Επισκέπτης
μην του λες τετοια ρε τυπε και θα μας ζηταει τα ρεστα γιατι εχουμε τοσα μηνυματα χωρις κριτικες :S :S :S
Αυτος ηταν τυπε που μας την ελεγε γιατι δεν ειχαμε κριτικες;Ειναι τοσα πολλα τα ναυαγια που τα μπερδευω.... :S :S :S
μην του λες τετοια ρε τυπε και θα μας ζηταει τα ρεστα γιατι εχουμε τοσα μηνυματα χωρις κριτικες :S :S :S
Με στεναχωρει πολύ η σκληρη κριτική σου.Εισαι μακραν το πιο αποτυχημενο τρολ ολων των εποχων τυπε....με το πιο ηλιθιο και ανοστο χιουμορ.Κανε μας μια χαρη και κοκκινησου μονος σου....
Με στεναχωρει πολύ η σκληρη κριτική σου.
Κλαψ
Σνιφ, σνιφ, είμαι ένα αποτυχημενο τρολ.Αυτοδιαγραψου τυπε και δοκιμασε με αλλο νικ...
Και η Δώρα δεν απαντά, μάλλον δε θέλει να γινουμε φιλοι...Σνιφ, σνιφ, είμαι ένα αποτυχημενο τρολ.
Κλαψ
στον ωκεανο του μπου πολλοι τιτανικοι τυπε :S :S :SΑυτος ηταν τυπε που μας την ελεγε γιατι δεν ειχαμε κριτικες;Ειναι τοσα πολλα τα ναυαγια που τα μπερδευω.... :S :S :S
Και η Δώρα δεν απαντά, μάλλον δε θέλει να γινουμε φιλοι...
Κλαψ
οι παντρεμένες ψάχνουν σκληρή πουτσα και άντρες άσχετους με το περιβάλλον τους για να μην καρφωθουν. Ταμάμ ο μοναχικός μπουρδελιαρης.Δηλαδή τα μουνια θα τρεχουν πισω από τον 40αρη αφραγκο Πικερ που φοραει τα ίδια ρουχα από το Λυκειο!
Ολες οι παντρεμενες τετοια κελεπουρια ψαχνουν να γαμηθουν!
Την αποτυχία και την μπακουρια την εκανες σημαία λέμε!
Με στεναχωρει πολύ η σκληρη κριτική σου.
Κλαψ
Στις 3 τη νύχτα;Κυριε ανεστη, σας παρακαλαγα να σας παρηγορησω και δε δεχθηκατε !
Στις 3 τη νύχτα;
Μικροαστός.
Θυμάσαι;
Τι σκατά δουλεια κάνεις και είσαι ξυπνια ολη νυχτα - γαμω την τρελά μου.
Με συγκινησε πάντως που θεωρεις οτι θα μπορουσαμε να γινουμε φιλοι και μαλιστα καλοί
Καληνυχτα, ο Ανεστης αυριο δουλευει -καταραμενε καπιταλισμέ.
Ζήτω η αστική Δημοκρατία ήθελα να πω
Insomnia . Καληνυχτα αστε , τα λεμε την Παρασκευή που θα παμε για καφε
οι παντρεμένες ψάχνουν σκληρή πουτσα και άντρες άσχετους με το περιβάλλον τους για να μην καρφωθουν. Ταμάμ ο μοναχικός μπουρδελιαρης.
Και τοτε γιατι δεν γαμας παντρεμενες?οι παντρεμένες ψάχνουν σκληρή πουτσα και άντρες άσχετους με το περιβάλλον τους για να μην καρφωθουν. Ταμάμ ο μοναχικός μπουρδελιαρης.
Και τοτε γιατι δεν γαμας παντρεμενες?
Παντως χωρις πλακα τωρα, αν τυχαινει να γνωριζεις τον συζυγο ειναι πολυ προβληματικο. Μιλαω εκ πειρας.τυπε μπορει να σεβεται το στεφανι τους