Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο δάσκαλος κάποτε την είχε αποκαλέσει νυχωτό δίποδο.
Ο πικερ; οχι ο τζιμακος το ειχε ριξει
Ο δάσκαλος κάποτε την είχε αποκαλέσει νυχωτό δίποδο.
Οκ , θα το δοκιμασουμε 1 μηνα ,να δουμε απο περιεργεια ποσο θα προχωρησει το νημα
Δωρα δεν εισαι ομορφη.
Μάλλον ανυσηχείτε εύκολα.
Την καλησπέρα μου.
Ο πικερ; οχι ο τζιμακος το ειχε ριξει
Ολα εχουν ομορφιΑ αλλα δε μπορουν ολοι να τη δουν. Κομφούκιος
ωραια!ξεκινα απο τωρα!!!
Να σας χαρισω μια μυγοσκοτωστρα τοτε γιατι θα εχουν μαζευτει πολλες γυρω σας
Γεγονός.
Οι κουράδες είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για τις μύγες.
Να σας χαρισω μια μυγοσκοτωστρα τοτε γιατι θα εχουν μαζευτει πολλες γυρω σας
ουστ μωρη που θα μιλησεις ετσι στον σεβασμιοτατο ντροπη σας
ποσο μαλλον χοροστατουντος κ.κ. Βενεδικτου θ'
ασέβεια πάτερ. Θέλει τιμωρια η τυπισα ;)
Ελπιζω να μην εχετε κορη , με τις αποψεις που εχετε
Η δωρα ειναι παντα για μενα η νεα Ιπποδαμεια. Σε περιμενω Ιπποδαμεια
Ναι αλλα ειμαστε οπαδοι της αιωνιας επιστροφης. Αρα με αφορμη τη συμπληρωση ενος έτους ,ευκαιρια να ξαναρχισουμε.
αυτο θα το θεωρησει Red Herring..
Όχι. Θεωρώ ότι άνοιξε πάλι τη Βικιπαίδεια για το Νίτσε, είδε κάτι, θεώρησε ότι κολλάει και το δημοσίευσε. Η Γυναίκα χύστες είναι μια τρικυμισμένη επιφάνεια ρηχού νερού. Τάδε έφη Ζαρατούστρα
Πολύ ευγενικό εκ μέρους σας, αλλά δεν θέλω να σας στερήσω το πολυτιμότερο εργαλείο σας.
Δεν θέλω να σε πικράνω, αλλά κανείς δεν θα διακινδύνευε το κεφάλι του είτε σε αρματοδρομία, είτε κάπου αλλού μόνο και μόνο για να την παντρευτεί. Και μάλλον βρίσκεται πια στην κλιμακτήριο, άρα δεν θα βγει από τη μήτρα της κανένας ήρωας
Ναι αλλά θες να τη γαμήσεις όμως;Πες αλήθεια.Ναι αλλα ειμαστε οπαδοι της αιωνιας επιστροφης. Αρα με αφορμη τη συμπληρωση ενος έτους ,ευκαιρια να ξαναρχισουμε.
αυτο θα το θεωρησει Red Herring..
Όχι. Θεωρώ ότι άνοιξε πάλι τη Βικιπαίδεια για το Νίτσε, είδε κάτι, θεώρησε ότι κολλάει και το δημοσίευσε. Η Γυναίκα χύστες είναι μια τρικυμισμένη επιφάνεια ρηχού νερού. Τάδε έφη Ζαρατούστρα
Η δωρα ειναι παντα για μενα η νεα Ιπποδαμεια. Σε περιμενω Ιπποδαμεια