Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πιστευω θα ενημερωσει :grin:

μπορει να θελει να το κρατησει για τον εαυτο του, ειναι πολλες οι προκλησεις και οι πειρασμοι για τον σεβασμιοτατο  :)

ολοι θελουν λιγη δοξα απο την σοφία του και εκει γεναται το μεγαλο μπερδεμα στη θολή σκέψη του  βαθυτατα πνεματικος ανθρωπος ο γεροντας.  :cheesy:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.754
Πόντοι
12.756
μπορει να θελει να το κρατησει για τον εαυτο του, ειναι πολλες οι προκλησεις και οι πειρασμοι για τον σεβασμιοτατο  :)

ολοι θελουν λιγη δοξα απο την σοφία του και εκει γεναται το μεγαλο μπερδεμα στη θολή σκέψη του  βαθυτατα πνεματικος ανθρωπος ο γεροντας.  :cheesy:
Ισχυει.Σοφος και μπηχτης :grin:

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ετσι όταν ο μαλάκας βγάλει το μουνί της για καφέ (διότι και οι δυο είναι νευρωτικοί καφεϊνομανείς) θα πληρώσει ο μαλάκας. όταν ο μαλάκας βγάλει το μουνί της για φαγητό θα πληρώσει ο μαλάκας. όπου και να πάνε πληρώνει ο μαλάκας. Ο μαλάκας παίρνει τηλέφωνο το μουνί της στο κινητό όταν το μουνί της του κάνει αναπάντητη (διότι σιγά μη ξοδευθεί το μουνί της για να μιλήσει με τον μαλακά). Ο μαλάκας την παίρνει με το αμάξι του από το σπίτι της και ο μαλάκας την γυρίζει στο σπίτι της και μερικές φορές της ανοίγει και την πόρτα!, (διότι σιγά μη χρησιμοποιήσει το μουνί της τις δημόσιες συγκοινωνίες). Ο μαλάκας βάζει πάντα την βενζίνη (και ότι άλλο χρειάζεται) όπου κι αν πηγαίνουν. Ο μαλάκας τα σκάει και η γκόμενα, στο πλαίσιο της εμπορικής συναλλαγής, του κάθεται (όποτε αυτή και αν, γουστάρει, διότι όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν και στα πλαίσια της ελπίδας δηλαδή “ελπίζω να γαμήσω=πληρώνω).
Διαβάζοντας το παραπάνω μου ήρθε παράξενα στο νου το μέλος alex71.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ισχυει.Σοφος και μπηχτης :grin:

μεγιστος μπηχτης δεν ειδατε και μονος σας τον ξεπατωσε τον ''βυσσινοκηπο''

οσο για το ''the raven'' τι να πω μονο τα σεβη μου μπορω να υποβαλω στον γεροντα  :hi:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι όταν ο μαλάκας βγάλει το μουνί της για καφέ (διότι και οι δυο είναι νευρωτικοί καφεϊνομανείς) θα πληρώσει ο μαλάκας. όταν ο μαλάκας βγάλει το μουνί της για φαγητό θα πληρώσει ο μαλάκας. όπου και να πάνε πληρώνει ο μαλάκας. Ο μαλάκας παίρνει τηλέφωνο το μουνί της στο κινητό όταν το μουνί της του κάνει αναπάντητη (διότι σιγά μη ξοδευθεί το μουνί της για να μιλήσει με τον μαλακά). Ο μαλάκας την παίρνει με το αμάξι του από το σπίτι της και ο μαλάκας την γυρίζει στο σπίτι της και μερικές φορές της ανοίγει και την πόρτα!, (διότι σιγά μη χρησιμοποιήσει το μουνί της τις δημόσιες συγκοινωνίες). Ο μαλάκας βάζει πάντα την βενζίνη (και ότι άλλο χρειάζεται) όπου κι αν πηγαίνουν. Ο μαλάκας τα σκάει και η γκόμενα, στο πλαίσιο της εμπορικής συναλλαγής, του κάθεται (όποτε αυτή και αν, γουστάρει, διότι όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν και στα πλαίσια της ελπίδας δηλαδή “ελπίζω να γαμήσω=πληρώνω).
Διαβάζοντας το παραπάνω μου ήρθε παράξενα στο νου το μέλος alex71.

Ροδοπακη αδελφε. Αντι να κλαιγεστε για τα μαρτυρια που σας προκαλουμε ( και καλα ) ως νεογνα , εξηγηστε μου. Σας εξαναγκαζει κανεις σε αυτες τιςπραξεις που αναφερατε; θελετε και τα κανετε. Αν δε θελατε ,δε θα τα κανατε. Απλο ειναι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.754
Πόντοι
12.756

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
ψηνουμε τον μποκολο ενα χρονο τωρα οτι εισαι γυναικα
μη το γαμας..

Ναι αλλα ειμαστε οπαδοι της αιωνιας επιστροφης. Αρα με αφορμη τη συμπληρωση ενος έτους ,ευκαιρια να ξαναρχισουμε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ενημερωστε με και μενα για την ταυτότητα μου γιατι προς το παρον ψαχνομαι

αφηστε την ταυτοτητα σας και κοιταξτε να πατε μια βολτα στο πλησιεστερο καταστημα της πειραιως  :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
ας ειστε οτι νομιζετε, εμενα δεν με απασχολει το φύλο σας  :)

αν και γνωριζω την ταυτοτητα σας  ;)

ριξτε μια ματια στις καταθεσεις σας, εγω στη θεση σας καθε πρωι εκει θα ημουν μπαστακας στην πειραιως :)

Ενημερωστε με και μενα για την ταυτότητα μου γιατι προς το παρον ψαχνομαι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ετσι ακριβως.Απολυτη συμφωνια :hi: :)

ειδατε που ηταν τοσο ευκολο τελικα  :), θα σας διδαξει ο σεβασμιοτατος καποια στιγμη ωστε να πετυχενετε τις ιδιες επιδοσεις και εσεις  :hi:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.754
Πόντοι
12.756

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ροδοπακη αδελφε. Αντι να κλαιγεστε για τα μαρτυρια που σας προκαλουμε ( και καλα ) ως νεογνα , εξηγηστε μου. Σας εξαναγκαζει κανεις σε αυτες τιςπραξεις που αναφερατε; θελετε και τα κανετε. Αν δε θελατε ,δε θα τα κανατε. Απλο ειναι
Πού είδες κλάμα;Eκωμιάζομεν τα της μουνοδουλίασης.Και αυτά που αναφέρεις αφορούν αποκλειστικά αυτούς που τα κάνουν.Ελάττωσε τα τσιμπούκια διότι επηρεάζουν την αντιληπτικότητά σου.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πού είδες κλάμα εκωμιάζομεν τα της μουνοδουλίασης.Και αυτά που αναφέρεις αφορούν αποκλειστικά αυτούς.Ελάττωσε τα τσιμπούκια διότι επηρεάζουν την αντιληπτικότητά σου.

θελει και σεβασμιοτατος να την τσιμπουκωσει και να τελειωσει στο προσωπο της  :)

οπως μου ειπε το εχει βαλει στο προγραμμα του στο αμεσο μελλον  :)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

athinaios44

Ανώτατος