Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Άμα δε μπορει το κοριτσι να κουβαλησει βαρια πράγματα, γιατι να μη τη βοηθήσω; Και γιατί να μη κλαψει στον ώμο μου; Και άμα βολευει γιατι να μην την πάω εκει που θέλει;
Στα δύσκολα φαινονται τα φιλαράκια
εισαι ο τυπος αντρα που ειχαμε να δουμε απο την εποχη του ξανθοπουλου τυπε...ευγε

Επισκέπτης
Με συγχωρείς, η γυναίκα (λέμε τώρα) είτε η τάχα Δώρα είτε οποιαδήποτε άλλη, είναι σαφέστατη αν σου πει κάτι τέτοιο. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑ ΦΙΛΟ. Δηλαδή, όχι σεξουαλικά. Θα μου κάνεις τον ταξιτζή, τον βαστάζο, θα κουβαλάς τα βαριά πράγματα που δεν μπορώ εγώ, θα μου προσφέρεις τον ώμο σου να κλάψω, θα στα κάνω αερόστατα. Και θα έχεις για αντάλλαγμα ...τη φιλία μου!!!!!!!!!! αν αυτός που ακούσει αυτή την προσφορά τη δεχτεί, έχει ΑΚΕΡΑΙΑ την ευθύνη του 

Τρολαρει ο τυπος ρε φιλε....ειναι δυνατον να συζητας μαζι του σοβαρα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Άμα δε μπορει το κοριτσι να κουβαλησει βαρια πράγματα, γιατι να μη τη βοηθήσω; Και γιατί να μη κλαψει στον ώμο μου; Και άμα βολευει γιατι να μην την πάω εκει που θέλει;
Στα δύσκολα φαινονται τα φιλαράκια

Και που είναι η απαίτηση να τις μεταχειριζόμαστε σαν ίσες; Ίσες μόνο στα δικαιώματα, αλλά όχι στις υποχρεώσεις; Και αλίμονο, σε κανένα δεν θα προτείνω τον δικό μου δρόμο. Απλά σημειώνω, ότι αυτή η συμπεριφορά τις έκανε να καβαλήσουν το καλάμι. Οι αμέτρητοι μουνόδουλοι που δίνουν γη και ύδωρ ελπίζοντας ότι θα γλύψουν ένα κοκαλάκι, από αυτά που θα αφήσει το Άλφα αρσενικό όταν τις σουτάρει. Και βέβαια, απλά μειώνουν ακόμα περισσότερο τις ελάχιστες ελπίδες τους  

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Κάθηστε παιδια με παίρνει τηλέφωνο το φιλαράκι μου η Δώρα:

Έλα Δωρα μου, τι κάνεις; Θέλεις να σε βοηθήσω να μετακινήσεις τη σιφνιέρα;
Ναι, κούκλα μου έρχομαι αμέσως.
Και τι άλλο; Να πάμε και μια σουπερμαρκετ, καταλαβαίνω είναι πολλές οι σακούλες έχεις δίκιο...
Α, θελεις να πάμε και το σκυλάκι σου για πεντικιουρ; Ναι, Δωρα μου δε σου χαλάω εγώ χατήρι.
Ναι, μωρε Δώρα θα σε βοηθήσω να καθαρίσεις και τα τζάμια, μη το κάνεις θέμα...
Αν μπορω να πάω καθαρηστήριο; Εχεις ραντεβού με το νεο γκόμενο;
Αλιμονο, ένα φιλαράκι έχω εγώ, αντε να βγείτε και μετά να μου τα πεις όλα!
Ναι, κουκλα μου,ναι έρχομαι αμέσως

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.631
Πόντοι
25.467
Σήμερα κατά τις 4 το απόγευμα, πρέπει να ήτανε κάποιος από τους παππούληδες μαζί με τη Ντρορίτα στο Λακόμπα. Άκουσα κάτι ντάπα-ντούπα, μετά μια γυκαικεία στριγκλιά, και κατόπιν κάτι που έμοιαζε με παππουδίστικο επιθανάτιο ρόγχο. Ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά τον είχαν καλύψει με μια μαξιλαροθήκη, και δεν μπόρεσα να δώ ποιος ήταν ο μακαρίτης.  :(

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Σήμερα κατά τις 4 το απόγευμα, πρέπει να ήτανε κάποιος από τους παππούληδες μαζί με τη Ντρορίτα στο Λακόμπα. Άκουσα κάτι ντάπα-ντούπα, μετά μια γυκαικεία στριγκλιά, και κατόπιν κάτι που έμοιαζε με παππουδίστικο επιθανάτιο ρόγχο. Ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά τον είχαν καλύψει με μια μαξιλαροθήκη, και δεν μπόρεσα να δώ ποιος ήταν ο μακαρίτης.  :(
:S :S :S :S

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Κάθηστε παιδια με παίρνει τηλέφωνο το φιλαράκι μου η Δώρα:

Έλα Δωρα μου, τι κάνεις; Θέλεις να σε βοηθήσω να μετακινήσεις τη σιφνιέρα;
Ναι, κούκλα μου έρχομαι αμέσως.
Και τι άλλο; Να πάμε και μια σουπερμαρκετ, καταλαβαίνω είναι πολλές οι σακούλες έχεις δίκιο...
Α, θελεις να πάμε και το σκυλάκι σου για πεντικιουρ; Ναι, Δωρα μου δε σου χαλάω εγώ χατήρι.
Ναι, μωρε Δώρα θα σε βοηθήσω να καθαρίσεις και τα τζάμια, μη το κάνεις θέμα...
Αν μπορω να πάω καθαρηστήριο; Εχεις ραντεβού με το νεο γκόμενο;
Αλιμονο, ένα φιλαράκι έχω εγώ, αντε να βγείτε και μετά να μου τα πεις όλα!
Ναι, κουκλα μου,ναι έρχομαι αμέσως

Γιατι θεωρειτε οτι τους φιλους τους εχουμε σαν τα παιδια για τα θεληματα;
Σορρυ ,αλλα αν.καποιοι ζουνε στον μικροκοσμο τους και επειδη γνωρισαν.μια γυναικα που μπορει.να τους φερθηκε ασχημα ( συμβαινει και με αντρες και με γυναικες ) ,δε σημαινει κατι για τις υπολοιπες γυναικες ( η αντρες ) . Στην τελικη κανεις δε εχει.ορεξη να ασχολειται με την.ψυχοπαθεια ,τα τραυματα και το μισογυνισμο ορισμενων. Κολλαει το μυαλο σας σε ενα στορυ που ζησατε και χανετε ωραιες σχεσεις που θα μπορουσατε να εχετε.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερα κατά τις 4 το απόγευμα, πρέπει να ήτανε κάποιος από τους παππούληδες μαζί με τη Ντρορίτα στο Λακόμπα. Άκουσα κάτι ντάπα-ντούπα, μετά μια γυκαικεία στριγκλιά, και κατόπιν κάτι που έμοιαζε με παππουδίστικο επιθανάτιο ρόγχο. Ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά τον είχαν καλύψει με μια μαξιλαροθήκη, και δεν μπόρεσα να δώ ποιος ήταν ο μακαρίτης.  :(

Δεν ημουν εγω. Εγω τους βαζω κατευθείαν στον καταψυκτη ,δε πεταω ποτε το φαγητο μου

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Για μια στιγμη παιδια, με ξαναπαίρνει η Δώρα:

Έλα Δωρα μου που είσαι;
Κλαις, Δώρα μου, γιατί;
Σου έμεινε ένας παππούς στα χέρια;
Ηρέμησε ψυχουλά μου, πάρε μια βαθιά ανάσα.
Έλα κουκλα μου στάσου δυνατή!
Ναι, καταλαβαινω, είναι μεγάλο το σοκ...
Τι; Δε πρόλαβες να του φας και το εξοχικό του στο Πορτο Ραφτι;
Φτου γκαντεμιά!
Έχεις δικιο κουκλα μου, έχεις δίκιο, έρχομαι απο εκεί να κλάψεις στον ώμο μου..

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Ντορίτα καλησπέρα.
Ξαναλέω τσέκαρε Ανέστη και Ιωάννη. Μπορεί να εκτοξεύουν γλυκανάλατες μαλακίες αλλά νομίζω πως αξίζουν την πίπα σου.
Για Άγιο έχω τοποθετηθεί, να μην τα ξαναλέω. Το δίνω 1,15 στο στοίχημα ότι στο τέλος θα δέσει το γλυκό.
Αυτή η κοντρίτσα θα καταλήξει σε σοδομισμό στάνταρ. 

:hi:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Γιατι θεωρειτε οτι τους φιλους τους εχουμε σαν τα παιδια για τα θεληματα;
Σορρυ ,αλλα αν.καποιοι ζουνε στον μικροκοσμο τους και επειδη γνωρισαν.μια γυναικα που μπορει.να τους φερθηκε ασχημα ( συμβαινει και με αντρες και με γυναικες ) ,δε σημαινει κατι για τις υπολοιπες γυναικες ( η αντρες ) . Στην τελικη κανεις δε εχει.ορεξη να ασχολειται με την.ψυχοπαθεια ,τα τραυματα και το μισογυνισμο ορισμενων. Κολλαει το μυαλο σας σε ενα στορυ που ζησατε και χανετε ωραιες σχεσεις που θα μπορουσατε να εχετε.
Δηλαδή Δωροθέα μου εμεις οι 2 θα μπορούσαμε να ζήουμε μια τέτοια ωραία σχέση;

Επισκέπτης
Για μια στιγμη παιδια, με ξαναπαίρνει η Δώρα:

Έλα Δωρα μου που είσαι;
Κλαις, Δώρα μου, γιατί;
Σου έμεινε ένας παππούς στα χέρια;
Ηρέμησε ψυχουλά μου, πάρε μια βαθιά ανάσα.
Έλα κουκλα μου στάσου δυνατή!
Ναι, καταλαβαινω, είναι μεγάλο το σοκ...
Τι; Δε πρόλαβες να του φας και το εξοχικό του στο Πορτο Ραφτι;
Φτου γκαντεμιά!
Έχεις δικιο κουκλα μου, έχεις δίκιο, έρχομαι απο εκεί να κλάψεις στον ώμο μου..

Εισαι μακραν το πιο αποτυχημενο τρολ ολων των εποχων τυπε....με το πιο ηλιθιο και ανοστο χιουμορ.Κανε μας μια χαρη και κοκκινησου μονος σου....

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Εισαι μακραν το πιο αποτυχημενο τρολ ολων των εποχων τυπε....με το πιο ηλιθιο και ανοστο χιουμορ.Κανε μας μια χαρη και κοκκινησου μονος σου....
μην του λες τετοια ρε τυπε και θα μας ζηταει τα ρεστα γιατι εχουμε τοσα μηνυματα χωρις κριτικες :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom