Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
Συναδελφε μου, εγω εχω ακουσει μια αλλη εκδοχη. Τα μωρα κλαινε επειδη θεωρουν οτι ο κοσμος τούς χρωσταει τα παντα.

Τα μωρά κλαίνε επειδή δεν έχουν άλλο τρόπο επικοινωνίας. Δίνουν σήμα στο γονιό ότι κάτι ενοχλητικό και ίσως επικίνδυνο συμβαίνει. Ο Γονέας ανταποκρίνεται γιατί ίσως είναι απλή ενόχληση, ίσως θέμα ζωής και θανάτου. Και οι ενήλικες γυναίκες χρησιμοποιούν το όπλο αυτό ενάντια στους άντρες γιατί είναι γνωρίζουν ότι είναι πολύ αποτελεσματικό. Το να εκμεταλλεύεσαι όμως τα καλά συναισθήματα οποιουδήποτε ανθρώπου, ονομάζεται απάτη 

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ετσι όταν ο μαλάκας βγάλει το μουνί της για καφέ (διότι και οι δυο είναι νευρωτικοί καφεϊνομανείς) θα πληρώσει ο μαλάκας. όταν ο μαλάκας βγάλει το μουνί της για φαγητό θα πληρώσει ο μαλάκας. όπου και να πάνε πληρώνει ο μαλάκας. Ο μαλάκας παίρνει τηλέφωνο το μουνί της στο κινητό όταν το μουνί της του κάνει αναπάντητη (διότι σιγά μη ξοδευθεί το μουνί της για να μιλήσει με τον μαλακά). Ο μαλάκας την παίρνει με το αμάξι του από το σπίτι της και ο μαλάκας την γυρίζει στο σπίτι της και μερικές φορές της ανοίγει και την πόρτα!, (διότι σιγά μη χρησιμοποιήσει το μουνί της τις δημόσιες συγκοινωνίες). Ο μαλάκας βάζει πάντα την βενζίνη (και ότι άλλο χρειάζεται) όπου κι αν πηγαίνουν. Ο μαλάκας τα σκάει και η γκόμενα, στο πλαίσιο της εμπορικής συναλλαγής, του κάθεται (όποτε αυτή και αν, γουστάρει, διότι όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν και στα πλαίσια της ελπίδας δηλαδή “ελπίζω να γαμήσω=πληρώνω).
Διαβάζοντας το παραπάνω μου ήρθε παράξενα στο νου το μέλος alex71.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
Η άποψή μου στηρίζεται σε εσωτερική πληροφόρηση.Φοβάται διότι ορισμένοι εκδηλώνουν επιθετικές και παρανοϊκές συμπεριφορές.  

Και οι άλλες που διαφημίζονται εδώ γιατί το κάνουν; έχουν άγνοια κινδύνου; Δεν μας τα λες καλά τύπε. Στα σάιτ των Μοτοσυκλετιστών π.χ. θα διαφημιστούν τα σχετικά μαγαζιά. Εδώ θα διαφημιστούν σεξεργάτριες. Αλλιώς γιατί να μπουν;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τη σήκωνε ψηλά στον αέρα όταν ήταν 3 χρονών και την έλεγε πριγκηπέσσα μου !
Εγω ειχα καποτε υποθεση στο δικαστηριο, που η μανα για να αποδειξει ποσο καθαρμα ηταν ο πατερας του παιδιου, ελεγε οτι οταν γεννηθηκε η κορη, την σηκωσε στον αερα και ειπε "τι πουτανιτσα εισαι εσυ".

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Αν θελεις τη γνωμη μου τύπε, μαλακας δεν ειναι αυτος που πληρωνει και γαμαει. Μαλακας ειναι αυτος που πληρωνει και ΔΕΝ γαμαει.
Δεν ειναι Δουκας ο πατερας της Μεγκαν, ενας βλαχος ειναι, ενα ναυαγιο
Κάποτε σε διέκρινε ένας σεβασμός και μια ευγένεια.

Επισκέπτης
Εγω ειχα καποτε υποθεση στο δικαστηριο, που η μανα για να αποδειξει ποσο καθαρμα ηταν ο πατερας του παιδιου, ελεγε οτι οταν γεννηθηκε η κορη, την σηκωσε στον αερα και ειπε "τι πουτανιτσα εισαι εσυ".

Τα στοιχεία που είχε η γυναίκα ήταν τα βιώματά της !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Φοβηθηκες μηπως δεν το δω και το ξαναεβαλες?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
Ο βλαχος μπαμπας ομως μαλλον της ελεγε απο μικρη οτι θα γινει πριγκιπισσα  :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμα κι αν έγινε αυτό, η προσδοκία του δεν ήταν δα και τόσο ανεδαφική. Το να λες όμως ότι αξίζει να γίνει Πριγκίπισσα η κόρη Υπάλληλου, μπακάλη, ιδιοκτήτη φροντιστηρίου κλπ με ύψος 1,60 μέτριο πρόσωπο και κυτταρίτιδα αγγίζει την ψυχασθένεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ετσι όταν ο μαλάκας βγάλει το μουνί της για καφέ (διότι και οι δυο είναι νευρωτικοί καφεϊνομανείς) θα πληρώσει ο μαλάκας. όταν ο μαλάκας βγάλει το μουνί της για φαγητό θα πληρώσει ο μαλάκας. όπου και να πάνε πληρώνει ο μαλάκας. Ο μαλάκας παίρνει τηλέφωνο το μουνί της στο κινητό όταν το μουνί της του κάνει αναπάντητη (διότι σιγά μη ξοδευθεί το μουνί της για να μιλήσει με τον μαλακά). Ο μαλάκας την παίρνει με το αμάξι του από το σπίτι της και ο μαλάκας την γυρίζει στο σπίτι της και μερικές φορές της ανοίγει και την πόρτα!, (διότι σιγά μη χρησιμοποιήσει το μουνί της τις δημόσιες συγκοινωνίες). Ο μαλάκας βάζει πάντα την βενζίνη (και ότι άλλο χρειάζεται) όπου κι αν πηγαίνουν. Ο μαλάκας τα σκάει και η γκόμενα, στο πλαίσιο της εμπορικής συναλλαγής, του κάθεται (όποτε αυτή και αν, γουστάρει, διότι όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν και στα πλαίσια της ελπίδας δηλαδή “ελπίζω να γαμήσω=πληρώνω).
Διαβάζοντας το παραπάνω μου ήρθε παράξενα στο νου το μέλος alex71.
Αν θελεις τη γνωμη μου τύπε, μαλακας δεν ειναι αυτος που πληρωνει και γαμαει. Μαλακας ειναι αυτος που πληρωνει και ΔΕΝ γαμαει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656

Το γνωρίζουμε πόσο μίσανδρες και διαστροφικές είναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ακόμα κι αν έγινε αυτό, η προσδοκία του δεν ήταν δα και τόσο ανεδαφική. Το να λες όμως ότι αξίζει να γίνει Πριγκίπισσα η κόρη Υπάλληλου, μπακάλη, ιδιοκτήτη φροντιστηρίου κλπ με ύψος 1,60 μέτριο πρόσωπο και κυτταρίτιδα αγγίζει την ψυχασθένεια
Ο πατερας της ηταν σκηνοθετης, παντως.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
Ο πατερας της ηταν σκηνοθετης, παντως.

Τον τίτλο τον κληρονόμησε είτε έτσι, είτε αλλιώς. Δεν μπορεί να μην έχουν προσδοκίες αυτά τα άτομα. Εδώ έχουν οι πουθενάδες με ελάχιστα προσόντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom