Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
o piker δεν συνχωρει γαμει οποτε κατσε να σε γαμησει τωρα να μαθεις![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
o piker δεν συνχωρει γαμει οποτε κατσε να σε γαμησει τωρα να μαθεις![]()
να του το γαμάτε μέρα παρά μέρα κατά το νόμο του όμως
βρε καλώς τον και σε είχαμε χάσει τελευταία!!!o piker δεν συνχωρει γαμει οποτε κατσε να σε γαμησει τωρα να μαθεις![]()
οκΣωστός. Ρόζι, μεθαύριο πάλι![]()
τυπε η καρτα ανεργιας με απαλλασει απο το "μερα παρα μερα"??? Δικαιουμαι καποιο επιδομα...??? ο νομος δεν ειναι σαφης....
Όχι τύπε, συγνώμη. Ο νόμος είναι σκληρός. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Άμα δεν έχουμε δουλειά είμαστε ικανοί ακόμα και να εκπορνευτούμε οι ίδιοι για να βρούμε λεφτά να γαμάμε μέρα παρά μέρα. Είμαστε ικανοί για όλα.
Αμαν ρε τυπε... Συνεργαζεσαι με την Τροικα?? Τι σεξουαλικο μνημονιο ειναι αυτο... :SΌχι τύπε, συγνώμη. Ο νόμος είναι σκληρός. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Άμα δεν έχουμε δουλειά είμαστε ικανοί ακόμα και να εκπορνευτούμε οι ίδιοι για να βρούμε λεφτά να γαμάμε μέρα παρά μέρα. Είμαστε ικανοί για όλα.
Όχι τύπε, συγνώμη. Ο νόμος είναι σκληρός. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Άμα δεν έχουμε δουλειά είμαστε ικανοί ακόμα και να εκπορνευτούμε οι ίδιοι για να βρούμε λεφτά να γαμάμε μέρα παρά μέρα. Είμαστε ικανοί για όλα.
καθεσαι να σε γαμησουνε για να γαμησεις?
Γιατί γελάς? Αυτό εννοούσα.
Κατα τα άλλα εμείς το γαμήσαμε το θρεντ.....![]()
![]()
δεν περίμενα τέτοια δήλωση απ΄'τον Πικερ :S
ούτε εγω to be honest!!!δεν περίμενα τέτοια δήλωση απ΄'τον Πικερ :S
γνησιος μπουρδελιαρης στηνει κωλο για το μουνι![]()
εγω του τα δινω ετσι τα φραγκα αμα δεν εχει γιατι ειμαι και καλοπαιδο και αρσενικοςΕσύ θα τονγια να
στα μπουρδέλα τύπε;
![]()
εγω του τα δινω ετσι τα φραγκα αμα δεν εχει γιατι ειμαι και καλοπαιδο και αρσενικος![]()
Καινουρια ανακαλυψη.... Bi-μπουρδελιαρης... μονο στο μπου.κομ.....