Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τύφλα να χει ο Λιλας τυπε  ;)
δεν περίμενα τέτοια δήλωση απ΄'τον Πικερ  :S

Δεν τον ξέρεις καλά τον Picker. Εγώ είμαι πόρνος, έχω πει πολλές φορές ότι θα έκανα και την κόρη μου πουτάνα. Δεν έχω ηθικές αναστολές, είμαι φιλελεύθερος. Όταν έβαλε υποψηφιότητα ο Βαλλιανάτος για το δήμο βγήκα πρώτος εδώ μέσα και είπα ότι θα τον ψήφιζα. Με το Λίλα έχω μια διαφορά: Αυτός θα πλήρωνε όσο κι όσο για να τον γαμάνε, ενώ εγώ θα το έκανα μόνο στην απέλπιδα περίπτωση που δεν θα είχα λεφτά για να γαμάω μέρα παρά μέρα. Δεν είμαι το απόλυτο αρσενικό, το παραδέχομαι, αλλά είμαι ΠΟΛΥ περισσότερο straight παρά gay.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν τον ξέρεις καλά τον Picker. Εγώ είμαι πόρνος, έχω πει πολλές φορές ότι θα έκανα και την κόρη μου πουτάνα. Δεν έχω ηθικές αναστολές, είμαι φιλελεύθερος. Όταν έβαλε υποψηφιότητα ο Βαλλιανάτος για το δήμο βγήκα πρώτος εδώ μέσα και είπα ότι θα τον ψήφιζα. Με το Λίλα έχω μια διαφορά: Αυτός θα πλήρωνε όσο κι όσο για να τον γαμάνε, ενώ εγώ θα το έκανα μόνο στην απέλπιδα περίπτωση που δεν θα είχα λεφτά για να γαμάω μέρα παρά μέρα. Δεν είμαι το απόλυτο αρσενικό, το παραδέχομαι, αλλά είμαι ΠΟΛΥ περισσότερο straight παρά gay.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα τύπε  :woldman:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τεσπα σας καληνυχτω!!!! Πικέρ καλά γαμήσια αδερφέ και τα λέμε αύριο πάλι  ;)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Πίκερ ένας είναι το απόλυτο αρσενικο    :dancing:

Επισκέπτης
Αυτή η επανάσταση που κάνεις είναι ρομαντική αλλά ατελέσφορη. Στο τέλος θα συνειδητοποιήσεις ότι δε φοβόσουν το γήρας αλλά τη μοναξιά.

Κάνεις λάθος, δεν φοβάμαι τη μοναξιά. Έχω πλήρη επίγνωση της ματαιότητας αυτής της ζωής και θεωρώ γελοίο το να πρέπει να βρω σύντροφο για να γεράσω με παρέα. Τραγικά γελοίο! Εγώ θα πεθάνω "στο σανίδι" όπως πέθανε ο Dio, ο Μουστάκας και γενικά αυτοί που δεν δέχτηκαν να γεράσουν ποτέ. Μέχρι το τέλος θα γαμάω μέρα παρά μέρα όπως τώρα. Και άμα δεν μπορώ να το κάνω δεν το έχω και για πολύ να δώσω τέλος στη ζωή μου. Έχω άλλωστε ιστορικό στην οικογένειά μου, ο παππούς μου όταν πλέον βαρέθηκε κατέβασε ένα λίτρο φυτοφάρμακο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Κάνεις λάθος, δεν φοβάμαι τη μοναξιά. Έχω πλήρη επίγνωση της ματαιότητας αυτής της ζωής και θεωρώ γελοίο το να πρέπει να βρω σύντροφο για να γεράσω με παρέα. Τραγικά γελοίο! Εγώ θα πεθάνω "στο σανίδι" όπως πέθανε ο Dio, ο Μουστάκας και γενικά αυτοί που δεν δέχτηκαν να γεράσουν ποτέ. Μέχρι το τέλος θα γαμάω μέρα παρά μέρα όπως τώρα. Και άμα δεν μπορώ να το κάνω δεν το έχω και για πολύ να δώσω τέλος στη ζωή μου. Έχω άλλωστε ιστορικό στην οικογένειά μου, ο παππούς μου όταν πλέον βαρέθηκε κατέβασε ένα λίτρο φυτοφάρμακο.
Ο Μουστακας πεθανε όμως, εχοντας αφιερωσει τη ζωη του στα γεράματα στην αρρωστη γυναικα του.

Επισκέπτης
Ο Μουστακας πεθανε όμως, εχοντας αφιερωσει τη ζωη του στα γεράματα στην αρρωστη γυναικα του.

Αυτός όμως πέθανε στο σανίδι. Το έγραψα σαν παρομοίωση. Όπως αυτοί πέθαναν στο σανίδι και στη σκηνή έτσι κι εγώ θα πεθάνω στα μπουρδέλα γαμώντας με αμείωτη συχνότητα μέχρι το τέλος. Το πολύ-πολύ να δώσω και τον κώλο μου αν δεν έχω λεφτά. Τη μία μέρα θα με γαμάνε και την άλλη θα γαμάω - πάντα με προφυλάξεις. Πώς το βλέπεις?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όχι τύπε, συγνώμη. Ο νόμος είναι σκληρός. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Άμα δεν έχουμε δουλειά είμαστε ικανοί ακόμα και να εκπορνευτούμε οι ίδιοι για να βρούμε λεφτά να γαμάμε μέρα παρά μέρα. Είμαστε ικανοί για όλα.
Δοκιμασε μια μαλακια,δεν θα τσουζει ο κωλος σου μετα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αυτός όμως πέθανε στο σανίδι. Το έγραψα σαν παρομοίωση. Όπως αυτοί πέθαναν στο σανίδι και στη σκηνή έτσι κι εγώ θα πεθάνω στα μπουρδέλα γαμώντας με αμείωτη συχνότητα μέχρι το τέλος. Το πολύ-πολύ να δώσω και τον κώλο μου αν δεν έχω λεφτά. Τη μία μέρα θα με γαμάνε και την άλλη θα γαμάω - πάντα με προφυλάξεις. Πώς το βλέπεις?
Εγω το βλεπω, ότι μπορει όμως να αρχισει να σου αρεσει να τον παιρνεις, και μετα να κοψεις το πηδημα στα μπουρδελα, και να σου μεινει το πουστιρλικι.
Ασε που θα σε γλυκανει και το ευκολο χρημα.
Επικινδυνα πραγματα τύπε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αυτο είναι που φοβαμαι γενικότερα εδώ μεσα  :2funny: :2funny:
Πιστεύεις ότι στο μέλλον θα δούμε ορδές πιστών να ακολουθούν τον Πίκερ στη φυλής? Ίσως και να ιδρύει την δική του εκκλησία???  :2funny:

Επισκέπτης
Εγω το βλεπω, ότι μπορει όμως να αρχισει να σου αρεσει να τον παιρνεις, και μετα να κοψεις το πηδημα στα μπουρδελα, και να σου μεινει το πουστιρλικι.
Ασε που θα σε γλυκανει και το ευκολο χρημα.
Επικινδυνα πραγματα τύπε.

Αποκλείεται τύπε, ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου. Μόνο για τα λεφτά θα γαμιέμαι, για να μπορώ να γαμάω τα πουτανάκια μέρα παρά μέρα για πάντα. Έχω πολύ ωραίο κώλο πάντως, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom