Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θέλω να σε πικράνω, αλλά κανείς δεν θα διακινδύνευε το κεφάλι του είτε σε αρματοδρομία, είτε κάπου αλλού μόνο και μόνο για να την παντρευτεί. Και μάλλον βρίσκεται πια στην κλιμακτήριο, άρα δεν θα βγει από τη μήτρα της κανένας ήρωας  

Να προσεχετε στην καποδιστριου , σπανε πολλα τζαμια τελευταια :) (παρεπιπτοντως μαπα και το αμαξι σας )

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.977
Πόντοι
3.656
Ελπιζω να μην εχετε κορη , με τις αποψεις που εχετε :)

Ναι, έχω. Και την έχω διδάξει ακριβώς ότι έχω διδάξει και το γιό μου, όπως έκαναν και οι δικοί μου γονείς. Απλά την προειδοποίησα ότι αν γκρινιάζει και κλαίει συνέχεια (αυτό ακριβώς έκανε συνεχώς και αδιαλείπτως, υπάρχει γενετικός προγραμματισμός στα θηλυκά) απλά θα μείνει μόνη της. Φαινομενικά έχει αλλάξει τακτική. Δεν την έπεισα ότι είναι Πριγκίπισσα κι ότι της αξίζει άντρας που να διαθέτει Λευκό Ελικόπτερο

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, έχω. Και την έχω διδάξει ακριβώς ότι έχω διδάξει και το γιό μου, όπως έκαναν και οι δικοί μου γονείς. Απλά την προειδοποίησα ότι αν γκρινιάζει και κλαίει συνέχεια (αυτό ακριβώς έκανε συνεχώς και αδιαλείπτως, υπάρχει γενετικός προγραμματισμός στα θηλυκά) απλά θα μείνει μόνη της. Φαινομενικά έχει αλλάξει τακτική. Δεν την έπεισα ότι είναι Πριγκίπισσα κι ότι της αξίζει άντρας που να διαθέτει Λευκό Ελικόπτερο

Κυριε μου η γκρινια και το κλάμα , οπως πραττουν και τα μωρα , προκυπτει απο τη στερηση. Αν εσεις πχ ειστε ελλειματικος , κακος γονεας , συζυγος ,εραστης , δε φταιει αυτος που γκρινιαζει. Απλα εσεις μεταθετετε την ευθύνη γιατι δε εισθε αρκετα πνευματικα υγιης ωστε να βελτιωσετε τη συμπεριφορά σας. Ετσι ,ενεργοποιειτε εναν αμυντικο μηχανισμο που ανακουφιζει εσας. Για ολα φταινε οι αλλοι :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Που τολμας να φυγεις ρε λαμογιο;Εσυ και κατι αλλα πιρφοροναυαγια εχετε μονο αυτο το νημα για να εχει νοημα η θλιβερη ζωουλα σας....

Εχω παραγγειλει κατι σουβλακια ενα τριμηνο τωρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.977
Πόντοι
3.656
Ναι αλλά θες να τη γαμήσεις όμως;Πες αλήθεια.

Το έχω γράψει τόσες φορές, ας το γράψω άλλη μία. Η Γυναίκα της φωτογραφίας (αν ήταν σεξεργάτρια) λόγω του ότι διαθέτει μικρό στήθος, χοντρά μπούτια και άσχημα φροντισμένη κωλοτρυπίδα, δεν αξίζει πάνω από 20€, κι αυτά αν είναι είναι ικανή να κάνει deepthroat χωρίς να πνίγεται και να δακρύζει, αν καραμελώνει αρχίδια κι αν γνωρίζει πότε και πως να σφίγγει τη σούφρα της γύρω από το καυλί του πελάτη. Πλην όμως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΕΡΓΑΤΡΙΑ  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.704
Πόντοι
25.467
Κυριε μου η γκρινια και το κλάμα , οπως πραττουν και τα μωρα , προκυπτει απο τη στερηση. Αν εσεις πχ ειστε ελλειματικος , κακος γονεας , συζυγος ,εραστης , δε φταιει αυτος που γκρινιαζει. Απλα εσεις μεταθετετε την ευθύνη γιατι δε εισθε αρκετα πνευματικα υγιης ωστε να βελτιωσετε τη συμπεριφορά σας. Ετσι ,ενεργοποιειτε εναν αμυντικο μηχανισμο που ανακουφιζει εσας. Για ολα φταινε οι αλλοι :)

Βκάλε φάουσα μωρή τσιλλαρκά...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.977
Πόντοι
3.656
Να προσεχετε στην καποδιστριου , σπανε πολλα τζαμια τελευταια :) (παρεπιπτοντως μαπα και το αμαξι σας )

1ον. Αν ήσουν του χώρου, θα γνώριζες ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τολμάει να σπάσει αμάξι στην περιοχή. Οι νταβάδες έχουν ρίξει σήμα, ότι όποιος κάνει ζημιά σε αμάξι, θα έχει επιπτώσεις. Δεν θέλουν ανασφάλεια στην περιοχή τους, τους κόβει το εισόδημα. 2ον. Φυσικά και είναι μάπα το αμάξι μου. Δεν έχω ανάγκη να δειχτώ με ένα καλό αμάξι, ελπίζοντας ότι θα λάμψω στα γύναια, οι μόνες σχέσεις που έχω με γυναίκες είναι επαγγελματικού τύπου, εκτός από τον κύκλο που ήδη έχω. Είναι μόνο εργαλείο μεταφοράς, τίποτα περισσότερο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.977
Πόντοι
3.656
Το πολυτιμοτερο εργαλειο μου ειναι οη παγοκοφτης μου ,ευχαριστώ
Νόμιζα ότι θα έλεγες για τις τρύπες σου.Αντικειμενικότης μηδέν.

Μα είναι σαφές ότι ούτε η ίδια δεν πιστεύει ότι οι τρύπες της θα μπορούσαν να της προσφέρουν αξιοπρεπές εισόδημα. Έχει το γνώθι σαυτόν, αλλιώς θα το ισχυριζόταν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.977
Πόντοι
3.656

Όχι, δεν φταίει. Γνωρίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι ο γενετικός προγραμματισμός των αντρών είναι να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν ένα παιδί που κλαίει. Γι αυτό και οι γυναίκες μας κρατάνε μούτρα και βάζουν τα κλάματα (χρησιμοποιώντας τα κόλπα των παιδιών), για να μας εκβιάσουν συναισθηματικά και να πετύχουν τους στόχους τους. Και όχι μόνο αυτό. Χρησιμοποιούν τόνους προϊόντων ομορφιάς για να ξεγελάσουν το οπτικό μας σύστημα και να μας κάνουν να θεωρήσουμε ότι είναι σεξουαλικά ερεθισμένες. Φοράνε ρουζ στα μάγουλα και βάφουν κατακόκκινα τα χείλη τους, για την προσποίηση αυτή. Κάνουν έγχυση σιλικόνης στα χείλη για μονιμότερα αποτελέσματα. Φοράνε ψηλοτάκουνα για να αναγκάσουν τους μύες της λεκάνης τους να σαλεύουν ερωτικά όταν περπατάνε στο γραφείο, τάχα πηγαίνοντας να βγάλουν φωτοτυπίες. Θέατρο και απάτη μια ζωή, τα καταφέρνουν πολύ καλά.   

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Είναι του χώρου Ιωάννη.Μας φοβάται μην της κάνουμε κακό και για αυτό δεν ανοίγεται.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.977
Πόντοι
3.656
Είναι του χώρου Ιωάννη.Μας φοβάται μην της κάνουμε κακό και για αυτό δεν ανοίγεται.

Ανάλυσα πολλές φορές γιατί δεν είναι του χώρου. Γιατί να μας φοβάται κάποια του επαγγέλματος; από εμάς ζει. Στήριξε την άποψή σου 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Φαντασου να ελεγε τα ιδια και ο πατερας της Μεγκαν Μαρκλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Κυριε μου η γκρινια και το κλάμα , οπως πραττουν και τα μωρα , προκυπτει απο τη στερηση.
Συναδελφε μου, εγω εχω ακουσει μια αλλη εκδοχη. Τα μωρα κλαινε επειδη θεωρουν οτι ο κοσμος τούς χρωσταει τα παντα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.977
Πόντοι
3.656
Φαντασου να ελεγε τα ιδια και ο πατερας της Μεγκαν Μαρκλ

Αν ήμουν Δούκας, σαν Δούκισσα θα ανέθρεφα την κόρη μου και θα θεωρούσα λογικό να έχει τις απαιτήσεις μιας Δούκισσας. Στηλιτεύω τις εξωφρενικές προσδοκίες που καλλιεργεί η μέση ελληνική οικογένεια στην κόρη της

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αν ήμουν Δούκας, σαν Δούκισσα θα ανέθρεφα την κόρη μου και θα θεωρούσα λογικό να έχει τις απαιτήσεις μιας Δούκισσας. Στηλιτεύω τις εξωφρενικές προσδοκίες που καλλιεργεί η μέση ελληνική οικογένεια στην κόρη της
Δεν ειναι Δουκας ο πατερας της Μεγκαν, ενας βλαχος ειναι, ενα ναυαγιο

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ανάλυσα πολλές φορές γιατί δεν είναι του χώρου. Γιατί να μας φοβάται κάποια του επαγγέλματος; από εμάς ζει. Στήριξε την άποψή σου  
Η άποψή μου στηρίζεται σε εσωτερική πληροφόρηση.Φοβάται διότι ορισμένοι εκδηλώνουν επιθετικές και παρανοϊκές συμπεριφορές.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom