Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μαλακίες τύπε. Ο Peter North στα νιάτα του έπαιξε σε gay τσόντες και μετά έγινε ο νούμερο 1 straight πορνοστάρ. O Βowie και ο Jagger τον έπαιρναν κανονικά και μετά είχανε γκόμενες τις μεγαλύτερες μουνάρες. Ο Hugh Hefner έχει πει σε συνεντεύξεις του ότι έχει υπάρξει bisexual. Oι αρχαίοι Έλληνες πρώτα τον έπαιρναν και μετά γινόντουσαν άντρες. Οι Σπαρτιάτες πολεμιστές αλλαξοκωλιάζονταν για να έχουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Και και και... Τι να λέμε τώρα?
Τύπε Πίκερ δεν μας τα λες καλα σημερα. Αλλιως μας ειχες συνηθισει.

Επισκέπτης
Οχι και σιγά το πράμα. Αν το πράμα ειναι 22ποντο θα κάτσεις να γαμηθείς για τα λεφτά;;;

E ναι, σιγά... Στον κώλο δεν παίζει ρόλο το μήκος. Το έντερο είναι απύθμενο. Λίγη κρεμούλα και είσαι ok. Και πάντα με προφυλάξεις βέβαια. Επίσης δεν θα τους άφηνα να μου αγγίζουν την πούτσα καθόλου. Δεν θα τελείωνα ποτέ με τους πελάτες μου. Τις καύλες μου θα τις κρατούσα μόνο για τα πουτανάκια που θα γαμούσα μέρα παρά μέρα με τα λεφτά που θα έβγαζα από αυτούς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
E ναι, σιγά... Στον κώλο δεν παίζει ρόλο το μήκος. Το έντερο είναι απύθμενο. Λίγη κρεμούλα και είσαι ok. Και πάντα με προφυλάξεις βέβαια. Επίσης δεν θα τους άφηνα να μου αγγίζουν την πούτσα καθόλου. Δεν θα τελείωνα ποτέ με τους πελάτες μου. Τις καύλες μου θα τις κρατούσα μόνο για τα πουτανάκια που θα γαμούσα μέρα παρά μέρα με τα λεφτά που θα έβγαζα από αυτούς.
Τι απυθμενο ρε τύπε, τρελάθηκες?
Ενταξει, 18 μετρα είναι το εντερο, αλλά δεν είναι σε ευθεια! Τυλίγεται!
Εσυ θα φας πουτσα ευθεία ή τυλιγομενη???????????

Επισκέπτης
Εγώ οχι, αυτος λέει σιγά το πράμα. Τι σιγά το πράμα, εδώ μια κουράδα βγάζουμε λίγο πιο "γεμάτη" από το κανονικό και δακρύζουν τα μάτια μας!

Όπως κατάλαβες ο νόμος του Πίκερ σήμερα εμπλουτίστηκε...''Γαμάτε ανα 2 μέρες και στο ενδιάμεσο να τρώτε και καμια ψωλή για ποικιλία''

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Όπως κατάλαβες ο νόμος του Πίκερ σήμερα εμπλουτίστηκε...''Γαμάτε ανα 2 μέρες και στο ενδιάμεσο να τρώτε και καμια ψωλή για ποικιλία''
Το να γαμαει όμως καμια γρια για να του δινει κανενα χαρτζηλικι, δεν το συζητησε.
Στις εισαγωγες πηγε αμεσως το μυαλο του σαν προσοδοφορα επιχειρηση.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μαλακίες τύπε. Ο Peter North στα νιάτα του έπαιξε σε gay τσόντες και μετά έγινε ο νούμερο 1 straight πορνοστάρ. O Βowie και ο Jagger τον έπαιρναν κανονικά και μετά είχανε γκόμενες τις μεγαλύτερες μουνάρες. Ο Hugh Hefner έχει πει σε συνεντεύξεις του ότι έχει υπάρξει bisexual. Oι αρχαίοι Έλληνες πρώτα τον έπαιρναν και μετά γινόντουσαν άντρες. Οι Σπαρτιάτες πολεμιστές αλλαξοκωλιάζονταν για να έχουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Και και και... Τι να λέμε τώρα?
Ε τότε τι κάθεσαι? Πήγαινε μια βόλτα από το escape στο γκάζι και μέσα σε μισή ώρα θα νιώσεις τσοντοβαρώνος,ροκσταρ,πλειμπου και Έλλην δοξασμένος πολεμιστής ταυτόχρονα!  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Ε τότε τι κάθεσαι? Πήγαινε μια βόλτα από το escape στο γκάζι και μέσα σε μισή ώρα θα νιώσεις τσοντοβαρώνος,ροκσταρ,πλειμπου και Έλλην δοξασμένος πολεμιστής ταυτόχρονα!  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Απ' τα 18 φαινόταν οτι θα γινει πουστης

Επισκέπτης
Το να γαμαει όμως καμια γρια για να του δινει κανενα χαρτζηλικι, δεν το συζητησε.

Μα τότε που σκέφτομαι να το κάνω αυτό θα είμαι (κωλό)γερος. Ποια γριά θα με πλήρωνε να τη γαμήσω? Ενώ κανένας κωλομπαράς γέρος μπορεί να με πλήρωνε για να με γαμήσει.

Επισκέπτης

Θα συμφωνήσω μαζί σου εδω Σαμαρολάγνε...Άργησε λίγο αλλα το ξεφούρνισε τελικά το πάθος του...Βγήκε στην επιφάνεια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
index.php

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Καμία σχέση τύπε. Η φωτογραφία είναι τελείως απείραχτη.
Αφού στη φώτο φαίνεται ξεκάθαρα ρε τύπε.Γυμνάσεις το ένα χέρι σου μόνο γιατί το άλλο το έχεις παραγυμνάσει..  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom