Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ανθρωπινο ναυαγιο χωρις κοινωνικη ζωη που φωναζει για λιγη προσοχη ακομα και απο χειροτερα ναυαγια απο αυτη....της δινω 5 χρονια ακομα το περισσοτερο πριν αυτοκτονησει.

όντως τύπε
βγάζει αυτή τη βαλκανική σκατοψυχιά

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
o stekas72 εχει δικιο, πρεπει να ανοιξει δικο της νημα η δωρα

Επισκέπτης
όντως τύπε
βγάζει αυτή τη βαλκανική σκατοψυχιά

Στην αρχη μπηκε και το επαιζε πουτανα για να γινει αποδεκτη....μολις μαζεψε κοντα της 4-5 ναυαγια-πιρφορους θυμηθηκε να το παιξει μοιραια δηθεν φιλοσοφημενη γκομενα που δεν μασαει απο τις διαφορες λεκτικες προκλησεις.

Στη πραγματικοτητα ειναι ενα μπαζο σεξουαλικα στερημενο και ακοινωνητο που ειναι διατεθειμενο να κανει τα παντα για λιγη προσοχη που λιγο αμα το τσιγκλισεις βγαζει ολη τη βοθριλα της ψυχης της.

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Ο Peter Van Norden, απο την αλλη νομιζει πως κανει καλο στον Πικερ με οσα πραττει εδω αλλα νομιζω διωχνει περισσοτερο κοσμο απο την ιδεα να ασπαστει τον πικερισμο.
Καταληγει σε συμπερασματα πολυ ευκολα.

1. Βλεπει 2-3 videos με παρτουζες στο  διαδικτυο καποιων νεαρων Ελληνων, και μετα ανοιγει νημα:
Οι πιτσιρικαδες τις παιρνουν πλεον παρτουζα

2. Μπαίνει στα social media και βλεπει φωτος ''εικονικης'' ευτυχιας απο γυναικες και διάφορα περι ταξιδίων και δραστηριοτητων που δηλωνουν για να πουλησουν μουρη

Μετα ανοιγει νημα: Γιατι οι γυναικες ειναι πιο πλουσιες και πιο επιτυχημενες απο εμάς;

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
O piker με ποιο ψευδονυμο γραφει τώρα;

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
stekas72 έχω την εντύπωση πως είσαι moderator.
Κάντε εκεί πέρα ένα meeting όλα τα κεφάλια και μετά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

:orchestra:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Mήπως πρέπει να σας υποβάλλουμε και βιογραφικό με συνημμένα το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας και το Ε 9; :)
Ρε δεν πας να περάσεις τους γλουτούς σου από τον τόρνο, να πάρουν ανθρώπινο σχήμα, ρε ξόανο, που μου θέλεις και "επιλογές".  :P

Γιατί η δύναμη της φαντασίωσης είναι τρομακτική. ΤΟ ΟΝ με αυτό τον κώλο κι αυτά τα μπούτια να φαντασιώνεται ότι με το συναγωνισμό των αλλοδαπών γυναικών που βρίσκονται ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στην πιάτσα θα βρεί πολλούς πελάτες να ανεχτούν κάποια πόρνη να αρνηθεί να καταπιεί τα φλόκια τους 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ισχύει σε μεγάλο βαθμό.... εχω φαει περισσοτερα πεσιματα οταν ημουν με γκομενα, παρα οταν ημουν ελευθερος.

Κι όχι μόνο αυτό. Όταν ήμουν νυμφευμένος μια μου την έπεσε ευθέως με τηλέφωνο κλπ. Ποτέ δεν μου είχε συμβεί κάτι ανάλογο, όταν ήμουν νεότερος και είχα πολύ καλύτερη φυσική εμφάνιση λόγω 6 προπονήσεων τη βδομάδα με βάρη και ανάλογη διατροφή 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Εδω σηκωσε ψηλα τα χερια ο φρουντ και καποιοι νομιζετε οτι γνωρισατε τις γυναικες...
Η μεγαλύτερη ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ποτέ και που κι εγώ δεν έχω κατορθώσει να απαντήσω μετά από τριάντα χρόνια έρευνας, είναι: «τι θέλει μια γυναίκα;»

Πλάκα μας κάνεις; όλοι το ξέρουμε. Κάποιον να της εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες ζωής για την ίδια και τους απογόνους της. Και ύστερα Κάποιον που θα της δώσει Κοινωνική Καταξίωση. Αν είναι ίδιοι ή διαφορετικοί κάθε φορά, δεν έχει κανένα πρόβλημα να πηδάει από τον ένα στον άλλο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Τι πελάτη ρε σεις Μεγαλειότατε;;;  Πιστέψατε τις παπαριές που γράφει;
Η κοπέλα είναι άσχετη με το πουτανιλίκι. Γνωρίστηκε με τον Πίκη σε κάποια συνεδρία ομάδας ψυχανάλυσης, από όπου και έμαθε για το bou, και κατόπιν άνοιξε λογαριασμό. :)

Η άποψή σας ίσως είναι αυτή που ισχύει. Την βρίσκω πιο πιθανή από τη δική μου, αν και έχουν κάποια κοινά στοιχεία

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.627
Πόντοι
25.467
Η άποψή σας ίσως είναι αυτή που ισχύει. Την βρίσκω πιο πιθανή από τη δική μου, αν και έχουν κάποια κοινά στοιχεία

Τα πράγματα έχουν ως εξής, αγαπητέ: Ο πουστοπίκης αναφέρθηκε στον παρόντα στα πλαίσια κάποιων ομαδικών συνεδριών ψυχανάλυσης. Ως εκ τούτου, δύο άτομα εκ του κύκλου ψυχανάλυσης, είχαν την ιδέα να ανοίξουν λογαριασμό στον παρόντα, είτε κατόπιν παραινέσεως της πουστάρα και προκειμένου να την συνδράμουν, είτε για δική τους ευχαρίστηση. Στην αρχή, οι χρήστες του λογαριασμού προδήλως ήσαν δύο (τουλάχιστον). Στην συνέχεια ο ένας (που ήτο και ο πιό οξυδερκής) αποχώρησε και δυστυχώς μείναμε με την φλόμπα. :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Τα πράγματα έχουν ως εξής, αγαπητέ: Ο πουστοπίκης αναφέρθηκε στον παρόντα στα πλαίσια κάποιων ομαδικών συνεδριών ψυχανάλυσης. Ως εκ τούτου, δύο άτομα εκ του κύκλου ψυχανάλυσης, είχαν την ιδέα να ανοίξουν λογαριασμό στον παρόντα, είτε κατόπιν παραινέσεως της πουστάρα και προκειμένου να την συνδράμουν, είτε για δική τους ευχαρίστηση. Στην αρχή, οι χρήστες του λογαριασμού προδήλως ήσαν δύο (τουλάχιστον). Στην συνέχεια ο ένας (που ήτο και ο πιό οξυδερκής) αποχώρησε και δυστυχώς μείναμε με την φλόμπα. :)

Κοπηκατε στο profiling. Ξαναπεραστε του χρονου ,διαβασμενος αυτη τη φορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom