Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μου κάνει εντύπωση.

Όλες οι γυναίκες, ανάλογα με το πώς θα ξυπνήσει το μουνί τους συμπεριφέρονται. :)

Αν ξυπνήσει αγάμητο ή κακογαμημένο, άστα να πάνε... :)

Αληθεια; δε το γνωριζα. Βλεπω καποιες φιλες κακοδιαθετες σημερα. Θα τις ρωτησω μηπως περασαν τη νυχτα μαζι σας :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.627
Πόντοι
25.467
Αληθεια; δε το γνωριζα. Βλεπω καποιες φιλες κακοδιαθετες σημερα. Θα τις ρωτησω μηπως περασαν τη νυχτα μαζι σας :)

Εντάξει.

Πρέπει να ομολογήσω, ότι μετά την δωδεκάδα, πέφτει η απόδοσή μου. :)

Μην λησμονείτε ότι έχω και κάποια ηλικία . :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Τα πράγματα έχουν ως εξής, αγαπητέ: Ο πουστοπίκης αναφέρθηκε στον παρόντα στα πλαίσια κάποιων ομαδικών συνεδριών ψυχανάλυσης. Ως εκ τούτου, δύο άτομα εκ του κύκλου ψυχανάλυσης, είχαν την ιδέα να ανοίξουν λογαριασμό στον παρόντα, είτε κατόπιν παραινέσεως της πουστάρα και προκειμένου να την συνδράμουν, είτε για δική τους ευχαρίστηση. Στην αρχή, οι χρήστες του λογαριασμού προδήλως ήσαν δύο (τουλάχιστον). Στην συνέχεια ο ένας (που ήτο και ο πιό οξυδερκής) αποχώρησε και δυστυχώς μείναμε με την φλόμπα. :)

Ναι Άγιε. Στην αρχή υπέθεσα ότι ίσως ήταν ο θεράπων Ιατρός του Πίκερ, υποβοηθούμενος από κάποια γυναίκα του ευρύτερου χώρου,  η οποία τον προμήθευσε με τις φωτογραφίες που γνωρίζουμε, προσπαθώντας να βρει τρόπους να βοηθήσει τον ασθενή.  Όμως δεν θα αποχωρούσε, είτε λόγω επαγγελματικής συνείδησης, είτε λόγω διεύρυνσης των γνώσεών του στην Ψυχοπαθολογία όχι μόνο του πίκερ, αλλά και άλλων συμφορουμιτών. Οι άνδρες έχουν μια αίσθηση τιμής ειδικά όταν αφορά τον επαγγελματισμό τους. Αποχώρησε για τους δικούς του λόγους και μας έμεινε η φαντασιόπληκτη Δικηγόρος, κατά δήλωση του Άλεξ (εμπιστεύομαι την κρίση του) η οποία προσπαθεί να βιώσει το ρόλο της ωραίας της ημέρας, που είχε ερμηνεύσει η Κατρίν Ντενέβ 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ο μποκολος δε με ελκυει σεξουαλικα. Ο ανεστης πιστευω θα γινοταν ενας καλος φιλος.

Πες το στην κλειτορίδα σου που ριγούσε και φούσκωνε από τη ροή του αίματος όταν διάβαζες ότι βγήκα από τα κοριτσίστικα όνειρά σου κι ήσουν μούσκεμα ανάμεσα στα πόδια σου και στη συνέχεια τη συνεδρία με τη Φράου Μπλούχερ. Και σιγά που θα σου κακόπεφτε αυτός ο τύπος. Τον ύμνησαν οι Βόρειες και οι Ολλανδέζες όταν ήταν νέος και οι Γαζέλες και οι Ασιάτισες σε πιο ώριμη ηλικία.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
FC42QQm.jpg

δυσκοιλιότητα ή δονητής ??

Επισκέπτης
Ολοι οι αιώνιοι φοιτητές της σχολής μου ηταν τουβλα, ναυαγια, αριστεριστές, πρεζακια, αποτυχημένοι. Οι περισσότεροι ακόμα μενουν με τους γονεις τους που περιμενουν τον 40χρονο να τους φέρει το πτυχίο.

Καπως ετσι είναι και ο Πικέρ.....

Ο τρόπος ζωής μας είναι ο τρόπος να μένουμε αιώνια νέοι. Γυρνάμε την πλάτη σε καριέρα και χρήμα. Κάνουμε μια δουλειά που δε μας κουράζει και μας αφήνει ελεύθερο χρόνο. Ακόμα καλύτερα αν εχοθμε νέους συναδέλφους. Ζούμε λιτό βίο χωρίς ανθυγιεινές συνήθειες. Φοράμε τα ρούχα που φορούσαμε στο Λύκειο. Τριβομαστε μέρα παρά μέρα σε κορίτσια 18-28 ετών :)

Χόμπυ μας η των φιλοσόφων ανώτατη ενασχόληση: η απόκτηση γνώσης. Το ξέρετε ότι η ζωή μας ολόκληρη δεν φτάνει για να μάθουμε τα πάντα; Εφαρμόζουμε τη δια βίου μάθηση κλέβοντας χρόνο από το ηλίθιο κυνήγι του χρηματος. Από την κούρσα ποντικών που κάνει τον άνθρωπο δυστυχισμένο.

Απλότητα λιτότητα πνευματικότητα ισορροπία. Το Ζεν στην πράξη.

Επισκέπτης

Ο περήφανος Νόμος μας.

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ 182-183 ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΜΕΤΡΙΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΟΥΝ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

Picker  Headbaning!

In the years to come you'll hear my name
When darkness falls on Judgment Day

They say we are fools
We say look at you
Long ago we were just a few
Still we say we don't need you
Think that we must have lost our way
Running from the blaze, you were wrong
We chose our course, counted off the days
Enduring inner rage, we got strong

We don't wanna belong, we said all along, we just wanna be left alone
We don't wanna belong, we said all along, we just wanna be left alone

Επισκέπτης
[size=30pt]You'll hear Picker's name, when darkness falls on Judgment Day.[/size]
[size=70pt]ΛΑΜΟΓΙΑ!!![/size]

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
πεντεμησι κοντευει….
ωρα για τα χαπια σου....
:hi:  :babycry:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο τρόπος ζωής μας είναι ο τρόπος να μένουμε αιώνια νέοι. Γυρνάμε την πλάτη σε καριέρα και χρήμα. Κάνουμε μια δουλειά που δε μας κουράζει και μας αφήνει ελεύθερο χρόνο. Ακόμα καλύτερα αν εχοθμε νέους συναδέλφους. Ζούμε λιτό βίο χωρίς ανθυγιεινές συνήθειες. Φοράμε τα ρούχα που φορούσαμε στο Λύκειο. Τριβομαστε μέρα παρά μέρα σε κορίτσια 18-28 ετών :)

Χόμπυ μας η των φιλοσόφων ανώτατη ενασχόληση: η απόκτηση γνώσης. Το ξέρετε ότι η ζωή μας ολόκληρη δεν φτάνει για να μάθουμε τα πάντα; Εφαρμόζουμε τη δια βίου μάθηση κλέβοντας χρόνο από το ηλίθιο κυνήγι του χρηματος. Από την κούρσα ποντικών που κάνει τον άνθρωπο δυστυχισμένο.

Απλότητα λιτότητα πνευματικότητα ισορροπία. Το Ζεν στην πράξη.

Δηλαδή τα μουνια θα τρεχουν πισω από τον 40αρη αφραγκο Πικερ που φοραει τα ίδια ρουχα από το Λυκειο!

Ολες οι παντρεμενες τετοια κελεπουρια ψαχνουν να γαμηθουν!

Την αποτυχία και την μπακουρια την εκανες σημαία λέμε!

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ο μποκολος δε με ελκυει σεξουαλικα. Ο ανεστης πιστευω θα γινοταν ενας καλος φιλος.
Δωροθέα μου, δε ξέρεις πόσο με συγκινείς!
Δεν είχα ποτέ γυναίκα φίλη, βλέπεις όλα τα θηλυκά με βλέπουν ερωτικά.
Δε φταιω εγώ που είμαι ωραίος και γοητευτικός αλλά όλο αυτό με εχει κουράσει..

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Δώρα δεν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Μην βιάζεσαι να τοποθετήσεις τον Ανέστη στη friendzone σου.
Εκτός και αν εννοείς να γίνετε fuckbuddies οπότε πάσο.

:sunglasses:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δωροθέα μου, δε ξέρεις πόσο με συγκινείς!
Δεν είχα ποτέ γυναίκα φίλη, βλέπεις όλα τα θηλυκά με βλέπουν ερωτικά.
Δε φταιω εγώ που είμαι ωραίος και γοητευτικός αλλά όλο αυτό με εχει κουράσει..

Με συγκίνησες βρε. Είναι μεγάλη τιμή να σε βλέπει μια γυναίκα σαν φίλο. Να της κάνεις κάθε είδους εξυπηρετήσεις, να σου σπάει τα παπάρια λέγοντας ότι έχει τον μαλακομαγνήτη, ότι όλοι οι άντρες είναι γουρούνια, ότι κανείς δεν την καταλαβαίνει, να της φεύγουν που και που λίγα δάκρυα (για να ολοκληρωθεί το θέατρο της θυματοποίησης) και να κάθεσαι μαζί της με τις φίλες της ακούγοντας δύο ώρες συζητήσεις πχ αν η απλή γόβα ή η γόβα με μπαρέτα δείχνει λεπτότερο τον αστράγαλο. Σε ζηλεύω ρε γκαστόνε   

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Με συγκίνησες βρε. Είναι μεγάλη τιμή να σε βλέπει μια γυναίκα σαν φίλο. Να της κάνεις κάθε είδους εξυπηρετήσεις, να σου σπάει τα παπάρια λέγοντας ότι έχει τον μαλακομαγνήτη, ότι όλοι οι άντρες είναι γουρούνια, ότι κανείς δεν την καταλαβαίνει, να της φεύγουν που και που λίγα δάκρυα (για να ολοκληρωθεί το θέατρο της θυματοποίησης) και να κάθεσαι μαζί της με τις φίλες της ακούγοντας δύο ώρες συζητήσεις πχ αν η απλή γόβα ή η γόβα με μπαρέτα δείχνει λεπτότερο τον αστράγαλο. Σε ζηλεύω ρε γκαστόνε   
Σε ευχαριστω Γιάννη μου, να 'σαι καλα :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δώρα δεν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Μην βιάζεσαι να τοποθετήσεις τον Ανέστη στη friendzone σου.
Εκτός και αν εννοείς να γίνετε fuckbuddies οπότε πάσο.
:sunglasses:

Με συγχωρείς, η γυναίκα (λέμε τώρα) είτε η τάχα Δώρα είτε οποιαδήποτε άλλη, είναι σαφέστατη αν σου πει κάτι τέτοιο. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑ ΦΙΛΟ. Δηλαδή, όχι σεξουαλικά. Θα μου κάνεις τον ταξιτζή, τον βαστάζο, θα κουβαλάς τα βαριά πράγματα που δεν μπορώ εγώ, θα μου προσφέρεις τον ώμο σου να κλάψω, θα στα κάνω αερόστατα. Και θα έχεις για αντάλλαγμα ...τη φιλία μου!!!!!!!!!! αν αυτός που ακούσει αυτή την προσφορά τη δεχτεί, έχει ΑΚΕΡΑΙΑ την ευθύνη του  

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Με συγχωρείς, η γυναίκα (λέμε τώρα) είτε η τάχα Δώρα είτε οποιαδήποτε άλλη, είναι σαφέστατη αν σου πει κάτι τέτοιο. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑ ΦΙΛΟ. Δηλαδή, όχι σεξουαλικά. Θα μου κάνεις τον ταξιτζή, τον βαστάζο, θα κουβαλάς τα βαριά πράγματα που δεν μπορώ εγώ, θα μου προσφέρεις τον ώμο σου να κλάψω, θα στα κάνω αερόστατα. Και θα έχεις για αντάλλαγμα ...τη φιλία μου!!!!!!!!!! αν αυτός που ακούσει αυτή την προσφορά τη δεχτεί, έχει ΑΚΕΡΑΙΑ την ευθύνη του  
Άμα δε μπορει το κοριτσι να κουβαλησει βαρια πράγματα, γιατι να μη τη βοηθήσω; Και γιατί να μη κλαψει στον ώμο μου; Και άμα βολευει γιατι να μην την πάω εκει που θέλει;
Στα δύσκολα φαινονται τα φιλαράκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom