσαι να σου χώνουν ψωλές στον κώλο και θες να μας πείσεις οτι είναι κατι το φυσιολογικό? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom